Cluj rulz!!(89)- iubire iubire iubire in februarie

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata!!

Stanca, vreau eu cafea, cred ca e delicioasa asa combinata Sa ai mult spor azi

asa multi copii dintre cunoscuti, sunt virusati... of, abia astept si eu vara!!

fetelor, cum sunt bebeii vostri??!!?? adica copiiistiti ce vreau sa zic...

fug la mmmmmmmnnnn

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Aaaa, noi am fost la Polus la filmul "Revolutionary Road".
Trist, foarte trist! Dar lectii bune de invatat pentru cuplu.

Vreau si eu cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona mie mi-a placut filmul la nebunie.Intr-adevar e trist dar atat de adevarat.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu gagici,

is ff bizi la job, nu mai imi vad capul da mi-i f dor de voi si am trecut sa va

deci ne vedem next week?e f bine asa!

noi suntem bine, fetele jucause, Thea are carnaval maine si e maimutzica

maine mi-am luat o zi libera pt cosmetica , pedichiura si suflat.sper sa serbam si Dragobetele , desi maine e programat Mihai la interventie la Proctomed, sper sa fie totul bine.

revin maine, promit, v-am citit si va inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Salutare! Sunt asa trista cand citesc povestea Emmei ca nu mai pot spune nimic......imi pare nespus de rau si parca nu e corect asa ceva. Nu stiu cum rezista parintii aceia. E de neimaginat pt. mine asemenea tragedii...of,Doamne fereste pe toata lumea...

o pritena a pierdut sarcina in sapt.mare si e cumplit chiar daca stii ca era un copil fara sanse.....atatea boli si malformatii grave incompatibile cu viata....oare de ce?

Am sa mai revin mai optimista sper.....va,
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Nonna, La multi ani fericiti!iti doresc multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta frumoasa!
scuza-mi intarzierea urarilor!

ps.pe mine ma darama povestea Emmei!

Mergi la inceput

Intr-adevar povestea Emmei si a familiei lor e cutremuratoare.Uneori as vrea sa pot spune sau face ceva care sa le aduca liniste si pace dar din pacate nu pot si ce e cel mai rau ca nu poate nimeni.
Nu putem decat sa spunem o rugaciune care sa aduca o frantura de lumina pentru ele.
Am citit de cateva ori povestea Emmei si a Aidei de la inceput si de fiecare data m-am simtit asa de neputincoasa.E ca si cum privesc ca cineva sufera de moarte din spatele ecranului si eu nu pot sa spun si sa fac nimic.Nu pot decat sa sper ca Dumnezeu o va intari si ajuta pe Aida sa suporte calvarul ,iar pe pe Emma sa nu sufere si sa nu-i fie frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetelor, buna dimineata!! va poftesc cu drag la o , poate ne mai sterge din starea de spirit nu tocmai roz...

nu mai zic nimik, ca nici eu nu-s kiar ok la moral...

p.s.iar vine iarna deci pregatiti-va de sanius

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Raluca buna cafeluta.

Ioi fetelor chiar iarna nu vrea sa ne lase dar cica de saptamana viitoare de joi- vineri vine primavara.
V-ati ales baba?A mea e in 7.

Aseara am fost la film la Strania poveste a lui Benjamin Button si vreau sa va zic ca a fost un film super.Demulut nu am mai vazut un film asa de fain si chiar merita sa mergeti sa-l vedeti , e absolut bestial.
La sugestia Simonei am incercat si sala de la Polus.Partile bune sunt ca sala e mai mare si mai aerisita , spatiul dintre scaune e mai mare iar partile proaste sunt ca acustica salii lasa de dorit iar scaunele nu sunt prea confortabile.
Deci daca puteti mergeti si-l vedeti pe Brad Pitt ca face un rol bestial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Cafea, cafea!

Brad Pitt face un rol mai bun decat in "legendele toamnei"? Ala ramane de referinta pt mine.
Io sunt chiar bine, va rog, poftiti de luati de la mine o portie buna de tonus. Asa de bine imi pica lucrurile pe care reusesc sa le fac si sunt bine facute (vorbesc de serviciu desigur si ... vorbesc cam mult, asa-i?)

Mie imi place ca ninge si as vrea sa ramana frigul in weekend ca mergem la schi la Straja. Deci, va urez de acum weekend placut tuturor!

Mergi la inceput