*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

MMFPS a definit veniturile luate in calcul la indemnizatia pentru cresterea copilului http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=14637

rotavirus se poate depista in kk. am facut eu sapt trecuta

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare fetele!!

Bai, Luny, e tare Cabral. Eu il stiu din povestea www.cabral.ro/despre-altii/2378/doamna-cu-umedul#more-2378" target="_blank">asta

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, fetelor. Eu inca citesc la cap trecut dar am un mesaj.

Tuchi, am gasit ordonantza.
O trimit pe mailul comun. E bine?

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

plecam in IOR! daca sunt doritori, suntem pe la fantani, in zona..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

http://www.cabral.ro/din-viata/2766/iubirea-epilog#more-2766 - epilogul la povestea pusa de Luny, de dimineata.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Dana, ai facut coprocultura, sau ce? Unde si ce anume ai cerut? Noi am facut 2 copro, ambele neg. totusi el a avut un episod puternic de varsaturi si diaree si doream sa exclud orice risc. E clar ca acum il voi vaccina pt ca intra des in contact cu copii pre/scolari si mi-e teama ca igiena nu e pctul lor forte, iar bb s-ar putea sa fie mai sensibil .Cu Antonia nu am avut pb. dar nici nu avea de la cine lua bugsi de astia.
Sovi, ce gust are sucul ala? Si eu ii dau lui bb carnita, dar voiam si alte variante, iar ce a spus Ariel cu leg si verzituri mi-a placut . Pestele e pe primul loc si la noi, cel mai mult de Dunare, ca avem familion mare la Tulcea, pasari de curte doar cand avem. Eu i-am dat si ratza de sarbatori, credeti ca am gresit, ca era asa bun pieptul ala inabusit, se topea in gura si i-am pasat si lui. Pb. cu el e ca daca in piure predomina carnea nu prea ii place si cum el mananca putin acum sigur nu acopera necesitatile.
Ariel, leg inabusite/oparite le pasezi? Ca si la mine totl e sub forma de piure, insa fructe mai mult la borcane, cred ca aici voi mai schimba putin.
Si fetelor, din exp mea de 7 zile in spital va spun ca si acum se mai practica mestecatul mancarii de catre parinti si nu la tzara ci in Buc, si nu numai la an. etnii, iar parizerul de pui, Danette, Mili orez cu lapte sunt f. bune pt bbei de 7/8 luni. Retetele noastre mai aproape de natural cred ca ar suna a film SF pt unii. Cum v-am zis, fiecare face cum crede ca-i mai bine pt. puiul lui si surprinzator sau nu, copiii se adapteaza.

Catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca 02.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pana acu am invatat...cu pauza de vreo 45 de minute. Sunt chiauna complet.
Tanta a dus-o in parc pe Iulia si acolo au agatat 2 baieti de 1,5 ani dintre care cu unul, Rares, cica s-a imprietenit Iulia f bine . Cuscra, nu am nicio vina! Io le-am trimis la plimbat, nu la agatat!
Tonic, cel putin la Medlife se determina sigur antigene pt rotavirus din scaun. Cat despre ce mananca alti bebei de 7-8 luni...asta e diferenta dintre a te informa (si a mai si judeca) si a nu te informa...
Iuli-sora-de-Luny, curand n-o sa vezi capatul cozii de baieti adunati la tine Si...vorba lui Mimo, in final tot pe canapea cu telecomanda ajung toti
Mai am de citit din urma, nu stiu daca ajung sa cuprind...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tonic, ii pasez tot, altfel isi baga mana in gura si scoate bucatile. ii mai dau sa muste din banana sau orez fiert, daca are chef accepta, daca nu, scoate.
sucul de sfecla il amestec mereu cu suc de mere, mandarina, morcov. nu-l dau simplu,ca are un gust...ciudatel, ca de pamant. aaaaa si foarte important! toate sucurile se dilueaza!!! atentie si la cantitate, nu exagera, cum a zis si sovi. eu ii dau max. 90 ml pe zi,impartiti in mai multe transe, citricile mereu dimineata, nu seara, ca se energizeaza
cat despre mestecatul mancarii de catre mama....horror!!! mai ales ca nu pot sa nu asociez cu monstrul din gatul meu!

revin, ca m-a furat povestea lui cabral mersi de link

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko...sorry pt examen...nici eu n-am luat din prima...ba, eu am picat sala, acele idioate intrebari teoretice pe care le stiau toti pustanii de 18 ani cu ceva studii aproximative Greseala ta e un parfum...
Bubu, pietrele alea nu le dizolvi. Nu se opereaza orice litiaza, doar daca pietrele sunt f mari sau daca deja blocheaza caile biliare sau produc colecistita (inflamatie, infectie). Dar daca doar stau acolo nu se opereaza. Niciun medic cu cap nu se baga sa opereze ceva daca beneficiul nu depaseste riscul-iar o operatie, chiar si laparoscopica, e un risc. Sfatul meu ar fi: stat, asteptat, urmarit...
Tonic, nu am inteles...tu nu vrei sa-i dai carne puiului? Acuma, Doamne fereste nu vreau sa intru in polemica cu Ariel...dar la copii mici mie vegetarianismul mi se pare o mare greseala. Si nu e deloc vorba numai de aportul de fier...ci, poftim, daca vrei, si de colesterol, na! Dar poate nu am inteles eu bine.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, nu am sustinut nicio clipa ca il voi tine pe teo vegetarian! am zis doar ca aman momentul administrarii carnii, pana la 1 an, cand ii voi da peste si 1.5 ani, cand ii voi da vita. mi se pare prematur insa sa le dam carne de la 6 luni....acum, fiecare face ce vrea, cum vrea, e copilul lui si viitorul lui...
nu cred ca un stomacel de cateva luni digera usor carnea.
iar colesterolul...eu ii dau oua,lactate...nu este vegetarian exclusiv. cunosc copii care asa au crescut, fara carne si sunt super sanatosi.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!

Mergi la inceput