Filantropia -personal medical, conditii spital (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Crysyana, bine ati revenit acasa, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, frumosi si norocosi!
Mamica fericita, se poate sa ne zici si noua niste tarife recente la nastere din Filantropia??? Sau poate sa-mi trimiti un PM???

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

da, si eu vreau sa stiu despre tarife. La nastere naturala daca se poate...Si mai vreau sa stiu daca bb a fost indopat cu lapte praf. Conditiile din salon?

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Crysyana sa-ti traiasca minunea, sa va bucurati de ea si sa fie papacioasa si ascultatoare.

Si eu as dori preturi pt nasterea naturala. Si daca stii sa-mi spui daca exista salon in care poti sa stai cu bebe in camera.

Multumesc

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

crysyana, bine ai venit acasa.
pe bb valentin. ne bucuram ca sunteti bine amandoi.

suntem cateva burticute de la odisee care nastem la filantropia.
eseea, tu urmezi, nu?

te-as ruga, daca poti, sa ne "descrii" si noua cum decurge o nastere normala cu epidurala la filantropia.parca asa-mi amintesc ca tu ai nascut cu epidurala.

si inca ceva....pt bb, inafara de pampers, servetele umede ce mai tb?

multumesc.

vreau si eu preturi "actualizate" de la maternitate.

eu merg luni, si nu ma mai intorc in gl decat cu bb.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Multumesc Eseea pt raspuns. Imi spusese cineva ca tre sa iau in spital biberon si ceai pt colici pt bebe. Si eu stateam pe ganduri tocmai d'aia te-am intrebat pe tine!
Vreau si eu preturi noi la nasterea naturala, nu ma uitati, va rog!! Si conditii din salon, si daca le dau formula la bebei si nu mai apucam sa-i alaptam!
Daca aveti PM sa spuneti si pe forum sa vad si eu, va rog!

28+ Paul Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am uitat sa va spun , ca desi am dpn-ul pe 26 martie??(initial a fost 22 martie), med de fam, a zis ca nu ma prinde 15 martie, maxim.
a zis ca stie ea...

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

buna fetele!!!
am vazut ca ati intrebat de tarife pentru nastere naturala ... eu am nascut prin cezariana...dar din cate am auzit pentru o nastere normala tariful este intre 600-800 lei
stiu ca eseea a dat niste tarife care sunt foarte corecte pentru ceilalti (anestezist, asistente, neonatolog etc)
eu am stat in salon de 2 persoane, dar era cam gol spitalul cand am nascut eu (ma refer la cezariene, la etajul II sunt doar cezariene) si am stat singura in salon si a fost super ok
da exista si rezerve in care poti sta cu bebe - 300 lei
cat despre bebei ce sa zic, doar pe 1 sau 2 ture mi s-a parut ca i-ar fi indopat cu lapte praf, in general NU. cand mergeam la alaptat cel putin al meu parea tare fomist...
multumesc tuturor pentru vorbele frumoase si va pupam
sper ca am raspuns la toate intrebarile ... daca mai pot sa va raspund o fac cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumim Crysyana de detalii! ma bucur ca a fost totul ok!

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crysyana

buna fetele!!!
am vazut ca ati intrebat de tarife pentru nastere naturala ... eu am nascut prin cezariana...dar din cate am auzit pentru o nastere normala tariful este intre 600-800 lei
stiu ca eseea a dat niste tarife care sunt foarte corecte pentru ceilalti (anestezist, asistente, neonatolog etc)
eu am stat in salon de 2 persoane, dar era cam gol spitalul cand am nascut eu (ma refer la cezariene, la etajul II sunt doar cezariene) si am stat singura in salon si a fost super ok
da exista si rezerve in care poti sta cu bebe - 300 lei
cat despre bebei ce sa zic, doar pe 1 sau 2 ture mi s-a parut ca i-ar fi indopat cu lapte praf, in general NU. cand mergeam la alaptat cel putin al meu parea tare fomist...
multumesc tuturor pentru vorbele frumoase si va pupam
sper ca am raspuns la toate intrebarile ... daca mai pot sa va raspund o fac cu placere

crysyana mamica de licurici Andrei Valentin

am si eu o intrebare, ce ti-a cerut pt bebe in spital? tu ce-ai avut la tine in bagaj? de fapt sunt 2

28+ Paul Jr.

Mergi la inceput

Fetelor pentru buric ce e mai bine sa folosim? Ne trebuie si baneocin pudra si betadina?

28+ Paul Jr.

Mergi la inceput