Cluj rulz!!(89)- iubire iubire iubire in februarie
Raspunsuri - Pagina 18

nana_sim spune:
Mariana iti doresc sa ajungi la steaua ta si ... restul las pe el sa-ti spuna, ca-i mai inspirat decat mine!

asi spune:
Cristiana la noi nu merg siropurile de care spui.Singurul ce merge este ceaiul de scai vanat cu 3 frati patati si antibioticul.Sunt bolnavi si copii cu bronsita si eu, la Maria e spastica si de ieri e cu Augumentin iar Razvan a inceput de azi sa tuseasca mai tare.Le mai fac aerosoli cu adrenalina.Sigur pe we sunt bine si da, am ajutor .
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

flavia maria spune:
LA MULTI ANI MARIANA!!! MULTE si MULTI
pentru tine de ziua ta!!!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

gabri_andrei spune:
La Multi Ani,Mariana! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de scumpii tai copilasi.
Va multumesc pentru urari,mi-ati facut o surpriza f.placuta.
Stanca, imi pare rau ca sunteti bolnavi, e si o perioada tare nasoala,cu multi virusi.Sanatate multa.
Eu lucrez 4 ore la o firma care in ultimul timp merge tot mai prost,nu ne da salariile,iar azi am aflat de la contabila ca patronul e plin de datorii,toate conturile ii sunt blocate si la asigurarile de sanatate nu a platit de mai bine de 1 an.Asa ca sunt in aer,nu stiu ce voi face.

svety spune:
LA MULTI ANI MARIANA!! Multa fericire alaturi de copiii tai minunati, de parinti si toti prietenii dragi tie. Sa ai o viata linistita si fericita.
...eu exist...sunt ok...lucrez azi mai mult si prietena il aduce pe Dani la mine la servici. Musai sa citesc din urma. Oricum cred ca ma renegati.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Alexa Ioana spune:
LA MULTI ANI, mariana !!! pupici si urari de bine si din partea noastra
si in alta ordine de idei: sa nu uitati sa mai spuneti din cand in cand cate o rugaciune si sa trimiteti cate un gand bun catre emma si aida...

arleena spune:
nu mi-am facut munca de a administra topicul la timp....
sper ca am trecut toti sarbatoritii lunii martie
la multi ani andrei, gabi sa ai numai bucurii de la el si sa te faca fericita! nasol cu jobul...poate reusesti sa-ti gasesti altceva totusi....tot la soacra stai?
la multi ani mariano....
imi pare rau ca vi-s bolnavi pui, va doresc sanatate multa....noi suntem bine, alex vad ca nu mai se imbolnaveste cum o facea in ultimele luni pana i-am scos polipii.....desi are dimineti cand tuseste si are flegma in gat...zici ca-i fumator....
so, intalnire amanata...pe saptamana viitoare.... la toate si o primavara frumoasa...cum a fost vremea ieri....ca azi
....e un jeg in zona noastra pe trotuare ....vreau soare si uscat pe jos
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

arleena spune:
hello fetelor.....no azi nici una nu da cafea???eu cum nu beau nici nu stiu sa fac asa ca nu cred ca vreti de la mine
am nevoie de niste idei de la voi...idei de cadou pt educatoare si instructoare de innot....habar nu am ce cadouri sa le fac de 8 Martie.vineri fac la gradi ceva serbare de 8 martie si u stiu ce sa-i ducem la educatoare....astept sugestiile voastre...
fug ca am treaba.... de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Yagmur spune:
Sintem bine, nu am citit nimic din urma... in fine, vroiam sa va salut si sa tuc bine, bine...
O primavara frumoasa va urez!!!
P.S. Acum vad... Mariana, sa ramai la fel de tonica si de frumoasa. LA MULTI ANI!!!!!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

roxana1974 spune:
Ciao dragelor!
Stanca, imi pare rau ca sunteti bolnaviori, va tin pumnii sa va treaca repede. Intre timp si noi am renuntat la tabara din weekend...pacat ca nu ne intalnim acum, dar sper s-o facem in curand...inca sper ca nu esti prea suparata pe mine. Am incercat sa te sun dar ti-era telefonul inchis, iar apoi m-am luat cu treaba...mai incerc
...cu Mariana am vorbit, dar nu am incheiat discutiile, d-ra m-a respins azi, dar sper ca doar a uitat sa-mi dea bip inapoi [;-)]
Va doresc o seara faina, noapte buna si sper sa ne revedem in curand...
Roxa