Cluj rulz!!(89)- iubire iubire iubire in februarie

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Poftiti si de la mine si de la zan martisoare, cu drag crescute si privite in fiecare zi.

Noi am avut un weekend de vis la Straja, a nins mult si frumos si n-a fost lume mult si am schiat mult si bine si cabana a fost draguta si grupul vesel si cu chef de iesire si relaxare ... ce sa mai zic! Doar ca va doresc si voua! Roxa, apropos, partiile de la Bucin sunt cam ... line, n-o sa va aduca mari satisfactii, sunt pt foarte incepatori.

"la multi ani Andrei!" si tie Gabi felicitari pentru copilul mare si pentru ca te descurci minunat cu toate, si Dumnezeu stie ca nu-s usoare deloc!

Si eu voi fi plecata in weekendul viitor , vineri am delegatie la Bucuresti si ramanem pana luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Andrei!
Sa cresti mare, sanatost si sa te bucuri de mult noroc.Gabi

Dragele mele dati-mi voie sa va spun ca sunt dezamagita.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna seara fetelor!

Stanca, te rog eu mult, nu fii dezamagita, se mai intampla chestii neprevazute, jur ca nu am premeditat nimic. Hai sa ne vedem saptamana viitoare, cand vine si Simo de la Bucuresti si o sa fie bine .

Mariana, sper din tot sufletul ca exista ceva ce putem zice si face sa nu ramai suparata pe noi

Va pe toate si va doresc noapte buna!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata frumoaselor!!! nu stiu care-s problemutele, dar sper sa treaca repede, ca sa va puteti bucura una de alta asa ca pana acum

LA MULTI ANI, MARIANA!!, sa fii sanatoasa, fericita si implinita mereu!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

La multi ani Mariana

Mergi la inceput

Noi suntem bolnavi.Copii au bronsita iar eu am facut o viroza de toata frumusetea.

Roxa nu vreau sa intru in polemica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

LA MULTI ANI cu sanatate si bucurie pt. toata lumea o la inceput de primavara!

Ieri am iesit in oras dupa luni de zile, si culmea ghinionului.......era pauza de curent si majoritatea magazinelor inchise. Totusi am gasit cate ceva pt. copilasi.
Va doresc sanatate si mai revin ca ma striga asta mica
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

in primul si cel mai important rand

La multi ani Mariana!, iti doresc o viata minunata alaturi de copiii tai minunati, mult noroc si bucurii, sa ramai acelasi om minunat!

te imbratisam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI MARIANA! SANATATE, FERICIRE SI TOATE VISELE SA TI SE INDEPLINEASCA!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sunt de acord sa nu-i umbrim ziua Marianei cu polemici, si in plus sa ne gandim ca prietenia noastra e f importanta si ca nu trebuie sa fim intotdeauna de acord ca sa mergem impreuna inainte

Stanca sanatate multa va doresc, amandoi sunt bolnaviori?febra, tuse?la noi a functionat f bine la tuse Prospan care e cu extract de iedera si siropul de ridiche neagra cu miere.ai grija de tine, sper ca ai ajutor daca esti si tu racita
Thea mi s-a trezit ff infundata, deci a pescuit iar ceva de la gradi.pe mine probabil urmeaza si Sofi da sper sa ne facem bine pe week end

pupicei

Mergi la inceput