Cluj rulz!!(89)- iubire iubire iubire in februarie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Azi dau eu cafeluta si piscotelul de langa cafeluta.
Sunt treaza de la 5 pentru ca Maria a avut program artistic.Nu a pans dar atat s-a foit si la un moment dat a inceput sa povesteasca.Acum dimineata i-am dat laptele care de obicei il bea tot si a baut doar jumatate.Sper sa nu fie vreo viroza.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Asi multumesc de cafeluta si piscotel, taaaare bune!
Imi pare rau pt gagalice, atata lume-i racita....si foarte multi copii...noua abia acuma incepe sa ne treaca un pic si deja avem saptamana de cand mi-a racit puiu.
Noaptea trecuta s-a trezit doar o data pe la ora 1, apoi la 6.30 si la 7.30, nu mi-a venit sa cred c-a dormit atata, da si eu am dormit bustean si inca n-am recuperat ca tot mi se inchid ochii

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

intru si io sa va zic ca suntem sub antibiotic - adika Norbert- pe cand spuneam hop am scapat si de asta nu a fost asa ....de 2 sapt tot ii curgeau mucii galben-verzui dar nu erau deranjanti si nu avea alte simptome si chiar m-am bucurat ca ii elimina doar ca de la atata suflat ori de la "scufundarile" din vana ieri dimineata mi-a facut subit febra si il durea groaznic urechea...seara am fost la medic la Orl si are otita medie asa ca antibiotic ....amu' si Bea e cu muci da' am inceput sa ii pun si ei Maxitrol in nas sper sa nu facem vreo complicatie macar la ea.
Tre' sa imi cumpar si io ham ca cel vechi nu il mai gasesc sau aveti careva de dat ????
ma duc sa fac supica de pui de casa ...sa aibe puiuti bun de papa daca is bolnaviori :(

Raluca
cred ca sapt viitoare pana la urma cu plimbarea

va pup pe toate
Erika

Mergi la inceput

Saptamana trecuta era primavara acum a venit iarna .

Sanatate multa bolnaviorilor.Sper ca frigul asta sa mai omoare virusii si sa nu mai fie atatia copii bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata, iubitelor!!!!! ia poftiti de serviti o cafea calda, aromata, pe care o asezonati voi cu lapte, frisca, ce pohtiti!!

a venit iarnaaaa,deci se anunta un vikend cu sanius, bulgareala, Toata noaptea a, va spune o keauna de cap, pe care plodu'a tinut-o treaza intre 1 si 3... dar ce conteaza, bine ca am avut ce admira afara, ca altfel trecea muuuult mai greu iar de la 3 baga somn, fara papa, fara apa, tre sa recupereze

mai vin azi sa va iau pulsu, sa nu ma lasati singura in zona, ok??!!??

Nonna, cand mergem la acel hotel misterios?? sa-mi fac programarea-n agenda

Erika, musai sa ne vedem la o barfa de pitici

va pup si va astept la !!!!!!!!!!!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Ce vreme frumoasa....dar de luna decembrie nu acum cand zapada acopera ghioceii..........
Dar nu conteaza, cand il vad pe Vlad ce incantat e.......aseara pe la 8 eram toti in curte si faceam om de zapada. Maine sau duminica vrea sa-l ducem la sanius si ma gandeam la partia de pe Feleac dar nu am fost niciodata si nu stim cum e. A fost careva pe acolo, sunt locuri de parcare? E loc pt. sanius? Daca nu, probabil mergem in Faget sau poate chiar la Baisoara. Eu tare as vrea dar e departe si trebuie sa o las pe asta mica acasa la mama ca nu rezista atata vreme pe afara, oricum nu o ducem si pe ea ca nu pot sa o tin atata in brate si are totusi un program
Voi ce faceti? Iesiti pe undeva?
La bolnaviori le doresc sanatate multa si va
Nonna si copiii

Mergi la inceput

feteloooor, pe unde umblati dragelor??!!?? sunteti inzapezite pe undeva?? ca daca nu vreti sa "veniti la mine la povesti", dispar in ceatza....

paaaaaaaa

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

No tu Raluca da' de ce sa dispari?
Eu am fost ieri si azi sigura cu copii.Bine ca nu ma chemat-o pe mama ieri ca ramanea inzapezita cine stie pe unde.
Sunt nervoasa ca mi-au gresit numele in sentinta de incredintare si trebuie refacuta.Iar mai dureaza o gramada de vreme.

Mergi la inceput

of tu Stanca, ce sisteme ciudate avem... nimeni n-are tragere de ce face... atatea greseli peste tot.... ma gandesc si sper ca nu-ti influenteaza viata, nuu? cum sunt copiii?? le-au mai trecut din virushi??

si pe mine ma calateste plodu, dar tare bine-mi prinde o poveste aici

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Raluca copii mei din mare fericire n-au fost virusati si sper sa nici nu fie.Nu-mi influenteaza viata dar in mod normal pana in iunie ar fi trebuit incheiata adoptia ,asa daca prin septembrie termin pot fi fericita.

Nonna noi mergem la sanius in curte ca Maria inca nu rezista.Asa ca azi si maine ne jucam cu zapada din curte.

Mergi la inceput