Cluj rulz!!(89)- iubire iubire iubire in februarie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Stanca, felicitarile erau pt. finishul stressiunii, stiu cum e sentimentul

am fost la dr.: bb are 8,100kg (mie mi se pare ca are putin...) si 70 de cm., in rest ar avea nevoie de calciu, deci suntem pe branzica intensiv+vitamine cu Ca. a papat si azi bine, sunt mai linistita la acest aspect... daca ar dormi bine, precis ar pune pe el mai bine... dar avand in vedere ca e ff energic, asta e. Sanatos sa fie numa!
Criss, noaptea e la fel, doarme max. doua ore legate, apoi urla, il iau in brate-se linisteste-deci nu-i musai lapte... dar tot suge de doua ori/noapte... iar ziua am trecut ff sa ne dam seama la un somnic, de 1-2 ore, in functie de keful lui

am intrebat dr. de ce tot ne spune de la gradi ca ar avea Stef' suflu sistolic, ca i-am facut eco si era ok, deci n-as avea motive de ingrijorare!! a zis ca nu trebuie sa-mi fac griji, e vorba doar de cel fiziologic. deci Criss, ia uite!!

revin, pa-pa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca m-am prins acum.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetele mele sunt din nou cu febra amandoua, cu tone de muci si Thea tuseste f rau.nu mi-o disparut stresul cu pneumonia si nici cel cu antibioticul la Sofi de care sper sa scap:(

noapte buna, viu maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Iaca mi-a venit si mie randul la calculatorici.

In primul rand sanatate puiutilor mari si mici care sunt bolnavi si putere si rabdara mamicilor care au grija de ei.

Cristiana si ai mei copii cand se imbolnaves fac forme diferite, Paul e cu muci paraias iar apoi nas infundat cu secretii blocate pe undeva si nu stie sa le elimine iar cu pompita nu merge, iar Vlad e deobicei cu dureri in gat. Cand sunt raciti mie mi-a recomandat cumnata mea (e medic de familie dar si cu orientare homeopata) Vironal iar o colega de-a ei(lucreaza in lab) a experimentat Cordyceps capsules pe un streptococ si a dat rezultate pozitive. Eu am experimentat Cordyceps-ul pe Paul cand s-a imbolnavit cu febra 40 sub antibiotic + tuse de varsa si intr-o saptamana s-a vindecat. Ei acuma nu stiu ce sa zic s-a vindecat de la el sau nu dar Paul a mai tusit si se vindecase doar dupa vreo 3 saptamani. Sper ca am fost coerenta

Doamne-ti multam noi suntem bine cu totii si sper pentru mult timp.

Azi Vlad are prima spovedanie-aici se practica caci scoala este catolica si ce ma-a facut sa rad e ca l-a spus invatatoarea ca trebuie sa spuna doar un lucru rau care l-a facut. IL astept sa vina acasa sa vad cum a fost.

Fetelor mi-am luat inima in dinti si l-am lasat pe pitic sa misune prin casa. E bine dar acum sunt cu stresul mai mare si il urmaresc din ochi sa nu cada. Intr-o zi in timp ce ii pregatea lui Vlad masa asta micu ca e tare prapadit s-a urcat pana pe a 3-a treapta a scarii. Trebuie de urgenta sa cumpar o portita.

Fetelor care aveti bebei gata de drum eu va recomand cu caldura hamul-isi face toti bani. Copilul are libertate de miscare si mamele nu isi omoara spatele. Plus ca sunt tare rezistente, rezista la 12.5Kg sa il faci pe pui avionul.

Stanca felicitari pentru terminarea sesiunii, esti fata desteapta te descurci tu.

Svety,felicitari si tie pentru reusita si al mai mare data viitoare sa fie pentru postul sefei.

Ralu vitaminele au fost indicate de doctor? copiii mai au perioade de ianpetenta, al meu mai ales cand ii iese ceva dintisor.

Manu uite ca ai ocazie sa petreci clipe priceless cu Luca.

Ca tot vorbeati de suflu sistolic si noi avem sic si debordam de energie si il tinem doar sub observatie

Acum sa mi-l laud pe einstein-ul meu cel mic, numara pana la 10 in engleza si in romana.

Va las ca a venit voinicul si astept impresii

Va pup si sanatate va doresc

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

p-aici prin zona is si eu...citesc doar....nu prea am multe de zis....
am gatat si eu cu sesiunea asta miercuri....asa de epuizata psihic am fost ca vad ca imi revin tare greu. azi abia am fost in stare sa-mi continui munca la proiect. ma distreaza modul de notare la examene la doctorat, ca nu e cu note ci cu calificative....tin sa va zic ca la primul am luat B si la celelalte FBzici ca-s in clasa I a hihi

de cand l-am operat pe alex sapt trecuta s-a imbolnavit prima data...adica a facut ceva rosu in gat cu fffff putini muci si ffff putina tuse...nu-mi vine sa cred ce diferenta e fara polipi....saracutul si cand era cica sanatos nu putea respira pe nas si acum bolnavior nu are nicio problema cu respiratia. nu stiu daca v-am mai zis dar mie mi se pare ca a avut si un boom de crestere in ultimele 2 luni, a pus 1 kg pe el si s-a inaltat dupa metrul meu cu 4 cm dar dupa metru medicului de familie cam cu 13.....so???nu stiu cat are, ori 101cm ori 110cm si 17 kg. mananca ffff bine, cateodata ma vad nevoita sa-i distrag atentia de la mancare, nu vreau sa fie grasunel, are un apeit fantastic si totul e delicios si gustos

mno....mai revin ca a inceput calculatorul sa scoata ceva sunat nasol
noapte buna si sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola dragelor!!

va ziceam ieri ca sper sa doarma bb ceva mai mult de-amiaza... kiar daca am fost cu el afara mai mult de o ora, a papat bine si a si supt, a dormit nici mai mult nici mai putin de o juma de ora nu mai stiu ce sa fac cu el, dar sincer is disperata!!! is obosita, nu mai pot dormi nici noaptea cand doarme, mi-a dereglat somnu teribil... dar asta e, va trece cumva-sper! o sa-mi iau si ham de care ziceai-Flavia, ca imi rupe spatele si kiar daca ii place sa se tarasca pe jos prin toata casa (in fata, in spate) vreau sa umble mai repede de un an si o luna (cum a facut Stefi). Vitamine ne-a indicat si doctora, pt. aportul suplimentar de Calciu, ca ii sunt costitele umpic inafara...

am iesit ca ma cere....

o zi frumoasa!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Raluca draga, noi doua ne putem lua de mana si.....sa mergem la un hotel unde sa dormim o noapte. Si eu sunt la fel de varza cu somnul, acum mai si tusesc si asta mica se trezeste mult noaptea dar macar nu urla dar o apuca vorbitul si tipatul si il soala pe Vlad care urla ca el are gradinita si e obosit daca nu doarme.Am o restanta la somn de cateva luni si nu stiu cand o s-o recuperez...

Apropo de cine-i nascut in februarie, eu pe 21, si acum ma hotarasc ce cadou vreau de la sot Grea alegere ca multe mai vreau si eu!
va lasa ca ma striga asta mica si vine imediat zmeul de la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pfai, pai eu am restanta la somn din luna a noua de sarcina
Diana noaptea trecuta a stat treaza intre 2-4, avea chef de joaca si de povesti, chiar daca n-am bagat-o in seama, da tot m-a tinut treza si pe mine

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Si eu m-am cam dereglat cu somnul in ultimul timp si am inceput sa am insomnii adevarate.Chiar daca era liniste eu tot nu putem dormi.Asa ca am inceput sa iau Sedivitax de la alboca si mi-am revenit.

Roxa ai avut gura aurita.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Cris, lui Dani ii merge foarte bine cu homeopate. Nu-i mai dau altceva. Sunt granule care dreneaza tare bine nasucul. Sper sa le pot folosi cat mai mult fara sa trec pe altceva. Si am o doctorita tare buna. O sun la orice ora si daca e ocupata si nu poate raspunde, ma suna dupa.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput