*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)
Raspunsuri - Pagina 4

ariel_7000 spune:
bey mimo, asta stiu si eu...eu vorbeam de natura! ca e desteapta si stie ea cum sa aranjeze treburile! ca oamenii gasesc metode si se adapteaza, asta e partea a 2 a...natura a vrut ca noi sa ne hranim natural . eu ma uit la animalutze si vad ca sunt mai sanatoase. eu nu am vazut iepure de camp sa-si fiarba morcovul si nici lup sa faca iepurele la gratar
. asta nu inseamna ca zic sa nu pregatim mancarea!!! doamne fereste! dar sunt alimente, pe care le putem lasa in stare pura, fara sa le mai masacram prin fierbere, prajire, coacere...
cat despre mixer si blender, multumesc din suflet inventatorilor lor!!! mi se face rau numai cand ma gadesc cum ar fi trebuit sa-mi paseze mama supa cu care m-a hranit astea 3 zile de suferinta
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!

luny spune:
Gecko hai ca a doua oara va fi cu succes, garantat!..no, ma rog, la mine a treio a fost cu noroc!
zozeee tareee!!
si mi-a placut cum a zis Somnorica!! IULIIIIIIIIIII!!!!! vezi, da???!!
ariel, mimo super inspirate si voi, ca de obicei!!SI O SA CITEASCA, AM EU GRIJA DE ASTA,SI DE NU IA AMINTE SCOATEM
!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

tonic spune:
OK, am primit inf. Ariel, dar eu la partea cu improvizatia stsu mai prost, cel putin pana prind curaj si ma imprietenesc cu noile ingrediente. Al meu sot e carnivor prin excelenta, de acolo i se trage cred si fetei, poate bb sa semene cu mine, ca eu as manca si varul de pe pereti dc e verde. Ideea de baza e daca le servesti crude sau fierte,ca de acolo ma mai descurc eu. Cu clorofila sunt de acord, abia astept primavara, dar la bbei tu/ Sovi ati reusit sa dati sa pape asa ceva, ca al meu nu prea coopereaza si poate am si eu pe cine da exemplu!
Ma mai gandeam de la ce varsta putem da copiilor alte prep. din lapte afara de iaurt, ca eu sunt mai mult fan kefir, sana, cu iaurt nu prea ma impac. Apoi unt, cas, telemea, salate de legume verzi cu suc de lamaie-mi se par o bunatate- dar blegul meu se ineaca si cu morcov ras, oare sa mai astept sa-i apara si maselele?
Pana atunci mergem pe piure de legume fierte si in timp sa incerc sa-i las si bucatele mai mari. Tare as vrea sa il invat sa manance mai bine decat Antonia, dar cum eu sunt sg exemplu...slabe sperante.
Mai caut din urma retete bio pe la Sovi, ca-mi plac, poate se prinde si la mofturosii mei ceva.
Vad ca nu i-a trecut eruptia de pe piele asa ca d.a. iar suntem la dr. Nu-mi imaginez de la ce i-a aparut ca ieri a mancat/varsat cereale Milupa, apoi piure de legume cu pui si tzitzi. Sa fiede la febra de zilele trecute, nu stiu, asa ca dr e salvarea mea ca o iau razna, parca m-am prostit la batranete. Cu Antonia, desi a fost un pitic n-am avut asa pb, ai zice ca la al doilea e mai usor, dar...
In alta ordine de idei citit blogul, radeam ca nebuna sg la monitor, admirat copii, mamici, perdele si am suferit cu gecko la ex. de carnet, ca nici eu nu am si tb musai anul acesta sa-mi fac curaj.
Cam asta ar fi de dim, sa vedem ce mai facem azi si ce zice dr.
Simo, ce face Sami, greva e numai la lapte? De la ce v-a zis voua dr. ca au fost pb?
Stie cineva dc infectia cu rotavirus se poate descoperi la vreo analiza de lab si unde, ca in gen nu se testeaza decat bacteriene comune ...
Gata s-a trezit si miroase ca un trandafir plouat cu balega, ma duc sa-l schimb.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca 02.03.2008

ralucaspm spune:
Ariel, si copiilor nostri le place f mult sfecla, dar le-am dat-o numai fiarta. O sa incerc si cu cruda, dar nu e prea tare ?
Ioanna, cand are chef, mananca singura tot castronul de sfecla
A primit si sotul de la proful lui o ciocolata cu...piper, adusa din Germania. El a mancat si a spus ca a fost buna. Eu am crezut ca profu' lui a facut o gluma ( ei se inteleg f bine si isi fac glume din astea reciproc) , dar numai la ideea de cioco cu piper nu m-a putut apropia de ea sa gust si eu.
De scortisoara stiam ca e afrodisiaca. Chiar a fost aici un film grecesc, f bun, in care un tip care se pricepea f bine la arta culinara facea chiftelute si ardei umpluti cu scortisoara. La un moment dat, chiar ii placea lui o turcoaica (tipul se nascuse in Istambul si erau prieteni de copiii) si ii facuse chiftelute cu scortisoara, cand a aparut sotul tipei acasa (turc) si a gustat din chiftelute si a inteles ca sunt cu scortisoara
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)

ariel_7000 spune:
tonic, raluca, eu nu le rad (sfecla, morcovul)...le tai mici mici si la bag la pasator, alaturi de mar, mandarina, para....si le terciuiesc binnneeee. iar legumele nu le fierb pana devin moi. mai intai clocotesc apa, apoi pun legumele cateva minute. e mai mult o oparire.
tonic, biotics, incearca sa ii pui in laptic sau in mancarica. vezi ca mai e ceva bun, pe baza de drojdii: enterol.
raluca, e interesanta cioco cu boia. e o combinatie care merge, acum depinde si de gusturi...
e un film super, se numeste "Chocolate". vi-l recomand cu drag.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!

Simo27 spune:
am fost la cumparaturi.printre alte minuni,mi-am luat un spray cu care mi-am dat plantele din casa si acum lucesc,bineinteles ca e si ceata
,de la spray
!am deschis toate ferestrele si deocamdata cam degeaba
!
sunt restanta la citit cam 6 pagini
Tonic,Sam a inceput sa bea laptic chiar daca mult mai putin in comparatie cu ce bea inainte,bea!sunt tare multumita ca bea si asa putin.de mancat ,mananca dar nu cum manca...deh,trebuie sa ma mare rabdare!a si slabit cam 430 de grame!
plec sa-mi aranjez cumparaturile in frigo,si sa pun de mancare.o sa revin
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

luny spune:
iese cineva in parc pe la 3,30?...IOR sau Carol?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

pucca spune:
Buna fetele mele dragi!!!!!
Mai ce timp superb este afara si eu inchisa aici in birou!!!! Dar maine imi scot eu fata in parc. Doamne Ajuta sa fie si frumos!
Luny mi-ai inveselit dimineatza, cu povestea!!!! Criminal!!! Imaginati-va cum eu eram la ora de lectura si tot departamentul asculta si radeau copios cu lacrimi!!!!
Azi am fost si noi la pediatru, caci nu mai fusesem din noiembrie. Si desi imi era frica ca o sa ma certe iar dr, ca nu are copilul cat trebuie la kg, de data asta a fost multumita. A luat cum trebuie in ultimile 2 luni, si anume 300g/luna, si 6 cm in 2 luni. A gasit-o foarte bine. Tot asa, Doamne Ajuta!
Faza tare...ma intreaba dr..de ce v-am pus sa-i faceti urocultura acu 2 luni ( caci i-am spus de rezultatul cu e-coli la ei, adica la Medlife, si steril la Cantacuzino), ii raspund...pai ati zis ca nu ia in greutate, si sa nu aibe vreo infectie urinara....la care dr imi raspunde...lasati-o doamna in pace, ca n-are copilul nimic!
Aaaaa, mi-a zis s-o trec pe Nan 3 care este mult mai bun decat Nan 2. I-am zis ca eu am citit ca nu ar fi chiar asa, si mi-a explicat ca e mai imbogatit in vitamine si mai slab in grasimi. Deci trecem pe Nan 3.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

sovietica spune:
Tonic, Sasha vad ca accepta sucul de grau verde. nu i-am dat alt green juice, ca cel de grau si cel de orz sunt cele mai complete, si nu mi-as fortza norocul deocamdata cu mai multe.
Sa stii ca eu nu prea am dat retete bio, ca nu il hranesc asa diferit pe bb fatza de ceilalti. El papa carne, ca eu am trecut de faza cu vegetarianismul (am fost 7 ani;), doar ca am grija ca toate sa provina din curti cunoscute, iar salaul dintr-un lac de care imi place sa cred ca e mai curat.
Am mai scris pe la fete si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129639&whichpage=3 despre cum fac eu laptele de migdale. despre astea poti sa mai googalesti si tu. Am tinut mortis sa ii dau si hrana vie, nu numai uht, fiert, congelat, praf...
Inca nu i-am dat suc de sfecla cruda lui Sasha, dar i-as da cate f putin, ca e tare! eu am patit-o rau cand am baut o cana de suc pur de sfecla, era sa chem salvarea. Lacomia asta...
Luny, exact la ora asta ne-a scos ieri Omu in carol :)
azi deja l-am plimbat intre blocuri.
Tocmai am fost la vecini sa ii rog sa nu mai bata in orele de somn, daca tot doarme Sash in orele legale de liniste. Mi-a fost o jena sa ma duc
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

claudia99 spune:
Buna , am si eu o intrebare - primeste careva tichete de cresa ?
mamica de Bogdan Alexandru 11 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel