Sanii dupa perioada de alptare

Salut!
Am alaptat o perioada de 8 luni de zile,numi pare rau si vreau sa o mai fac,dar acum sanii mei au devenit foarte moi.Voi ati avut problema asta?si daca da ati rezolvato in vreun fel?cum?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Raspunsuri

iuliana_2007 spune:
Si eu am patit la fel.Inainte de nastere aveam niste sani ridicati si umflati si nu purtam sutien deloc,dupa ce am terminat de alaptat mi s-au inmuiat,m-am obisnuit cu ideea. Eu mai beau cate un ceai de marar,stiu ca suna aiurea si sanii mei se umfla si se ridica putin.
Acum nu stiu daca merge la toata lumea la fel.
Numai bine.

nona_denis spune:
Pai, majoriatatea fetelor care au alaptat au problema asta.
La mine nu prea a avut ce sa se lase, ca nu prea am sani. Numai ca s-au inmuiat rau.
Poti incerca tinctura de marar, cate o lingutita la 100 ml apa , de trei ori pe zi. Cura se tine parca maxim 6 luni, iar efectele se vad abea dupa o luna. E groaznica la gust.
Anticonceptionalele intaresc si ele sanii.
Mami de Denisache

ionica spune:
Iuliana,
Daca stiam, imi luam livada de mere!!!
Inainte de prima sarcina,avea sanii frumosi ,puteam sa merg la plaja topless fara complexe,acum.....sunt din nou insarcinata.
Am alaptat la prima bebelina 23 de luni adica pana am aflat ca sunt insarcinata,target-ul meu era 2 ani.
Acum,la adoua sarcina voi face la fel,poate ,dar sunt constienta ca sanii nu vor mai fi ce-au fost odata.
Si uite asa il cicalesc pe sot de fiecare data cand prind ocazia sa mai trimita niste banutzi in contul meu din Caiman Islands,cand vor fi fetele mari merg sa-mi fac operatie .
ye man
Sophia 2ani 06.09.06+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Iuliana, Daca stiam, imi luam livada de mere!!! ![]() Inainte de prima sarcina,avea sanii frumosi ,puteam sa merg la plaja topless fara complexe,acum.....sunt din nou insarcinata ![]() Am alaptat la prima bebelina 23 de luni adica pana am aflat ca sunt insarcinata,target-ul meu era 2 ani. Acum,la adoua sarcina voi face la fel,poate ,dar sunt constienta ca sanii nu vor mai fi ce-au fost odata. Si uite asa il cicalesc pe sot de fiecare data cand prind ocazia sa mai trimita niste banutzi in contul meu din Caiman Islands,cand vor fi fetele mari merg sa-mi fac operatie . ye man ![]() Sophia 2ani 06.09.06 ![]() ![]() http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
ionica, sa stii ca nu ma tin de capul tau...uite ca ne-am intersectat la subiecte...

sanii nu vor ma fi la fel, cu siguranta. insa e importanta atitudinea si felul cum ne privim in oglinda!
pe baiat nu l-am alaptat decat 7 saptamani , perioada in care ma slabit 10 kg, iar pe fetita pana la 1 an si o luna. dupa ce am terminat cu alaptarea, sanii mi-au slabit....dar nu ma deranjeaza! mi-au ramas la fel, port sutien cu putin burete. nu am folosit nimik pentru ai "intari". chiar daca merg la fitnes cam de doua ori pe saptamana.
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Irina20 spune:
Am sa incerc si eu cu mararul,sa vad.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

ionica spune:
Kari.
Cred ca suntem in aceiasi transa de varsta si ne uitam c-am dupa aceleasi nevoi.
Stii tu, colindam,cercetam si pe urma mai vedem.
Oricum te felicit ca faci sportvorbeste fosta atleta din mine
Abia astept sa merg si eu sa alerg,sa produc hormonul placerii in creier... cum se numeste?
Sophia 2ani 06.09.06+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Deus spune:
serotonina - hormonul fericirii:)
Copii frumosi si sanatosi, casnicie buna si frumoase ca la 20 de ani nu se poate. Sani moi si cateodata lasati, vergeturi si kg in plus sunt " placerile " de dupa sarcina/sarcini.
Munca multa, sport, alimentatie sanatoasa= te simti bine, arati bine
poze familia mea
quod me nutrit me destruit

Mindy spune:
Sanii mei dupa doi ani de alaptat (nu cred ca e semnificativa durata alaptataului, odata ce ai alaptat tot se schimba ceva).. deci- sunt moi, asimetrici - unul mult mai mare decat celalalt ca a avut fetita mea sanul ei preferat.. port mereu sutien si in casa si nu mai sunt asa de mandra cand ma dezbrac in fata sotului fata de cum eram.
E important sa te obisnuesti cu noile forme si sa nu te complexezi, daca tu te simti sexy si sotul te va vedea extrem de sexy chiar si cu sani mai moi si lasati.

mychydutza spune:
mda, si eu am avut aceiasi problema, cand dupa un an si o luna de alaptat, m-am pricopsit cu neste sosete atarnate! am fost depresata o vreme dupa care m-am obisnuit. nu aveam sanii mari, dar macar erau ridicati. acu sunt si mici si atarnati. oricum parca si-au mai revenit un pic...........asta e!
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"