Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 21
gessy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
Cum stai cu calciu? Din cate stiu eu carceii sunt cauzati de lipsa de calciu, element esential in functionarea fibrelor musculare, insa problema este ca in sarcina nu se recomanda, pentru ca actioneaza asupra muschiului uterin. Cat despre ameteli sa stii ca patesc si eu la fel si banuiesc ca tot din cauza antibioticului- eu iau ceroxim pentru o infectie urinara. Carmen 30+ ![]() |
ultima data cand mi-am facut analizele adica in ianuarie stateam bine, asta din cate imi aduc aminte, adica nu eram sub limita minima.
am citit pe DC ca este normal sa apara, dar credeam ca pe mine or sa ma sara.
mama, ce se mai misca bebe......... si cateodata simt cum ma loveste in zona ficatului.... o senzatie cam dureroasa daca pot spune asa.
29+
georgiana310 spune:
Gessy, si eu am avut carcei acum cateva saptamani. Cateva nopti la rand... A fost groaznic!!
Acum, am scapat. Nu stiu daca are legatura cu claciul pt ca si la mine, era destul de ok valoarea. F putin sub.
Ayla, asa ma bucur ca Luana e ok si merge spre bine... Cat despre tine, o sa fii o mama fericita! 
Maria... esti ok?!
30+
Brisees
gia
alina.n spune:
gessy- ameteala este posibil sa fie de la tensiune- ferifica cat o ai
in privinta carceilor adauga in alimentatia ta produse ce contin mai mult calciu si magneziu.Cand mai ai carcei iridica-te din pat si inceraca sa mergi putin prin casa
30+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada DENISAMADA, si eu sunt pe tratament cu gynipral, am facut intai perfuzii, iar acum iau jumatate de pastila la 6 ore, dar cu toate astea mai am niste contractii, in mare parte BH. Tu cum iei gynipralul si cum te simti dupa? |
Eu nu am ajuns inca la pev, dar daca pastilele nu vor da rezultat, vom face si asta. Eu iau cate 1/2 pastila la 4ore, acum le suport relativ bine... in conditiile in care eu sunt tahicardica si agitata de felul meu. Oricum, sunt mai anxioasa din cauza contractiilor si a limitarii drastice a activitatii... Primele doze (desi mai mici) au fost mai greu de suportat, dar acum fac eforturi sa... "fiu bine". Contractii mai am si eu, kiar destule... spre rusinea mea nu pot sa fac o delimitare clara intre cele BH si celelalte, desi este evident ca puterea lor este foarte diferita. De durut nu m-au durut niciodata, dar asta nu a impiedicat ca la controlul de saptamana trecuta sa am colul scurtat, moale si centrat. Plus ca am avut OI al colului deschis inca din luna3, dar asta a cedat cu o limitare rezonabila a efortului.

Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Cit despre baietei in saci de dormit portocalii....culoarea mea preferata este albastrul, si astept fetita; dar asta nu m-a incurcat in nici un fel ![]() ![]() ![]() |
Mie-mi place portocaliul... dar nu am gasit pana acum NIMIC pentru bebelina in culoarea asta. Si eu am o antipatie pentru roz (de la nepoata-mea mi se trage, m-a zapacit cu rozul asta), am incercat sa ma axez de alb si bordeaux.. dar tot m-am ales cu destule kestii roz... Pentru copii mai maricutzi am vazut si alte culori, dar pentru bebei astia parca doar roz si bleu ar stii sa faca lucruri!

Si Adelina mea tot muzica rock asculta!

Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa
denisamada spune:
| citat din mesajul lui gessy ... In plus, in cazul in care o persoana realizeaza concomitent venituri profesionale din mai multe surse, se vor lua in calcul toate veniturile lunare incasate de aceasta. ... Cererile pot fi depuse direct sau prin posta, cu confirmare de primire, la Agentia pentru prestatii sociale judeteana, respectiv a municipiului Bucuresti, pe raza careia domiciliaza persoana beneficiara, pana cel tarziu la data de 30 iunie 2009. ... |
Uf! Nu sunt sigura ca am inteles tot, dar din cate mi se pare mie, e tot ce stiam, nu? Important pentru mine e ce-am "inverzit"... ca-mi ia in considerare toate "veniturile lunare incasate" si... ca trebuie sa ma duc acolo unde am domiciliul stabil, nu unde "realizez" veniturile. Am inteles bine?

Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa
denisamada spune:
| citat din mesajul lui elilov3 cat priveste nasterea naturala eu zic ca daca nu se poate si daca pune viata mamei in pericol sau a copilului sa luati in considerare si varianta nasterii prin cezariana... ![]() |
Nu cred ca se incapataneaza nimeni sa nasca natural daca exista indicatie medicala pentru cezariana... "Pericolul" (zic eu) il reprezinta mamicile care vor neaparat cezariana, doar pe baza unor motive subiective, fara a se informa ca operatia cezariana este... o operatie (cu toate avantajele si dezavantajele ce decurg de aici).
Sper sa nu supar prea tare pe nimeni cu afirmatia mea...

Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa