Cluj rulz!!(89)- iubire iubire iubire in februarie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mariana tot cu muci suntem si nu ma lasa s-o aspir, cred ca ne aude tot blocul

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am uitat sa va spun, am vazut ca si Cristiana a pomenit ceva, Emma fetita bolnava de cancer se simte tare rau.Saracuta vomita si are diaree de cateva zile.Hai sa indreptam spre ea si spre mama ei un gand bun ca sa treaca peste hopul asta cu bine .

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata, dragele mele!
Poftiti la o cafea, fiarta la ibric, cu lapte si un patrat de ciocolata after eight (cu menta) .

Stanca, sa inteleg ca la examenul de ieri a fost f bine daca ai stiut ca aveti grila gresita ; sa ai bafta azi! f bine ca te prezinti; pe vremea studentiei mereu m-am ghidat dupa urmatorul principiu: prima conditie esentiala ca sa treci un examen este sa te prezinti; never knows .

pt Emma.

kitzy, m-ai facut sa-mi amintesc cum era cand ii aspiram muculetii lui Simon; ne stia tot blocul, iar la finalul operatiunii amandoi eram un lac de apa si Simon cu muci de la plans .

Roxana, cum esti azi? ce fain ar fi sa ne vedem azi la o barfa cand dorm copiii!

tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
sanatate tuturor bolnaviorilor, cristiana sigur e gripa asa a fost si alex, cu febra 40-41 cateva zile, frisoane, tuse.Eu i-am dat sirop de patlagina pt tuse si i-a trecut repede, restu numai cu antitermice, in viroza antibioticul nu are efect decat 10 % asa ca nu prea merita dat, deoarece tulpina virusului se schimba des si nu ii prinde pe toti asta e pacatoasa de gripa, eu sper la anu sa am timp sa iif ac lui alex vaccinul, ca o fost tare greu 3 saptamani.
sanatate multa
asi bafta la examen azi, si eu is de parerea marianei, obligatori te prezinti, cat despre prof
mariana multumim de cafeice mai faci cum sunt copii?
roxa imi pare rau eu cred ca esti prea stresata sia sta nu iti face bine, si hai sa fim seriosi un bol de inghetata nu e mare lucru, data viitoar einainte sa te enervezi mananca-l inainte.Nu merita sa te certi cu barbatii casei, ca oricat le spui ei tot cum stiu, vor ei fac, stiu din experienta
kitzy sanatate dianei, asa e si alex cu mucii eu il aspir cand doarme ca nu am mari sanse altfel
manu e greu cu munca, dar nimic nu se compara cu momentele petrecute cu Luca, mie mi dor sa stau cu alex sa ne jucam, silucrez doar de 2 luni
ralu
va doresc o duminica excelenta alaturi de cei dragi

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor!

Sunt si eu mai bine azi, si e soare deci e ok....

Stanca tks de incurajare, de fapt pana la urma au fost 2 boluri, cu varf! Dar mi-au tihnit. Poate merg la alergat azi mai incolo, in Babes, fiindca saptamana trecuta mi-am cumparat niste pantaloni de jogging dementiali de la Adidas si trebe pusi in miscare...sa vedem...

Mariano, daca reusesc sa iau incarcatorul de la job si sa incarc telefonul in timp util, poate ne iese...

Cristiana, sanatate la fete si nu uita, demucizarea...pisi mica vrea sa sufle singura in servetel, sau va chinuiti?

Va las ca ma de facut o supa si la 1 jumate am intalnire cu homeopatul...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor!

Sunt si eu mai bine azi, si e soare deci e ok....

Stanca tks de incurajare, de fapt pana la urma au fost 2 boluri, cu varf! Dar mi-au tihnit. Poate merg la alergat azi mai incolo, in Babes, fiindca saptamana trecuta mi-am cumparat niste pantaloni de jogging dementiali de la Adidas si trebe pusi in miscare...sa vedem...

Mariano, daca reusesc sa iau incarcatorul de la job si sa incarc telefonul in timp util, poate ne iese...

Cristiana, sanatate la fete si nu uita, demucizarea...pisi mica vrea sa sufle singura in servetel, sau va chinuiti?

Va las ca ma de facut o supa si la 1 jumate am intalnire cu homeopatul...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Parca tot orasu-i virusat, cred ca de la vremea asta pacatoasa
eu tusesc non-stop si am baut tot ce se putea in materie de siropuri si degeaba.
Nasol cu astia mici bolnaviori, la noi a fost clar acum ca eu aveam streptococ si a fost musai de luat antibiotic toata familia. la voi poate fii viroza si trece fara!
Va doresc sanatate si sa aveti o duminica placuta chiar daca afara nu e la fel de frumos ca si ieri,
Va, fug la servit masa
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

noi nu ne laudam, de ieri seara a facut Thea 40 febra si sub 38 nu am reusit sa i-o scad nici cu Panadol , Nurofen, algocalmin si combinate.se plange ca o doare rau gatul, am fost la dr , zice ca e rosu dar nu exagerat.atunci de unde naiba febra asta care nu scade de la nimik:(
a ascultat-o si la plamani e ok.ne-a dat antibiotic si cred ca trebe sa i-l dau:(
o alta chestie imi tot spune ca se aude suflu la inima, am facut eco anul trecut si totul e ok, atunci de ce nu trece?

no gata ca nu-s in ziua mea cea mai buna, multumesc de gandurile bune , va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cristiana incearca cu supozitoare paracetamo si nurofen, eu doar asa am reusit sa il cobor sub 39 pe alex, cu altceva cu nimic, au efect mai repede decat celelalte.
multa sanatate va doresc si sa treaca repede

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Cristiana,imi pare tare rau ca sunteti bolnavioare.Iar in legatura cu suflul sistolic eu zic sa stai linistita daca i-ai facut eco.Daca era orice fel de problema acolo se vedea si sa sti ca suflu poate persista pana la varsta adulta,se numeste fiziologic si f.multi copii au.Cel mai tare se aude cand e bolnav,are febra.Sanatate multa.
Asi,bafta la examene, esti de admirat.
Mariana,
Kitzy, multa sanatate.

Mergi la inceput