LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)
Raspunsuri - Pagina 2
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Fetelor, Thea cred ca-i constipata: face de 2 zile kk asa ca oitele, margelute si doar putin. Azi noapte m-a capiat cu plansul si tragea parturi, cred ca o durea burtica. AM stat cu ea in sufragerie la jucarii de la 3,30-5 Imi venea sa-mi fac sepucu (sau cum s-o scrie). Ce sa-i dau ca sa-i inmoi kk? E drept ca nu prea bea apa, dar laptic bea 540 ml/zi. Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 [green]Craciun 2008 |
Fa-i suc de pere crude (dak ai si-o pruna e bine-venita; dak nu, e bun si numai pere); da-i pana in 4:00 pm; altfel, iti face dupa ce se culca.
vorbareata.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
creata2008 spune:
E clar ca sunt tuta de-a dreptul, iar sarcina mi-a luat din neuronii disponibili.
LAAAAA MUUUULTI AAAAAANI, ELENI!
Sa cresti mare, ca frumoasa esti deja, sa ai grija de parintii tai, sa te lasi ajutata de Dimitris cand veti fi mai mari si sa ai o viata presarata cu bucurii, realizari si mult noroc!!
"La Multi Ani!" pentru Eveline si Andrei, sa cresteti mari si sanatosi!
Sa va explic ce-i cu neuronii... am vorbit ieri cu Laurici, i-am zis ca o sun azi, si chiar m-am gandit de dimineata la Eleni; si ma suna Laura sa ma intrebe de tort si dupa ce vorbim vreo cateva 5 minute, ma intreaba daca am citit pe forum. I-am raspuns ca nu. Atunci ea, razand, imi spune sa ii urez "La Multi Ani!" pentru Eleni, ca AZI e ziua ei!!! Aoleu!!! Daca strangeti niste neuroni, faceti o cheta ceva, v-as fi recunoscatoare! Laurici si Eleni, va iubesc si va strang in brate tare-tare!
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Laura Ioana spune:
Ancutzule Roxanici multumesc pt idee. N-am in casa pere, dar o sa-l sun pe sotz. Daca nu apuc sa-i dau pana-n 4 nu-i mai dau azi, nu?
Ancutz ce mai faceti? Am vazut ca m-ai intrebat de saniuta, dar am uitat sa-ti raspund: am luat-o de pe net, nu mai stiu site-ul si m-a costat 386 RON. E scumpa, dar e super fain si comod manerul ala. Poti ghida sania fff usor si o poti cobori/urca pe trotuare fara sa te mai apleci sa ridici saniuta.
Tre' sa fac o adaugire la ce stie Thea sa spuna: mereu intreaba "ce-aici?" si asta de cateva luni (la inceput ziceam ca mi se pare mie, ca nu are cum zice asa ceva, dar asta zice).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
aurel_cris spune:
Ma apuc sa mai citesc si eu din urma,am vazut listuta de noi burtici,avem o graviduta care nu am apucat sa o felicit.
GABRITTZA felicitari draga mea,sarcina usoara si la termen iti doresc.
NATALIA abia acum am vazut si eu pozele cu Stefi,vai mie cred ca imi statea inima in loc sa o vad asa.Trebuie sa fi in permanenta cu ochi pe ea si dupa ea,oricum ai niste fetite minunate,frumusele foc.
Trebuie sa mergem la masa,nu prea am asa spor la citit vad
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
EliaElia spune:
La multi ani printesei Eleni!!Ce smechera e Thea, cum a facut conexiunea? Intrebai tu, "ce ai aici" si dupa aia tot tu raspundeai?Sa va mai zic la capitolul prostioare care tin copilul ocupat. I-am luat magneti, multi, cu litere si cifre si de cateva zile se invarte pe langa frigider si ii tot aseaza si reaseaza sau ii arunca pe jos. Au mai ajuns si prin restul casei dar ii duc eu la loc. Ii mai fac eu cuvinte si ii arat, mama, tata, laura si cifrele. Creata stiu ca mai avea magneti multi pe frigider, de acolo mi-a venit ideea. Camelia si Laura (06.02.2008)
miri_mik spune:
inca-o vorba si-amplecat:)))
laura_i, nu e grav ca face kk mai rar. mai incolo poa sa faca si la 3 zile. asimileaza mai bine ce mananca. dar daca crezi ca e chinuita, da-i suc de pere,d ar cum ziceau fetele pana in ora4. noi am patit-o cu saracul bruno.... i-am dat o para ca avea mare pofta, a mancat el ce-amancat, peste vreo doua ore a inceput:mami kk.... da asa, tanguit. se tinea de fund. era un parts. liniste 10 minute, acelasis cenariu. s-a ridicat seara din pat de doua ori. greu a adormit. pana la urma a facut moale in somn. alta tragedie...
hai samerg si eu la munca:))))
pusici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
creata2008 spune:
Vali, imi pare rau ca mama ta se simte rau, dar eu zic ca macar poti sa o ajuti cu ceva, chiar daca esti la mare distanta de dansa. Sanatate multa ii doresc!
Cynthia, l-am vazut pe Octi in poze, e absolut delicios! Poza cu fotoliul e foarte haioasa!
Si acum, sper sa nu se supere, dar mie mi-au dat lacrimile cand am citit, vorbind de Cynthia si Laurici de Piatra, ieri a intrat Mariana la odiseea noastra si ne-a anuntat ca este insarcinata. Eu zic ca, daca nu se supara, ar fi frumos si corect sa o trecem si pe ea pe listuta, pentru ca a fost cu noi pana la capatul odiseei, chiar daca nu cu bucurie pentru ei. I-am spus ca tocmai vorbeam de ea acum putin timp... Incredibil, va spun!
Nati, bine ca macar ati aflat ce au fetele si sa speram ca se rezolva repede! Oricum, ele ar trebui sa se ia de mana cu Mariuca mea, sau invers , ca si ea e in continuare inalta pentru varsta si greutatea ei.
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ven spune:
Laura, pere/suc de pere, prune, citrice. Una din astea sigur functioneaza.
Pup fata frumoasa si vorbareata!
creata2008 spune:
Si acum un mesaj special pentru MIRI: MA INCLIN!
Sa va explic de ce ii multumesc...
De vreo 2-3 saptamani, cam de cand au inceput maselele, Mariuca nu mai putea sa adoarma decat cu companie in camera. Si ziua si noaptea. Altfel, incepeau urletele si tipetele. Mi-era mila de ea, ca avea dureri mari de tot, i-au iesit 2 masele deodata si inca 2 pe drum. Si nici eu nu refuzam un somn mic alaturi de ea, ca de cand cu sarcina, imi pica ochii de somn. Dar ajunsesem sa stau si o ora la ea in camera, timp in care facea orice altceva, numai sa doarma nu.
Aseara, am stat cu ea 30 minute in camera si nu avea de gand sa adoarma. Cand sa dau sa plec, a inceput circul. Era 9.13. M-am dus la noi in camera si am lasat-o sa planga. Am strigat de 3 ori la ea, dupa 3 minute de urlete, i-am spus ca e ora de somn, ca eu sunt la mine in camera, ea in camera ei si apoi am tacut. Dupa 17 minute fix deja dormea. Sa nu va inchipuiti ca a urlat 17 minute. Noooo... Primele 5 minute au fost groaznice, ziceai ca o taie cineva. Urmatoarele 5 minute - asa si asa. Ultimele 7 minute, mai mult atipea si erau niste sughituri de plans intre.
Iar azi la pranz, la fel. A pus-o Dani in patut, am coborat amandoi. A marait, repet marait, nici macar un plans micut, de vreo 2-3 ori si apoi a adormit.
Pai nu se mai putea! In conditiile in care vine si bebe 2, nu pot fi in 2 locuri in acelasi timp! Iar sa pierd juma' de ora sau o ora, sa stau cu ea in camera... iar nu imi permit. Asta e momentul, la pranz, cand ori gatesc, ori scriu pe forum, ori citesc...
Asa ca am facut-o si pe-asta! Am avut noroc, ca Dani a venit fix cand ea adormise deja, la 9.30. I-am spus ca daca nu poate sa suporte urletele, sa pleci la ai mei, hehe!
Puteti sa imi spuneti cum vreti, sa credeti ca sunt dura si insensibila, sa ii spuneti dresaj sau mai-stiu-eu-cum. Eu ii spun simplu "reinstituirea regulilor de baza in casa". Un fel de "n-ai voie la plante/flori" sau "n-ai voie la scara". A trebuit sa reinvete sa adoarma singura, pentru ca vor fi multe schimbari la noi in perioada urmatoare.
Deci, Miri... saru' mana! Tep pup si te strang in brate! Acum ai inteles si rostul visului de azi-noapte. Am fost amandoua intr-o stare telepatica, ne-am transmis una alteia gandurile.
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
LauraD, nici pe blog-ul tau nu pot sa postez ; nici macar ca ANONIM.
(bine, nici pe al Monicai nu mai pot post aca ANONIM)
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela