Rahova sau apropiere (52)
Raspunsuri - Pagina 9
preda_vicky spune:
. Imi pare tare rau ca nu mai ajungem la Monica, chiar ne pare
. Dar Dani e taaare obosit, el nu mai doarme aici la after si chiar daca seara la 21.30 doarme, dimineata tot obosit este... si are niste cearcane
.
Eu am inceput curatenia si pregatirile pentru petrecerea-surpriza, vom serba ziua lui Adi, implineste 20 de ani, vine si prietena lui de la Constanta special pt. eveniment. 20 de ani - 20 de invitati
si eu deja sunt stresata
. Dimineata la 4.30 spalam frigiderul, si beam prima cafea a zilei. Acum m-am oprit, ca mi s-au descarcat bateriile
. Dar nu stau degeaba, sunt cu meniul in mana si mai ajustez pe ici-pe colo
. Mai e si maine o zi.
Va
, o dupa-amiaza placuta in continuare.
http://community.webshots.com/user/viki39
MIRCLAU spune:
VICKY spor la treaba,poate veniti si voi la simona si ne vedem toate
LEXI si eu sper dar este putin probabil sa se vada sexul,azi-noapte iar am visat ca este fetita dar .....eu stiu...sa vedem am si eu o curiozitate...
MONICA poate reusim noi cumva sa ne vedem toate ,poate un piticot,e mai accesibil ca distanta
azi am fost iar la targul de carte si mi-am luat ceva cu ornarea oului de paste,abia astept peste vreo luna sa intru in priza,deocamdata caut retete de mucenici moldovenesti
va pupic pe toate fug sa iau copilul de la gradi
MIRELA mami de andreas nazdravan si
13+
MIRCLAU spune:
buna dimineata
cam liniste pe aici
pe unde ati plecat?
noi am intrat sa va salutam dar fara noutati
MIRELA mami de andreas nazdravan si
13+
sirimie spune:
Multumim pentru urari. BB2 este fetita.
Petrecerea lui Vladut e simbata 28 feb la ora 17 (de simbata intr-o saptamina).
Noi stam pe Vasile Topliceanu chiar linga cresa si linga unde era inainte gradinita Pestisorul Auriu - acum e alta gradinita acolo, in zona de case de pe Novaci. Am sa trimit PM cu adresa exacta cui cere. Sper sa veniti 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Am o mare rugaminte la voi. O mamica de la Bucurii s-a mutat de curand in Bucuresti (din Iasi) in zona Panduri, vis-a-vis de spitalul Burghele. Cauta o gradinita (de stat!) in zona. Eu i-am spus de cea care e aproape de intersectia 13 Septembrie cu Sebastian, langa biserica, e o gradinita micuta, o casa la curte, si de cea de la Electromagnetica. Mai stiu vreo 2 dar mai departe, una din ele la Piata Rahova iar una undeva pe Sebastian. Mai stiti voi vreuna? Eventual buna?
Multumesc mult de tot!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
monica-elizabet spune:
fetele si copilashii
noi azi dimineata cand ningea ne-am plimbat cu saniuta si am facut un om de zapada...tare fericiti aau mai fost astia mici...speram sa mai ninga ![]()
lexi, imi pare rau ca nu stiu nici o gradi in zona aceea...adevarul ca e cam departicel sa vina tocmai la p-ta rahova la gradi...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
violeta69 spune:
seara buna,
Monica si Mihnea a facut om de zapada in curtea scolii si a veni acasa ud tot 
azi s-a facut singur tema la romana(i-am spus ca ma tine sefa la serviciu pana la 9 si o sa se ducca cu tema nefacuta daca nu si le face singur
)
a sris cam urat dar am corectat si am scapat repede de asta,am continuat la mate,am citit din cartea lui Vicki(ghicitori) si am mai facut o problema cu necunoscute 
acum ma duc la neveste disperate 
Vicky,am vazut ca tot bolnava esti,sanatate multa 
simona
,nu stiu daca o sa ajungem ca la ora aceea Mihnea are lectii la pian
va
pe toate,
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Alinutzaa spune:
Buna fetelor,
Vicky sanatate multa si spor la pregatiri.
Lexi din pacate la capitolul gradinite, eu nu te pot ajuta. In afara de cele mentionate de tine, pe care le stiam si eu, altele de stat...nu stiu.
De Karli stiu ca s-a mutat si ca nu are internet inca. Bine, dupa cum zicea ea, pana acum ar fi trebuit sa aiba dar...se pare ca nu. A facut contract cu RDS si sper sa nu fi avut gura pocita cand i-am zis ca s-ar putea sa ii faca ceva probleme, ca nu prea am auzit lumea vorbind de bine RDS-ul.
Simona multumim de invitatie. Weekendul viitor s-ar putea sa vina mama si bunica mea in vizita, caz in care noi nu o sa reusim sa ajungem. Daca nu vin, pentru ca nu e totul batut in cuie ca nu s-a hotarat inca mama asupra datei exacte, atunci o a venim.
Monica si eu sper sa mai ninga, ca daca ramanem cu lacaraia asta care e afara acum....
De la noi nici o noutate. Am intrat sa va salutam si sa va pupam 
Noapte buna dragelor
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
karligutza spune:
buna seara mai prin miezul noptii asa... vorbeati de lup si lupul pe internet!
.... da, finally! am internet... de azi la 11.15... insa cine a avut timp sa stea pe forum? se pare ca de o luna de cand nu am avut net deloc (din pricina de dobitoci la unii provideri de internet din ROMANIA) mi s-a schimbat si programul astfel incat il umpleam oricum cu ceva si fara internet; iar acu' numai nu mai gaseam timp si pt.o pauza de forumeala! ca tare dor mi-a fost! si de voi nu mai zic... am citit pe nerasuflate ultimul capitol si actualul... m-am distrat putin pe seama voastra si cu voi semn ca totusi nu ati fost doar bolnavioare unele dintre voi (sau daca mai sunteti va doresc sanatate multa!) ci chiar cu un tonus foarte bun si pline de umor! mi-a placut de voi in ultimele pagini...
am vazut si poze de la intalnire dar nu mi-am dat seama prea bine cine cu cine al cui e, etc... de monica mi-am dat seama ca am vazut-o si in pozele cu halloween si de vicky cred ca mi-am mai dat seama... in rest tabularasa (adica "cultura zero" in ceea ce priveste recunoasterea personajelor
)
mi-s dragi fetele astea gravide.... mai mai ca vreau si eu sa fiu, dar cine stie, poate ca sunt!
insa testul de saptamana trecuta a iesit negativ... oricum portita e deschisa, cand avem vesti va anuntam cu siguranta!
n-am prins prea bine cum e cu petrecerea lui vladut dar cred ca nu ne putem prezenta pt.ca Adeluta este racita!
.... azi a fost prima zi cu muci en-gros! eu pun pe seama faptului ca az'noapte s-a simtit mai racoare in camera si ea a dormit dezvelita.... na' zic si eu, a racit fata in somn, sau o fi vreun virus de 2-3 zile in urma care abia acum isi face de cap.... oricum sper sa trecem cu bine peste etapa asta ca cel mai nasol mi se pare la un copil asa mic sa nu poate respira in somn corect (adica pe nas)....
multumesc alinutzei care m-a mai adus in peisaj pe aici... avea dreptate in tot ce spunea! si celorlalte fete care m-au mai cautat printre randuri... na ca m-am apucat acum de scris si nu mai termin.
sa va povestesc de adeluta, ca doar am zis ca nu mai termin....
.... adeluta fata mica, fata mare! e o scumpete de fetita pe zi ce trece... daca ne vede pe noi ca ne iubim (imbratisam adica
) repede sa vina si ea la iubit.... si ne ia pe amandoi de gat si ne strange si ne pupa... ea cu forta ei de fetita mica ce cantareste doar 10 kile jumate ... apoi tot tolocaneste pe limba ei si chiar daca intelege ce spunem, ne raspunde in fel si chip de parca ar vorbi turcii cu chinezii.... cam asa ceva e la noi in casa! abia astept sa ne intelegem in cuvinte si nu prin plimbari catre obiectele dorite sau incercari de ghicit ce vrea in general!... ii fac poze aproape zilnic si nu ratez bineinteles sa o filmez cate 1 minut - doua atunci cand face ceva "Crazy"....... nu mai spun ce teatru joaca la telefon! isi ia telefonul nostru in mana, il pune la ureche si zice: "ao, da... da... DA! (pe diverse intonatii).... (apoi rade!), se apleaca la pamanat razand... da din cap, ca da-da, apoi zice BO-BO? interogativ asa, de parca cineva de acolo i-ar fi zis "vezi ca iti aduc bobo (bomboane - adica ceva dulce nu musai bomboane! ca ea asa zice la tot ce e dulce, fie el si chec!).. si gata, zice pa, de nush cate ori - cum face ma-sa!
si preda telefonul sau il pune pe undeva!... apoi am profitat odata de ea ca a zis ADA.. si atunci vorbeam eu la telefon cu nasa mea si ii ziceam ca adeluta tocmai a zis ada, ce-o mai fi insemnand si asta, iar nasa zice "pai, numele ei" iar de atunci asa a ramas, am profitat ca a zis si am intrebat-o imediat "cum te cheama?" si mereu raspunde acum la aceasta intrebare "A-DA" - va dati seama ca deja am distrat bunici, matusi, etc cu raspunsurile ei la intrebarile astea banale... apoi mai stie sa zica "doi" si atunci am luat-o din timp si cu intrebarea "cati ani ai?" si zice imediat "DO" sau "DOI"... oricum e mare distractie cand stam sa "vorbim" cica! 
cam atat ca ma trece o urgenta si e si tarziu.... scriu la mesajul asta de la 12 fara 20.. !
ar fi cazul sa ii dau si drumul! nu la pish, la mesaj!
![]()
va pup si va doresc noapte buna!

zzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Alinutzaa spune:
Fetelor....am murit si am inviat. Vai de capul meu!!!
A cazut piciul din pat. Din patutul lui adica. L-am vazut zburand peste patut si aterizand in cap. Ufffffff. S-a linistit destul de repede, nu cred ca l-a durut extraordinar de tare. Dar ce sperietura...mama mia. A adormit apoi la mine in brate. Brrrrrr
Karli bine ai revenit. Am vazut poze cu Adeluta care e o dulce si o scumpa si o papusica si si si....
Trebuie musai sa le facem cunostinta, ei si lui Tudor cel picat in cap.
Fug. Ma duc sa....nu stiu ce sa fac....sa ma linistesc nitel ca inca mai tremur.
Va pup 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor