Ce gatim azi (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

File de peste pane.
Fasole batuta.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

supa de pui cu galusti,
clatite umplute cu sunca,cascaval,date prin ou ,pesmet si prajite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

ciorba de pui
pangasius pane si cartofi nature

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pt ca am avut azi musafiri, am facut numai desertul:melcisori din aluat de cozonac cu nuca

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Supa de rosii si pasta de naut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

[/quote]

poti te rog, sa pui reteta de la salata de cartofi copti cu castraveti murati si ceapa rosie?
mersi frumos.

[/quote]

happymum, este f. usor de facut. am copt 4 cartofi de marime medie (nu pot sa spun cate minute i-am tinut la cuptor ca eu ii incerc si cand sunt moi ii scot). Dupa ce s-au mai racorit i-am curatat si i-am taiat rondele cam de 2cm grosime. Castravetii am avut cornison (sper ca asa se scrie) cumparati; am folosit cam 8 buc. pe care i-am taiat tot rondele. Am folosit 1 ceapa rosie de marime medie pe care am curatat-o si am taiat-o solzisori. Am amestecat cartofii, castravetii si ceapa intr-un castron, am pus ulei de struguri, oregano uscat si patrunjel verde si gata!

Toate ingredientele le potrivesti dupa gustul tau. Merge combinata si cu masline, cu alte legume, de ex. ardei, ridichii (eu fac multe experiente de genul acesta... pe al meu sot)

De obicei, la salate folosesc ulei de masline extravirgin dar acum am acest ulei de struguri si trebuie sa scap de el (m-am carat din Ro cu el...dar la-m primit cadou).

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Gratar din muschi de porc
Salata

25+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ma alatur si eu voua la scris .
Va citesc aproape zilnici si nu putine au fost zilele in care m-am inspirat din ce gatiti voi.

Avem o pitica de 2 ani si 4 luni si incercam sa -i dam o educatie alimentara cat mai sanatoasa.

Iata ce am gatit astazi:

Piept e pui cu cartofi in vas Roman la cuptor:

Pieptul dezosat,taiat cuburi maricele,se gateste in ulei de masline,cu un ardei gras rosu taiat cubulete, cartofii curatati si taiati in 4 bucati, o ceapa, ingrediente ierburi de provincie sau patrunjel.

Se tine vasul de lut 20min, in apa, dupa care se pune pietul de pui cu cartofii inabusiti in ingredientele de mai sus,
Se baga la cuptor 45minute ,se da capacul jos si se mai scade inca 10 minute,se mai adauga putina apa sau ulei de masline.
Eu pun si doua lamai taialte feliute,un deliciu.

Maine voi face o crema de ciuperci pentru cina iar la pranz voi gati medalion de filet de porc acompaniat de piure de cartofi si putin brocoli.

O zi frumoasa la toate si spor la gatit

Sophia 2ani 06.09.06
+34
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Soacra vine la pranz la masa......o reteta super buna si usoara de friptura de vitel?? Vitel....am luat o bucata timp rulada.....cum sa o gatesc sa fie frageda si buna??? PLSSSSSS

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

supa de pui cu taitei de casa
mancarica de fasolica verde cu piept de pui
rulada cu gem

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput