Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 14
zaizak spune:
Eseea spune-mi si mie te rog daca dupa ce ti-a recoltat din col si secretie,urmatoarea consultatie ti-a facut-o tot pe masa,am fost si eu azi si mi-a zis cata ca bb nu prea are chef sa ne vadadar nici mult nu mai dureaza adica cel mult 2 sap.
Eseea spune:
hei!! si eu am fost ieri la el, la ce ora ai fost?? eu pe la 9-9,30. Da, mi-a facut si control si eco...totul ok, cam pe saptamana viitoare cred eu ca se va intampla.
Mami de fetita si de baietel 38 +
alinutza23 spune:
Zaizak , Eseea nastere usoara! Eu deabia va astept!
25+ cu Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
zaizak spune:
Eu am fost la cata pe la 11-11.30 si mi-a spus sa vin marti sau miercuri,cind vreau ,dar sa-l sun innainte sa vin, cred ca ma duc marti.
Eseea spune:
Multumim alinutza. Eu ma voi duce miercuri iar. Sper sa nasc chiar miercuri , ca e de garda. Si sper ca nu luni, ca e de garda la Euroclinic. :(
Mami de fetita si de baietel 38 +
crysyana spune:
scuze ca raspund asa greu insa nu mi-a mers netul...
deci pentru bebe nu-ti trebuie decat pampersi, servetele umede si bepantene; mai trebuie pentru iesirea din spital lucrusoare, ca acolo ii tin ei cu scutecele lor sterile
pentru tine iti trebuie:
2-3 camasi de noapte (eu am avut una din ele din aceea speciala pt alaptat)
halat
papuci
garmastan (unguent pt sani)
2 pachete vata
fasa lata de la farmacie
tampoane
4-5 perechi chiloti (eu am avut si 1 set din aceia de unica folosinta)
sosete
periuta+pasta, sapun, deodorant, 2 prosoape, piepan si un strugurel pt ca ti se vor usca buzele etc pt igiena
apa plata, si multe lichide (iti recomand sticlute mici si eventual un pai - mie mi-a facut dintr-o perfuzie)
si nu in ultimul rand plicurile pt doctori si maruntei de 5 si 10 lei pt asistente infirmiere, ingrijitoare etc
si un telefon e f util, eventual un ap foto pt pozici
cam asta ar fi strictul necesar sper ca nu am uitat nimic
acum sunt cu bebe in brate si am cam amortit dar revin cu amanunte
pupici tuturor si nasteri usoare
si odihnitiva cat mai mult acum cat mai aveti timp ca dupa aceea ...urmeaza nopti nedeormite
crysyana spune:
scuze ca raspund asa greu insa nu mi-a mers netul...
deci pentru bebe nu-ti trebuie decat pampersi, servetele umede si bepantene; mai trebuie pentru iesirea din spital lucrusoare, ca acolo ii tin ei cu scutecele lor sterile
pentru tine iti trebuie:
2-3 camasi de noapte (eu am avut una din ele din aceea speciala pt alaptat)
halat
papuci
garmastan (unguent pt sani)
2 pachete vata
fasa lata de la farmacie
tampoane
4-5 perechi chiloti (eu am avut si 1 set din aceia de unica folosinta)
sosete
periuta+pasta, sapun, deodorant, 2 prosoape, piepan si un strugurel pt ca ti se vor usca buzele etc pt igiena
apa plata, si multe lichide (iti recomand sticlute mici si eventual un pai - mie mi-a facut dintr-o perfuzie)
si nu in ultimul rand plicurile pt doctori si maruntei de 5 si 10 lei pt asistente infirmiere, ingrijitoare etc
si un telefon e f util, eventual un ap foto pt pozici
cam asta ar fi strictul necesar sper ca nu am uitat nimic
acum sunt cu bebe in brate si am cam amortit dar revin cu amanunte
pupici tuturor si nasteri usoare
si odihnitiva cat mai mult acum cat mai aveti timp ca dupa aceea ...urmeaza nopti nedeormite