Sanii dupa perioada de alptare
Raspunsuri - Pagina 2
angiuta spune:
M-am repezit avida sa citesc topicul in speranta ca voi gasi solutia miraculoasa. ![]()
Se para insa ca va trebui sa ma obisnuiesc cu ideea....si sanii mei sunt asimetrici, lasati si moi iar autostima mea e la pamant.
Am spionat-o pe mama si am vazut ca sanii ei arata mai bine decat ai mei si ea a alaptat totusi 2 copii iar eu doar unul...asa ca o speranta tot mai am sa se umfle si ei macar putin....
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
elena123456 spune:
Salutare fetelor
Eu am alaptat 7 luni si juma...toata sarcina si alaptatul am suferit ingrozitor, niste sani imensi, dureri de spate, dureri de sani....ma ingrozea gandul ca dupa ce voi termina cu alaptatul imi voi face sanii fular...asa ca am purtat in permanenta bustiera ...si a dat rezultate, acum am sanii chiar mai frumosi ca inainte.
Cele 30 de kg pe care le-am luat in timpul sarcinii si alaptatul mi-au facut niste sani gen Pamela Anderson...
Va recomand sa purtati bustiera -bumbac 100% sa fie- si dupa ce terminati cu alaptatul, pana se retrage laptele in totalitate si daca aveti de slabit pana ce ajungeti la greutatea propusa,
Lillian spune:
Nu am alaptat si am purtat bustiera toata sarcina, doar la dush o dadeam jos, cosmar, nu alta... si sanii mei tot ca niste baloane dezumflate arata. Nu este "de vina" alaptatul, ci hormonii din timpul sarcinii si de dupa. Cred ca cele care ii au la fel sau chiar mai frumosi decat inainte, ori au niste gene DE INVIDIAT, ori nu iau in calcul ca au ramas cu kilograme in plus si de aceea sanii sunt mai mari sau inca tepeni. Din toate cunostintele mele cu copii, una singura are niste sani perfecti, desi are copil de vreo 5 ani. Si-mi vine s-a bat:))
Am incercat cura cu marar, dupa 3 zile de stoicism, era sa vars tot din mine, sa nu va mai spun ca era vara si pana si transpiratia imi mirosea a marar... imbietor... eu beam tinctura in apa si ii si masam... abia am mai scos mirosul din haine... efecte: nimic spectaculos si oricum, pe termen f scurt... am renuntat mai mult fortat, daca tinctura era de frezii, sigur insistam.
Eu m-am resemnat.
nicol_mami spune:
si eu care credeam ca sant singura cu aceasta problema ,salvarea mea sant acele sutiene cu burete si pernute hmm si zici cas fata mare ce sanii ami fac ![]()
Gabi_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irina20 Salut! Am alaptat o perioada de 8 luni de zile,numi pare rau si vreau sa o mai fac,dar acum sanii mei au devenit foarte moi.Voi ati avut problema asta?si daca da ati rezolvato in vreun fel?cum? Irina,mamy de Fabian www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni; www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo |
eu dupa 2 copii, 41 de ani, o erioada mai scurta si una mai lunga de alaptare am sanii exact la fel ca la 15 ani. Am sani mari si un pic lasati, dar din cls. a 9-a am aceeasi marime de 75D.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Claudelu spune:
eu observ cu stupoare ca de cand am inceput sa iau anticonceptionale sanii mi s-au intarit si parca nu mai sunt chiar asa moi
4 ani jumate plus sarcina n-am luat anticonceptionale, m-am reapucat de ele acum 2 luni si trebuie sa-mi cumpar sutiene ca nu ma mai incap cele vechi ![]()
Claudia
si Raul-Andrei
lara_c spune:
Sanii se 'lasa' sau sunt mai 'moi' dupa sarcina , indiferent daca alaptezi sau nu.Si asta numai in unele cazuri.
Spun asta pt. ca nu vreau sa se sperie viitoarele mammici, sau mai rau, sa nu alapteze din cauza asta.
Eu nu am alaptat mult, pt ca nu am putut, dar va dau cuvantul de onoare ca am sanii mai frumosi ca inainte.
Deci nu e musai sa se intample asa.
Oricum activitatea fizica, mai ales innotul ajuta.Nu tb sa disperati.
Eu m-am ingrozit de ceea ce am citit in ultimul timp(nu numai pe DC)...sani lasati, vergeturi, kg in plus...Am noroc ca nu am avut problemele astea, dar va spun sincer ca imi e putin frica sa mai fac bb2.Trebuie sa mai auzim si cazuri fericite...
Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink
www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars
aileana spune:
Buna, fetelor
Offf, ce ma recunosc in tote grijile si framantarile voastre.
Baiatul meu are aproape 3 ani si l-am alaptat 8 luni (dupa care s-a 'stricat' vaca si nu a mai vrut el), iar sanii mei sunt la fel de lasati cum erau si inainte de sarcina. Spun asta pentru ca din cauza dietelor de slabire repetate, nu am excelat niciodata, decat la capitolul marime.
Asa ca fruntea sus, cautati-va sutiene potrivite si veti vedea ca apare si self-esteem-ul.
Ileana, mama lui Andrei, 09.03.2006
Poze Andrei - primul an , Poze dupa 1 an
The fact that nobody understands you doesn't make you an artist...
nona_denis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_mami |

La mine a functionat temporar cura cu tinctura de marar. Cum nu am mai luat-o, cum s-au desumflat la loc. Un pic mai suportabil este "Tonic Feminin" de la Dacia plant - functioneaza pe acelasi principiu.
Pana la urma ai de ales: ori suporti gustul, ori te obisnuiesti cu sanii tai naturali
Mai ajuta si ingrasatul.
Mami de Denisache

Fabian
,