FIV in Ungaria 51
Raspunsuri - Pagina 16
olgutza0905 spune:
Draga Gyongy, cu traducerea nu am nevoie pt. ca sotul meu vorbeste maghiara. Mi-ar placea sa ne cunoastem si sa vb. Te-am vazut intr-o zi la clinica, dar mi-a fost nu stiu cum sa vb cu tine. Am nr. tau de la Cipriana care mi-a spus numai de bine:)). Poate ne vedem vineri. Te pup si multumesc mult.
alsima spune:
Atelocin ti-am trimis un PM aseara! Te rooog din suflet raspunde-mi daca ai timp...te pup!
Olgutza te sun deseara!
Laura, bafta multa!!
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinaflorea Oficial...s-a sfarsit...Am vorbit azi cu Dr. Bodnar si mi-a spus sa intrerup tratamentul...Fruntea sus si mai incercam in iunie... Va tin pumnii voua, tuturor. Dado,sper ca a fost bine azi!!!??? si ne mai auzim... |
imi pare rau...

tinem pumnii pentru iunie!
angel33 spune:
Buna ziua tuturor,
Nu am scris ca nu am avut ce, nici de citit nu prea am mai avut vreme, dar am tras o raita prin tot ce s-a scris si vad ca toate fetele sunt programate, fac stimulare, numai eu nu pot sa fac nimic deocamdata
ca sunt asa departe
. Oricum, va doresc sa fiti toate cu burtici pana la vara cand vin in RO, asa o sa fie mai liber la clinica pentru mine
.
Haideti feteler! Haide Laura 

pamy spune:
Buna gagici,viitoare burtici si apoi mamici.Sper ca va place introducerea
Eu am cam luat problema in serios asa ca am luat-o din nou la drum.Chiar daca nu am reusit prin inseminari sunt hotarata sa merg la FIV.Dar inainte de a lua calea Szegedului fac un set de analize la Timisoara.Mi-am sunat medicul meu care mi-a facut laparoscopie si Duminica ma asteapta la clinica Bega.Problema la mine e faptul ca imediat dupa ovulatie la cateva zile incepe sa ma doara sanii.Analize hormonale nu am facut decat in z 2 de CM care sunt ok.Ce nu inteleg eu e faptul ca eu nu ma simt bine in a doua decada a CM.Am citit ca multe dintre voi au facut analize hormonale in z 21 de CM mai precis progesteronul.Eu asa ceva nu am facut.Am mai citit ca o eventuala insuficienta de progesteron impiedica nidarea embrionilor in uter.Nu mai stiu ce sa zic,ce sa fac dar stiu ca in momentul cand am sa merg la FIV vreau sa nu am nici o problema.Va rog sa imi spuneti si mie de analizele astea hormonale,numai alea din z 2 trebuie facute? Va pup
Gyongyi cred ca alsima are nevoie de translator 
Bafta fetelor in focuri.Sa aveti parte numai de reusite 

atelocin74 spune:
alsima ti-am raspuns iubita .
olgutza ma bucur tare mult ca te-a indrumat spre mine Cipriana inseamna ca si ea a fost multzumita , ea este o fata deosebita. Tebuia sa zici ceva daca m-ai recunoscut la clinika dar uite vineri o sa fiu acolo la ora 13 sau daca tu esti mai repede programata sa -mi zici sa ne putem intilni . Sa speram ca ne v-om cunoaste vineri.
tuturor.
dent spune:
PAMY,eu am facut suplimentar analizelor de a doua zi progesteronul,TSH-ul (am avut in trecut probleme cu glanda tiroida -hipotiroidism) si toxoplasmoza (pt ca am catel in casa).Toate au fost ok,dar tot nu a nidat embrionul din cauza unui polip endometrial.Faci bine ca treci la fiv,mie mi se pare ca sunt mai multe reusite decat cu IA!Mult succes!
KLU1973 spune:
Laura,tinem pumnii recolta bogata si de calitate !!!
Dado,sper ca esti bine, asteptam vesti !!!
Irinaflorea, faptul ca deja iti faci planuri pentru iunie spune multe...o sa reusesti, cu siguranta 
Pamy,reusita in noul drum spre FIv...va fi finalitate la cat esti de hotarata !!!
Se fac doar analizele de a 2a zi si chiar daca ai avea insuficienta de progesteron, oricum dupa ET urmeaza tratament de sustinere cu progestative la greu ...
Vb cu Zadori foarte serios si insista sa-ti dea injectii cu progesteron dupa ET, se absorb 100% si asta ajuta si la psihic ...zic eu .
Bafta tuturor celor care sunt in focuri, haideti fetelor cu rezultate pozitive !!!
Klu 14+

BoboMom spune:
Buna fetelor!
Va scriu din pat.
Avem 6 oute frumusele pentru care ne rugam sa se iubeasca cu 'baietii' si maine sa avem vesti bune. Dr Kovacs a spus ca ma suna maine cam pana in pranz sa ne anunte ce fac embrionasii nostri. Va tin la curent! 
Laura