Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 10
gonghy spune:
Buna dimi!
Noaptea asta a fost ok am avut doar doo treziri din cauza la tuse...a vrut ceai la 3.20 si o trebuit sa ma scol sa il incalzesc dar o baut fo doo guri si o adormit la loc da si io lemn pana acum la 8 cand m-o trezit cu dejtele prin ochi ca ea vrea "aptic" laptic...pe care l-o baut pe tot acum abia.Staaaa si pupa sticla aia de lapte si altii in 2-3 min topesc sticla 
Dar mai avem muci gaaaaarla si tusesteee de zici ca-si rupe ceva'n ea....noroc ca am scapat de febra aia nenorocita.
Eu inca nu mi-am revenit calumea asa as mai fi dormiiiitttt....imi pica ochii'n gura da tre sa merg sa fac mancarica,azi fac tocanitza de cartofi cu puplpitza de porc si pancakes.
Hai ca dau si io o cafea si ceva www.gustos.ro/forum/userpix/195_IMG_0001_11.jpg" target="_blank">mancarica sau ceva pentru oameni www.bizoo.ro/img/Platouri-rece--mancare-gatita--pizza/img360/sale/54627_1181568576.jpg" target="_blank">sanatosi.....siiiiiiiiii ceva de www.helco.ro/metal/assets/images/42-16705589.jpg" target="_blank">duuuulce 

Pofta buuuuuunaaaa!!!! 

Revin!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Doris-Alina spune:
Neatza...
La multi ani, Alexa...

poate bagi un ochi, sa vezi ca nu te-am uitat! oricum te sun sa-ti aud vocea...![]()
Laurelu, sper ca ati avut o noapte mai linistita...cum lucrezi azi? sa vin sa-ti aduc cataloagele...
Am citit de Katik, ca are Robi varicela...sanatate maxima!
Aida, cum sunteti? pup in grup, si pe samburel...
poate ne scrii doo vorbe...
Maria, mi-e dor de o cafa cu lapte, servita la tine in curte...printre pomii infloriti si soare mult...![]()
Ana, cum se simte Luana? la tine la scarbici s-au linistit apele?
Gabi, voi cum sunteti?
Clau, ce-ai mai gatit?
Silva, ai deja 3 joburi?
ca te arati tare rar...
Mihi, faina rugaciunea care ai postat-o...
Dana, sa te faci bine ...baga si tu un medical in we, daca tot ai bronsita...poate vii la intalnire...![]()
Deya, cu dragostele cum stai?
cu examenele cred ca f. bine...
Geta, reteta aia minune de la Smoc, o folosesti si cand e racit puiul tau? sa stiu si eu...pe viitor...
Andanii, cum merge cura?
te rog trimite-mi datele tale si ale familionului, sa te trec in lista...
No hai va pup in grup...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
andanii spune:
buna dimineata sa aveti , astia anunta zapada de trei zile si vad ca nu mai apare
vreau putina zapada , sper ca pe munte sa fie 
doris .... ceea ce tin eu nu e cura ..... "e stil de viata"
, la sala e ok , chiar super pot sa spun , ma simt excelent cand merg ![]()
iti trimit si pm cu datele mele 
aida sa aveti o zi cat mai buna , 
doamne doamne sa aiba grija de kissy
, asteptam vesti de la tine 
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
Mihi spune:
neatza...cacao cu lapte-i buna?... ca numa deasta am sa va dau...![]()
...a dormit ceva mai bine ...numa ca pe la 3 mi-o sarit mie somnu...al meu are ceva ganduri maretze...care pe mine nu ma lasa sa dorm...o sa va zic io la momentul h...azi pleaca la capitala asa ca vai de capu meu o sa fie pana sambata cand se intoarce...
laurelu
...ce-as mai dormi si io..ca-s restanta rau la somn...io-s zburatoare demult...bine ca suntetzi mai bine..
dani
...extract din muguri de brad ziua, tinctura de calin seara...dimineatza coacaz negru..cam asa i-am tratat pe ai mei ca sa nu de in bronsite sau alte cele..bine si ceva bilute homeopate...
geta
...bun smoc asta...nu ca altziiii care abia asteapta sa scoata polipii ca sa mai incaseze ceva cascaval...
deya
...acu ca esti in relatii bune cu popica...te uitzi dupa asistentzi
...mai mai...
DJmariuka
...pt cele care nu vin la intalneala nu dai nici o melodie...
ano
...razbisi ligheanu...azi sper sa ajung si io la Cartan...mai niste apa de izvor sa ma adap o sa-mi trebuiasca...
atat m-o tzinut pixul...va pup pe toate...
mihi
www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
gonghy spune:
Ooooofffff noroc cu Dorisake ca io uitai sa ma uit pe prima pagina azi 

www.123greetings.com/send/view/02810109023836125716" target="_blank">La multi ani Alexa! 

No am fugit la mancare ca e tarziutz.
O zi faina la toate fetilii! 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
La mult ani, Alexa!
tot ce iti doresti sa ti se implineasca 
Kisulica,
o zi si mai buna sa ai azi, pui fantastic ce esti 
doris, si mie mi-e dor
poate gasim un picolo sa-l avem la dispozitie
vine, vineee, mai putin si ne lafaim printre papadii !!
Dana, plusez la remediile date de Mihi, luat, folosit, functionat!
auziti...intrebare intrebatoare:
cum faci cand ai programata intalnire importanta la job si ai numa 2 litri de apa in casa?!?! huh..ca jar maninc, is inca-n pajamale..![]()
pe fatza m-am rezolvat cu apa plata din dotare, da restu?!?!
ca am niste anteneee-n caaappp...daca il ridic tot cu spuma, mai semneaza aia contractu?!?! ![]()

ma duc cu galeata pe strazi, poate s-o indura careva si de antenele mele 
![]()
tzuc boboru'
era sa uit, iaca Mihi, melodie melodioasa pentru cine nu vine la intalneala, in ton cu muduu
asta trebe traita la maxim ![]()
sa aveti o zi exceptionala cu multe vesti bune si cu sanatate multa! si cu si mai mult soare in suflete si-n ochi
un copil creste in inima mea
Ana68 spune:
Danuta alexuta...bay femeie...MULTI ANI TRAIASCA!...sa fi iubita si fericita alaturi de barbateii casei tale,sa ai o zi bestial de frumoasa,sa fi sanatoasa si toate dorintele sa-ti devina realitate!

Simonelu'...baga gel si spuma...du-te electrocutata la contract,ca zau ca nu se stie ce surpriza faina ai sa ai...sincer!
Esti ia o pauzare fromoasa...asa ca da rapid din gene si te-ai scos.![]()
Mihi,mi-o pove Diana de americanu' dintos...bine ca v-ati mai linistit,
o una zic sa-i bagi americanului o ultima masa usoara inainte de somn si s-ar putea sa nu se mai trezeasca noaptea.
Laurelu',insanatosire grabnica Maiei...racelile astea...M-ai spart cu poza aia de oameni sanatosi si dulciurile...![]()
Doris...la servici e cum sti,nimic in sus,nimic in jos...la fel.Totul e in copac si copacul in aer.![]()
andanii...dap,mere Alex sambata si el,la Mincu am inteles ca se tine,ca si anul trecut.Azi Alex trage chiulu' de la scoala,se simte foarte rau,il dor oasele si capul,asa ca va sta acasa...dar nu degeaba,ca i-a dat profa de mate de munca...
Geta,bine ca pruncul e mai bine.Noi am scapat cu Luana si a luat-o Alex...
Danuta danitin...zicem Doamne ajuta ca e doar bronsita
...si da,am facut 15 injectii,gentamicina combinata cu ampicilina,nu vrei sa sti cum imi arata curul,dupa ce mi-au facut toantele de la dispensar flegmoane cat casa
...apoi am dezertat si am zis "pana aici" si pe propria raspundere am zis ca mi le fac singura.Asa ca l-am instructat pe Mariusache,os de razboinic,
cum se face injectia,toate bune cu cursul rapid "cum se face o injectie",insa pus in fata faptului implinit,adica cu seringa plina,acul pus si cu ochii in bucile mele,a inceput sa transpire de parca erau 50 de grade in casa si ii tremura mana ca la Parkinson
...intr-un final o intrat acul in buca mea...mai pe diagonala,dar a intrat si pana la urma a fost bine
...da' io nu vreau sa te sperii
...Sa ai multa sanatate si insanatosire grabnica!
Aidule...ca in fiecare zi va pup
si va imbratisez cu mare drag,sa aveti o zi cat mai buna si sa scri ce-a mai zis matzlina Kissy din tropmpetica scumpa!Cu gandul alaturi de voi,va pup!

Ce sa va mai scriu?Atat
...poate doar ca ma oftica ziua asta pisacioasa de azi...si sper sa apara iara soarele.Pupici la gasca!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
claudia74 spune:
Andanii te astept la zapada cata vrei,numa sa o iei pe toata ca io m-am saturat de ea ,aici e vicodol,bate un vant de 3 zile de e vraiste tot,copaci cazuti pe carosabil,etc,
.
Numai gatesc mare lucru ca de joia trecuta ni-s in pat si eu si Andi,am fost si la urgente ca numai scadea febra la mine a fost mai nasol si inca am dureri de cap si ochi de o iau razna,daca nu am si luat-o deja
.
Va
atata ma tine si pe mine pixul,vb lui Mihi
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
andanii spune:
alexa la multi multi ani fericiti 

ana bafta matematicianului 
si refacere rapida, il prinde o raceala ? sau o fi doar oboseala? poate ne vedem in fatza scolii sambata ![]()
![]()
claudia ce te invidiezzzz cu atata zapada ... cu raceala nu prea , ca tocmai mi-a trecut 80% si nu mai vreau ...
sanatate maxima
danitin refacere rapida 
doris cum mai e ines ? ai mai fost la smoc ?
mihi eu de smoc sunt super multumita ... mi l-a reparat pe copil de mai multe ori si chiar si acuma cu rinita tot la el merg 
aidule pupici mii la kisy si tie cu samburel cu tot 
anda nici o veste de la tine ? ce face edy ??
maria ai facut painica ??? eu am facut si aseara dinou, de data asta am tinut-o prea mult la crescut si a descrescut dupa in cuptor
, s-a pleostit de tot
da e tare buna la gust 
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
geta_florina spune:
cine pofteste la o cafea de dupamasa? ![]()

... asa mai soft ... cu frisca ![]()
Doris reteta pt aerosoli de la dr. Smoc o folosim de fiecare data cand Alex raceste, asa ne-a spus el. insa, cocteilul avand in compozitie si o fiola de dexamethazona, nu facem aerosoli cu asta decat 5 zile, apoi daca mai e necesar ii mai facem dar fara dexamet. aerosolii ii facem o singura sedinta pe zi, seara, inainte de culcare si asa cum am scris, au un efect super pt nasucul lui mucios, il desfunda si poate dormi noaptea.
Claudia multa sanatate si tie si lui Andi. si lasa, ca vine ea primavara .... 
Ana sanatate pt Alexu tau, sa-i treaca repede. bine ca Luanei i-a trecut. 
Alexa nu te cunosc, inca
, dar iti doresc LA MULTI ANI! , multa sanatate si fericire. 
Geta, mami de Alex
poze