Nou stil de viata (251)
Raspunsuri - Pagina 17

mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Buna. Sunt aici dar nu imi e bine deloc ![]() ![]() Acasa nu e totul roz ca i s-a gasit socrului loc la azil si nu vrea si eu mi-am luat-o verbal ca cam asa se intampla cine nu are nici o treaba si-o ia. Asa ca imi cer scuze va citesc si poate are lumea dreptate sunt o ratata care a stat cu copilul 4 ani acasa ![]() Marilena si Mara Augusta |
Iubita mea...nu esti singura...si eu sunt de foarte mult timp acasa cu copilul...inca din octombie 2005 nu mai lucrez..ci fac ce imi place.
NU banii sunt cel mai important lucru! (o sa avem destul timp sa lucram pana la pensie)
Daca ea e proasta...e strict problema ei...Sincer nu ai de ce sa te simti aiurea!
Sper sa se rezolve si problema cu socrul!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Gabrielama spune:
Gusta,
stiu ca e greu cand primesti chestii d'astea de la "prieteni" - iti aduci aminte ca si eu mi-am luat-o acum vreo luna de la o asa zis prietena a mea. Dar nu trebuie sa-ti faci sange rau si sa suferi. Nu merita!
Uite, eu muncesc de-mi sar capacele, sunt ceea ce se cheama "de cariera" si iti dau cuvantul meu ca imi doresc din rasputeri, din ce in ce mai tare, sa pot sta acasa cu copilul!! As mai face vreo trei si as sta acasa cu ei!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

carina spune:
Neata,
Am apucat sa citesc din urma, mai pe sarite. Am vazut ca v-ati intepat putin si apoi ati trecut peste. Eu am o intrebare totusi: nu e obositor sa tesi scenarii, sa te certi, bosumfli si in virtual, sa vezi doar partea goala a paharului. Serios fetelor, incercati sa fiti optimiste, sa ganditi pozitiv, viata e frumoasa (obositoare pe alocuri, dar frumoasa). Traiti fiecare clipa cu intensitate, bucurati-va deopotriva si de o raza de soare si de un strop de ploaie, nu mai bagati in seama decat dorintele voastre si a celor dragi voua.
SI eu aseara mi-am luat inca o palma peste obraz de la mama si sora-mea, am intors spatele si mi-am scos povestea din cap - daca m-as enerva, daca as plange sau mi-as cere drepturile, eu as pierde (mi-as pierde linistea si seninatatea).
Si gata cu filozofia
Zuzi: ma bucur ca vestile despre mama ta sunt mai bune
Liris: depinde de starea generala de sanatate a maselei - daca e vital, trebuie sa vada daca trebuie obturat. In functie de starea generala a dintelui iti poate spune cat dureaza. EU te pupic si iti urez bafta.
Carmen: spor la munca in noul semestru
Roxa: o saptamana usoara iti doresc
Ruxi: nu ti-a recomandat medicul si ce sport poti face in conditiile date?
Vic: ai o viata minunata - felicitari. Ar trebui luata ca exemplu (stii ce vrei, muncesti, te distrezi).
Delia: bafta si saptamana asta.
Gabi: o saptamana frumoasa si tie
Tzuni: nici pe mine nu ma prea bagi in seama. De ce? Ce ti-am facut? Mai are nuci Meri?
Caro: cat timp tre sa iei tratament?
Eu nu stiu cat apuc sa intru zilele astea: am de finalizat evaluarile la servciu, de finalizat rapoartele pe Ianuarie, 4 programari la stoma si una la mamografie. As vrea sa bag si o programare la cosmetica dpe undeva, dar vad eu cum e si cosmeticiana de incarcata.
Asa ca va pupic, va urez o saptamana minunata si aveti grija de voi - zambiti si fiti fericite
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

gusta spune:
Fetele multumesc de vorbele bune adresate dar doare a naibii,poate sunt o plafonata tinand cont ca nu lucrez ,dar doare a naibii cand alti care nu stiu nimic de viata ta iti spun asemea cuvinte,crezand ca e prietena si romanca pe deasupra.Ea o sa nasca si o sa vada cum e ,sau poate nu ca o sa duca copilul la socri dar asta eu nu regret nici o clipa ca am stat cu Mara 4 ani acasa ,bani o sa fac cand o sa le vina timpul si fiecare pai are umbra lui.
Doamne credeti-ma ca aseara plangea si papi mi-a zis ca el nu imi va zice niciodata nimic daca stau acasa ca strictul necesar il avem si timpul le rezolva pe toate si acum cuvintele frumoase de la voi ma fac sa vad un pic de soare pe strada mea.Stiu nu e topic sa ma plang dar acuma chiar numai am cui sa mai zic nimic.
Marilena si Mara Augusta

hcclara spune:
Salutare!
Marilena eu zic sa nu te consumi ca tie iti faci rau, da-o incolo, bine ca ai scapat de ea! si eu sunt acasa de 5 ani si ii multumesc lui D-zeu ca am putut sta acasa cu copii! si da, am o facultate terminata si imi va fi al naibii de greu sa ma integrez din nou, mai ales ca n-am nici experienta in domeniu si peste tot se cere, am si pretentii ca nu vreau sa lucrez numai 4 ore pe zi, insa sunt fericita ca am 2 copii minuntati, iar timp sa lucru mai am vreo 30 de ani de acu inainte!
Carmen,tumpi,Zuzi pai, a fost bine! a venit cu medalie si a fost tare fericit! insa tati a uitat aparatul acasa, asa ca poze nu avem! eu am fost cu Luca la ziua fetitei, a fost ok, insa nu mi-a prea placut unde au facut, decat acolo, mai bine acasa!
Zuzi ma bucur ca e mai bine mama ta, tinem pumnii sa iese rezultatele tot mai bune! caut rochita mai tarziu si v-o arat ca acum trebuie sa plec la cumparaturi si la gradi!
Carmen ,hopes ce fain ca v-ati intalnit!
Vik nu stiu inca ce vreau, adica ce gasim, in momentul de fata a crescut pretul la ele fiindca tot ce au masini vechi primesc 2500 si isi pot lua masina noua in leasing, si au toate autohaüser vanzari cum nu au avut pana acum! eu vreau una mica, automatica...ne-am uitat la toyota ca sunt mai ieftine, asa pana in 15 000! insa daca gasim una buna si rentabila de vreun an, atunci luam nu noua!
revin mai tarziu ca n-am terminat tot da trebuie sa plec!

vikinga spune:
Lol Zuzi m-ai facut sa rid, hahaha pai nu stiu poa' sa doara ceva pe acolo ca din ce am observat belly-ul pune in miscare mai ales muschii abdominali interni, ca at cind mergi la sala si faci acele programe cu flexi bar(se misca ritmat o bara elastica in mina nush cum sa explic) ori ca boxerii care in timpul loviturii nu antreneaza numai muschii bratelor ci si muschii abdomenului mai ales aia interni, de fapt pozitia asta e f importanta si in alt fel de sporturi. Daca nu-s munciti de mult respectivii muschi, sigur poti sa faci febra musculara si poate durerea sa para cumva altfel, ca si eu mi-am zis prima oara cind am inceput belly ca am pus in miscare niste muschi de care nici macar nu aveam habar ca i-as avea p'acolo, ca sa zic asa
. Daca durerile astea nu-s de spate, ori alte oseminte e in ordine. Lou sa ne zici cum o s afie, cursuri de tango nu ai gasit? Si da bineinteles baby sitterul e baiat d e treaba, el poate iesi la o bere in timpul sapt cind doreste si de doreste dar se stie simbtele is ale mele:) Asa fac si ceilalti soti ai prietenelor mele. Si la mine in gradina au dat florile de primavara, vad ca acum ninge putin, se vede treaba ca bate vindul de la englezi:)Claudia bafta la cumparat! asa e masinile noi, micute de oras, cu consum mic is la mare cautare, dar ceva gasiti voi cu siguranta. Zi si tu criza, masinile se scumpesc, casele la fel, nemtii astia-s pe dos
Carina lol o fi singele asta de moldoveanca de vina, nu zice lumea ca-s rele, stiu ce vor si nu se lasa pina nu iese ca ele:)). Cum stai cu planurile pt afacerea ta? Mai le amini si tu din cauza crizei?Mephala sa ai o zi frumoasa la scoala, nu stiam ca a fost vacanta, credeam ca e de Paste. Aseara m-am uitat la un film nemtesc, nu fu rau deloc.Gusta e clar ca tu ai nevoie de prietene noi, si nu ma refer la net, nush de ce cred ca si respectiva tot de pe net o stii. O femeie ca sa fie integrata intr-o noua tara, tre sa stie limba, sa aiba prietene, sa aiba o viata sociala cit de cit si de preferat cu si printre localnice nu bagata numai intre romance, un job cind copilul merge regulat la gradi/scoala, sa mergi singura, fara sot ma refer, cu copilul intr-o mica vacanta de ex la o ferma ca e ieftin, copii au fun dorm in saci de dormit in fin, calaresc un poney, trag caprele de coada:), ori cu prietenele intr-un we cum e moda aici la femei cu programul spa, tre sa-ti construiesti si un mic univers al tau un pic separat de sot, de familia si de problemele lui. Cind tu esti sigura si fericita cu viata ta, nu are cum o parere negativa din extreior sa te dea peste cap. Respectiva trebuie iertata, deh femeile insarcinate au hormonii lor, si noi i-am avut pe ai nostri
si probabil din cauza fricii ei pt viitor (ah femeie cu copil acasa macar pt o perioada) incearca sa aduca fortat pe altii in situatii mai groaznice decit ale ei, pt ca surpriza.. asa se poate simti ea superioara si implict bine doar in comparatie cu altcareva tras cu forta de ea la un nivel inferior ei, simpla ecuatia
. Problema nu e la tine ci la ea. Dar pe de alta parte te-a cam prins si in pasa proasta si de asta ai resimtit vorbele ei. Stiu ca pt moment mare lucru nu poti face, dar macar fa-ti planuri de viitor, concentreaza-te pe persoana ta. Fii optimista püt ca ai motive: esti tinara, fetita va merge curind la scoala, sotul iti e alaturi. E mai anevoios startul unei tinere femei in viata cu un copil dar si mai frumos. Copii facuti la tinerete, aduc avantajele lor, pe urma ramine timp pt mama sa-si remodeleze viata. Iti trebuiesc visuri, planuri, dorinte, incredere in puterea ta. Yes I can
ca Obama, am sa-ti zic Obama pina te vad cu acelasi tonus. Fug la gulaschul meu, lol au ajunes moldovencele sa faca gulasch
. Nu am mincat in viata mea pina sa ajung aici. Si acu' il si fac.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

nastad spune:
multumesc pentru sustinere....am nevoie
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Hopes spune:
Hellloo si o saptamana frumoasa sa aveti.
Eu incerc sa ma adun ca am cam calcat stramb aseara la Mephala. A fost o seara tare frumoasa, ne-am simtit tare bine, si copilul meu de-a dreptul incantat.
Tumpi eu credeam ca e mai greu sa intri intr-un cerc fara copii Nu sunt prea multi cei care suporta mofturile unui copil.
Tzuni draga si pe mine m-ai indus ine roare la inceput. Io zic ca relatia asta promite mult. Incepe incet si sigur chiar daca prea incet si numai cu filme.
Gusta esti femeie in toata firea, tu pui la inima toate aberatiile, mai ales cand vin de la o persoana fara copii? Eu iti marturisesc ca am stat acasa doar 6 luni si m-am simtit o mama denaturata. Mi-a parut rau, dar nu mai aveam ce face. Acum daca as mai face unul altfel ar sta lucururile.
Fiecare alege cum e mai bine, si cum vrea.
Violeta si eu te citesc. Citesc ce scrieti toate, chiar daca nu raspund. SI ca si tine, intru si scriu ptr. ca ma disciplineaza macar cat de cat, mai am rosu in obraji cand calc stramb, si cand vad cate fete au reusit
Va pup si revin

nastad spune:
Gusta nu le mai pune la suflet...pune-le la c..
As vrea sa pot da timpul inapoi si sa stau mai mult cu puiutzii mei, oricum ma gandesc la o afacere care imi va aduce bani mai multi si voi avea mai mult timp cu copii.
Prietene din astea sa tot n-ai
Doina

nastad spune:
Imi pare rau ca nu mai am o farama de timp sa pot sta de vorba cu fiecare dintre voi(ca altadata)...poate ma voi revansa vreodata
Doina