Cluj rulz!!(89)- iubire iubire iubire in februarie

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

salut

nonna la multi ani!!

La mai multa dragoste!! de dragobete

noi am fost duminica vreo juma de ora in faget la o plimbarica, bulgareala in zapada...asa de fain a fost....desi era plin de lume cu schiuri, sanii inclusiv gratare am reusit sa gasim un loc linistit unde alex s-a distrat la nebunie umbland prin zapada neatinsa si ii veneapana la genunchi....facea 2-3 pasi si se arunca in zapada....am facut ingerasi din zapada....ca om nu se putea....am ajuns acasa lesinati de oboseala(deh, se simte lipsa miscarii) doar alex fresh...desi scopul iesirii a fost sa-l obosim pe alex sa doarma de amiaz calumea....

simona eu mai trageam asa soamne cand era studenta....ce boierie(ma rog, la tine cred ca a fost o necesitate in urma luptei cu bugetul ala)....poate la pensie mai apuc asa vremuri....

apropo cand mai organizam o intalnire???nu era vb sapt asta??sau o lasam pe 8 martie??

roxa pe unde umbli??ca mi-e dor de energia din postarile tale

la toata lumea si sanatate si IUBIREEEEEE

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Buna fetelor,
Va rog daca puteti sa-mi recomandati un ORL-ist si un endocrinolog, buni amandoi si binenteles clinica/clinicile sau cabinete particulare unde i-as ptea gasi. Eventual un nr de tel sau adresa web....multumesc frumos.

edit: din Cluj...pt adulti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Citat:
citat din mesajul lui april

Buna fetelor,
Va rog daca puteti sa-mi recomandati un ORL-ist si un endocrinolog, buni amandoi si binenteles clinica/clinicile sau cabinete particulare unde i-as ptea gasi. Eventual un nr de tel sau adresa web....multumesc frumos.

edit: din Cluj...pt adulti

ORL: dr. Nora Panea - Interservisan 0264 414 807
Endocrinologie: dr. Cristina Ghervan , As Ro Medica 0264/43.17.45 (Clinicilor 3-5)

Sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mersi nana, dar alt nr pt dr. Ghervan nu ai ? ca asta nu merge, zice ca nu-i alocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pentru endocrinologie subscriu si eu pentru dr.Ghervan.ORL-ist am auzit de dr.Albu de la spitalul CFR dar nu stiu decat ca e bun, nu l-am "incercat".
Telefonul de la As Ro Medica mai e si cu 6 la sfarsit.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

A...era sa uit vorba lui Mircea Radu "iubiti-va mult".Eu as completa cu final fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cristiana vezi ca ai un virus pe calculator luat de pe mess. ti-am scris tot pe mess ce se intampla....dar nu stiu daca ai primit ce ti-am scris
am tot primimit de la tine
BUZZ!!!
Cristiana Gavris: FInally after all this time I found the only way to lose a lot of weight in just a few weeks and not have to diet or excercise. I seen it on Oprah and Cnn, ordered it and lost 36 pounds in just a few weeks and still losing, they have it now for only five dollars to try at http://losesay.com

da un google cu textul de mai sus si la answers.yahoo o sa gasesti cum sa scapi de el.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata iubitelor!!

nonna, sa fii sanatoasa si fericita mereu!!

noi am fost ieri la ai mei, bineinteles ca Stefi n-a vrut la gradi, daca a aflat unde merge mama+bb, am fost la cosmetica si stomatolog, ambele cu dureri, dar vor trece...

ma bucur sa aflu ca aveti un tonus bun, se vede ca somnul face minuni!!

va pup cu drag, sa aveti o zi cu spor

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Salut gagici.
Azi am reusit sa-mi termin actele pentru reatestare si am primit si sentinta corectata.Mai urmeaza sa o definitivam si apoi intram in cele 90 de zile dupa care urmeaza procesul final.Abia astept sa terminam odata.

Mergi la inceput

Vrea cineva o cafeluta fierbinte , cu lapte si cu scortisoara?Poftiti de luati.
Azi am o zi tare incarcata , ma duc sa-mi platesc bluza care am retinut-o ieri , ma duc sa cumpar scutece ca s-au terminat si preconizez de la 7, 20 sa mergem la film la polus la Povestea lui Benjamin Button ca suntem liberi pentru ca puii merg la bunici pana duminica.
Va doresc o zi faina.Daca mai pot mai intru.

Mergi la inceput