LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)
Raspunsuri - Pagina 8
EliaElia spune:
Ellenuta si Creata, magnetii i-am luat (tot) din Carrefour, o sa mut tot raionul de papetarie la mine acasa :)Danonique, eu n-am avut nici un succes cu nici un fel de pompa. Din experienta mea limitata eu zic ca tot copilul e cea mai buna pompa. Exista aparatorile alea de plastic daca iti e teama de ragade.Laura care era un model de copil mancacios face si ea fitze, cam dupa ce i-a trecut roseola a inceput. De mancat mananca in final, dar numai in picioare. Daca o las sa i se faca foarte foame(am incercat si asta)sta cuminte si ia max. 10 linguri dupa care iar se zbate sa plece.Sau isi ia ea bucati si pleaca sa roada la ele, dar asta inseamna ca mananca ff putin, jumate le insira pe jos.Sper sa nu ajung ca o colega de-a mamei care se baga pe sub masa, pe sub pat ca sa mai ia copilul o lingurita. Camelia si Laura (06.02.2008)
danonique spune:
ELLENUTA am auzit si eu de pompele de la Medela dar sunt mai multe modele(este unul care costa ~1300 E).
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
zuzele2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique ELLENUTA am auzit si eu de pompele de la Medela dar sunt mai multe modele(este unul care costa ~1300 E). Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
1300 euro?????? da' ce e frate masina la mana a doua??
hai ca iar am ramas logata .. am mai facut ceva modificari ..
monicaa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zuzele2008
1300 euro?????? da' ce e frate masina la mana a doua?? hai ca iar am ramas logata .. am mai facut ceva modificari .. Cele mai unite mamici si cei mai frumosi clopotei |
hi hi iti inteleg revolta dar pombele de genul ala sunt bune pentru spitale sa deserveasca o groaza de mamici. Nu sunt pentru uz privat adica sa o cumperi tu.
Dana si eu am avut Medela din asta de 1300 de euro dar inchiriata de la spital. Sau poti inchiria de la farmacie. Eu am fost super multumita de ea si fara cred ca nu vedea Clara lapte de mamica.Ma bucur ca iti merge mai bine.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
ramonab spune:
Neata!!
Dana nici eu nu sunt de acord cu laptele de vaca asa de repede,doar dupa 1 an, chiar am citit un articol despre asta Uite aici http://www. sfatulmedicului. ro/articole/ Pediatrie/Laptele_de_vaca_in_alimentatia_sugarului_si_copilului_mic_1467.html daca doreste mamica niste informatii.
Eu am folosit cu succes pompa manuala 7 luni de zile, o pompa de la primii pasi, ieftina de tot 20 de lei.
Ma bucur ca te-ai simtit mai bine dupa medicament.
Raluca du-te la unguri, sau unde vrei, da nu mai tine fata la astia.Pupici si sa vii cu vesti bune.
Elle imi pare rau ca ti-a oferit asa o noapte piticuta.Las ca recuperezi tu cand va fi mare.
Eu am noroc ca deocamdata chiar si cu iesire de dinti nu am probleme noaptea cu el si nici cu mancatul.
Ven eu ii pun cereale de tot felul.Orice gasesc care se pune in lapte.
Cati cred ca tu intrebai ce lapte integral dam bebeilor, eu ii dau de la fulga UHT 3,5 grasime, sau de la Mili, etc, depinde ce gasesc, iaurt la noi este Oke, iar branza de la tara.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
monicaa spune:
Si acum sa spun si eu oficial buna dimineata ca intru direct in sedinta.
Raluca mi s-a strans inima cand am citit ca Sonia iar e bolnavioara. Cred ca numai tu stii ce e in sufletul tau dar sa stii ca eu banuiesc. Va doresc multa bafta in Ungaria, sa ii dati de cap infectiei. Multi pupici si ne gandim la voi.
Si inca o tona de pupici pentru voi toate ca imi sunteti alaturi si aveti o vorba buna intotdeauna.
Fug la sedinta
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
ramonab spune:
LAURA si RALPH, la multi ani, multa sanatate, sa fiti norocosi si sa cresteti mari!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
Neata,
Felicitari, Razvi, pentru dintzisor! Sa iasa toti , cu cat mai putine dureri!
Eva, o sa fii o norocoasa - si vara'mea a facut la fel, a mancat kk cu biscuiti si aste genul 'pica para malaiazta in gura lu' natafleatza'; cat despre prize,eu, m-am jucat cu creioane chimice in priza, pana am plecat la scoala; si, in afara de mici zgaltzaieri, n-am patit nimik.
Imi pare rau ca v-a 'terminat' azi noapte (mie mi se pare ceva atat de 'normal' ca nu mai realizez cum e sa doarm ashnur).
Silvia, jos palaria pentru 'taria' de a aplica dresajul !
Eu, o singura data am lasat-o sa planga 15 min, si cand m-am dus la ea era vanata si ziceai ca se sufoca; si am zis ca never ever nu mai aplic metoda asta (cu tot chinul de noaptea).
Alina23, refacere rapida! Cu cele astfel de 'balsamuri' sufletesti (de la Luk) sunt sigura ca suporti mai usor suferinta fizica.
Off, imi pare rau Raluca de Sonia; m-alatur fetelor si spun: mergeti in Ungaria.
Ven eu ii dau cereale in bibe - destul de rar - 'orez cu 3 fructe' de la Nestle. La 270 ml apa (+9 masuri de lapte) ii mai pun 3 masuri de cereale. Se omogenizeaza si ii plac ca sunt 'parfumate'.
Dana ce bine ca organismul incepe sa se obisnuiasca; o sa fie bine, ai sa vezi.
Cat despre pompe, eu am mai zis: dak e sa nu fie, poti sa-ti 'maltraezi' sanii cat vrei.
Am vazut ca ati discutat de lapte de vaca versus lapte praf; eu sunt 'pro' lapte praf - cu toata gaura din buget; pana la 2 anu juma'te cel putin, o sa merg pe NAN.
M-ati facut curioasa cu melodiile alea; ia, sa 'socializez' asa, de dimineata, cu dept. IT.
Dak ne potrivim, sunt si eu pentru intalneala in Moghioros , la vara cu Cati - dak nu este 'exclusivist'.
Mai vroiam sa zic ceva, dar si-asa am scris o 'pomana tziganesca'.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Citat: |
Cele care dati copiilor cereale in bibe, de care folositi? Care se dizolva bine si au si gust acceptabil? Mersi mult! [/i] Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)[/b] |
Milupa. Mie Nestle mi-a facut cocoloase.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ven spune:
Ramona, am uitat sa zic felicitari pt. dintos!
Pana la urma VOI ati castigat pariul virtual!
Inca 19 tot asa, fara treziri noaptea si cu pofta de mancare va doresc!
Avem si noi niste pozici recente la semnatura, pt. cine are chef si timp.