FIV in Ungaria 51

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic23 spune:

buna fetelor
nu am mai intrat demult pe forum pt ca n-am noutati, dar va urmaresc in fiecare zi .
alsima , nu fii stresata ca se ajunge foarte usor la clinica .La intrarea in Szeged pe partea dreapta este o sala mare de sport ,faci stanga imediat ce treci de sala,tii drumul ala vreo cateva sute de metri si apoi faci iar stanga pe pod.Treci podul si la a2a strada faci stanga,apoi imediat dreapta si apoi iar stanga si mergi pe liniile de tramvai pana o sa ajungi la un parculet exact in fata fiind statiile de tramvai .Acolo faci stanga ,dreapta si iar stanga si poti cauta loc de parcare . Pe partea dreapta este o curte mare si acolo este clinica.Sper ca am putut fi de folos,daca mai ai nelamuriri cu drumul pot sa te ajut .Bafta !!!!!
Va pup pe toate si bafta multa tuturor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LIANA- ma bucur ca ai mai aparut si tu, dar esti cam scumpa la vorba si la vedere

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alsima

Tot eu va stresez din nou...
Am descarcat harta, nu intzeleg nimik, GPS-ul nostru s-a stricat acum 2 luni, am cam intrat in panica!!! Cum gasesc eu oare clinica? Noi nu vb ungureste niciunul...
Nu mai merge nimeni sambata la Szeget???

Ajutooooooor!!!

Alsima activeaza-ti PM-ul sa pot sa-ti trimit mesaj. Eu merg vineri. La prima vizita o sa-ti faca fetele dosar, o sa ai o discutie cu asistenta sefa si o discutie cu Dr. Zadori si eco. Eu atat am facut prima data. De bani nu stiu ce sa-ti zic. Am platit vreo 13000. Daca iti da ceva tratament trebuie sa mai ai la tine. Iti iei translator? Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

FETELOR UNDE SUNTETI ?

CRISIS pe unde esti?
BORZASIMO Ce face mamica si printisorul? Vrem , cum e sa fi mamica ?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

pitic, olgutza, multumesc din suflet de info...

Daca luam transaltor, de unde trebuie sa luam????

Olgutza mi-am activat pm-ul, daca mai ai orice fel de info te rog mult scrie-mi, sunt tare dezorientata..la noi lucrurile astea s-au produs foarte repede. Acum 10 zile, am facut o spermograma, i-am scris lui zadori, ne-a spus sa o repetam si sa facem alte analize, le-am facut , l-am sunat si GATA mergem sa ne intalnim!!!
Asa ca m-a luat cumva total pe nepregatite...credeam ca dureaza saptamanai sau luni pana la programare...Sunt cam dezorientata!!! Si imi e atat de frica...
Va pup si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Oficial...s-a sfarsit...Am vorbit azi cu Dr. Bodnar si mi-a spus sa intrerup tratamentul...Fruntea sus si mai incercam in iunie... Va tin pumnii voua, tuturor.
Dado,sper ca a fost bine azi!!!??? si ne mai auzim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

IRINAFLOREA,imi pare rau!!! In 18 decembrie am primit si eu aceeasi "veste",este f dureros.Greu am trecut peste si de atunci citesc zilnic ce se scrie pe forum.Am nevoie sa vad cat mai multe reusite,listuta de gravidute e cam subtire.Sa speram ca totusi in acest an vom reusi!

DADO,LAURA GARNER,sa auzim ca sunteti!!!

Mergeti careva in 2 martie la Szeged? Eu da.Vape toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Fetelor? E normal sa ma doara burta dupa ce fac injectiile? Eu fac 4. Si ma doare, s-a intarit in jurul ombilicului si parca s-a dilatat abdomenul cu totul. Si sint si foarte ametita. Voi ce simptome ati avut?
Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna Olgutza ,
uite daca crez , eu te pot ajuta cu traducerea cu cea mai mare placere, in cazul in care crezi ca vrei o sa-ti mai dau si alte detalii SAU POATE TE MAI POIT AJUTA SI CU ALTCEVA ! TE PUP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Irina, imi pare rau! Stiu ce simti! Dar imi place atitudinea ta. Asa am fost si eu dupa esecul de data trecuta am hotarat imediat sa mergem mai departe si am inceput sa facem planurile pentru a doua tura. Si acum iata-ne aici!
Dent multumesc pentru sustinere! La fel si celorlalte fete!
Dado, cum a mers azi? Asteptam vesti! Eu o sa va scriu cat de repede pot maine dupa punctie!
Olgutza, iti sugerez sa vorbesti cu medicul tau despre reactia la injectii. Eu in afara de vreo doua vanatai mici n-am avut nici o problema. Mult succes!
Va pup pe toate! Am emotii pentru maine!
Laura

Mergi la inceput