LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LAURA

Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca,
La multi ani,
Cine sa traiasca, cine sa traiasca,
La multi ani,
LAURA sa traiasca, LAURA sa traiasca,
LA MULTI ANI!

Sa fii sanatoasa frumoasa mica, sa ai noroc in viata, sa fii un om bun si intelept, sa stii mereu sa alegi binele, sa fii fericita si iubita!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

RALPH

La multi ani! Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

ven sunt mortali pustii tai!!!! ce haios e mathias la baita iar markus m-a cucerit cu freza lui .. iar tu mami .. arati de milioane!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

zuzici ..

va rog frumos sa trimiteti pe contul comun una bucata poza cu bebe nou nascut si una bucata poza cu bebe mare de 1 an!

multumesc!

astept cu interes!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ellena, trimis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ieri am reusit doar sa citesc cate ceva dar sa scriu nu...dim motiv de copil marait, mucios...

LA MULTI ANI SCUMPA ELENI!
LA MULTI ANI LAURA!
LA MULTI ANI RALPH GABRIEL!
Sa fiti sanatosi, isteti iar viata sa va rezerve tot ce e mai bun!

M-am amuzat cand am citit nazdravaniile Evei si m-am bucurat pt primul dintisor al ultimului clopotel "stirb" Razvanel, le doresc multa sanatate clopoteilor bonlaviori Clarita si Sonia.
Miri
Alina cum te simti?De cate ori citesc cum iti face declaratii Luca sunt invidioasa tare as vrea ca si Sofia sa fie cam la fel.
Monica si eu vroiam sa-ti spun acelasi lucru precum Cati, eu cunosc pe cineva care a plecat in america la nepoata sa aibe grija de bb, mai cunosc persoane care pleaca in germania, fr, it, sp tot pt a avea grija de copii, lor le convine aici nu ar fi castigat atat.
Fetele de Ceska nu stie nimeni nimic?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ven, sunt geniali amandoi : Markus, un baietel frumos - evident, poza cu freza de mafiot este geniala - si Mathias, un 'balacila' tare dulce - pozele in baie m-au cucerit definitiv.

De tine nu mai zic, ca stii foarte bine cum arati

Helene, doar de-acasa ca aici nu pot nici macar trimite pe yahoo. O pt initiativa.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, LAURA!
SA FII FERICITA SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURII, PARINTILOR!

LA MULTI ANI, RALPH GABRIEL!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

VEN am vazut pozele.Puiutii sunt superbi iar tu arati foarte bine.Ce bine se simtea MATHIAS in cada plina cu spuma!Am vazut si suzeta pe care am comandat-o si eu pt bebe mic.Sper sa o accepte!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta am trimis pozele

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput