Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

neatza.
la multi ani diwana, multa sanatate si fericire.
eu sunt un pic trista.am fost ieri cu eliza la neurologie ca mi-a zis pediatra ca nu e normal sa nu vrea sa vorbeasca, sa interactioneze cu ceilalti.intradevar ea are interese pentru jucarii, nu pentru oameni.si mi-a recomandat sa mergem la psiholog sa ne zica cum sa o stimulam...ce sa facem sa fie mai receptiva.deh....asa ca sa nu va doriti copii prea cuminti, ca nu e bine!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Gabitz, offff, ce ciuda imi e!!! Ti-am scris kilometric si mi-a murit subit browserul si s-a dus tot .

Esentialul era ca imi pare rau ca iti faci griji cu Eliza si felul in care ea interactioneaza. E bine sa mergi la medic sa verifice si eventual sa iti dea niste ponturi despre o eventuala stimulare. Desi cu Stefan si voi prin preajma, nu cred ca ii lipseste.

Sa stii ca si Lisa, pe cat e de zvarluga acasa, cand mergem in parc are vreo 10' in care pur si simplu sta si se uita, observa copii, bebei, adulti. Sta afis. Nu schiteaza nici un gest, nici macar daca cineva incepe sa ii vorbeasca, nici daca eu ma apuc sa raspund in locul ei, nimic!

Iar faptul ca Eliza ia copiilor jucariile mie mi se pare o interactiune suficienta . La varsta asta ei se joaca mai multi unii langa altii, decat unii cu altii. Mai schimba imbratisari, pupaturi, imbrancituri etc. Sa stii ca am vazut fff multi copii de varsta piticilor nostri care iau jucariile altor copii si apoi o iau la picior sau le ascund la spate si asteapta sa vada reactia. Eu cred ca Eliza e ffff atenta si observa fff mult.

Parerea mea e sa iti cauti 1-2 prietene cu copii cam de varsta Elizei si sa iesiti regulat in parc, loc de joaca etc. Eliza se va obisnui in timp cu rutina asta, cu copiii pe care ii vede mereu si va fi mai receptiva si va interactiona tot mai mult.

Pupici . Sa ne tii la curent!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Diwana, La Multi Ani, sa ai parte de multe bucurii, sanatate si clipe superbe alaturi de cei dragi tie

Cat despre vecina, da-o-n... frasinu' ei si nu iti face sange rau pt o cretina. Tu bucura-te de viata si mai scapa cate o oala pe jos prin bucatarie la ore mici din naopte, inainte sa te duci la culcare .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Se vede ca e soare afara, sunteti toate in parc, cand o veni Roxana nu are ce sa citeasca

Noi am fost afara la joaca, se vede ca nu e in apele lui, s-a jucat putin cu copii la nisip, apoi a inceput sa se catare peste tot si apoi a plecat pa pa( m-a luat de mana), a vrut acasa....am stat aproape 2 ore, acum doarme.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Se vede ca e soare afara, sunteti toate in parc, cand o veni Roxana nu are ce sa citeasca

Noi am fost afara la joaca, se vede ca nu e in apele lui, s-a jucat putin cu copii la nisip, apoi a inceput sa se catare peste tot si apoi a plecat pa pa( m-a luat de mana), a vrut acasa....am stat aproape 2 ore, acum doarme.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Cecilia, va doresc sanatate multa. Saracutul de el.

Lisa

Mergi la inceput

No, va las, ca ma duc sa ma uit la un film, daca nu adorm pe canapea si apoi la somn.

Ca fapt divers, la noi au fost azi catre 46*!!!!! Maine mergem la muzeul de arta, ca acasa ne topim de cald si m-am saturat de batut mall-ul! Saptamana viitoare cica vor scadea temp. la intre 29si 26! ASta da schimbare! Macar bine ca se va racori...

Sa aveti o duminica superba .

www.youtube.com/watch?v=Z7Z2EvsOhFw" target="_blank">O dedicatie pt fetele mele - e o super piesa pe care o ascult cand sunt agitata, suparata, nervoasa, deprimata etc.

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

CECILIA - si eu sunt acasa, trebaluiesc de zor. Am spalat 15 perechi de pantofi, papuci, ghetute, etc....am fost o harnica, nu am stat mai deloc de la 9 dimineata. Sper ca pana maine cand vin baietii sa aduc soarele in casa noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Urmy, ce harnica esti! spor la curatenie!

Am fost si noi dimineata in parc si Antonia si-a scos caciulita si geaca de pe ea, nu le-a mai vrut.Intr-adevar azi a fost foartecald si aici!

Adimercedes
, ce calduri sunt la voi!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Urmy, ce harnica esti! spor la curatenie!

Am fost si noi dimineata in parc si Antonia si-a scos caciulita si geaca de pe ea, nu le-a mai vrut.Intr-adevar azi a fost foartecald si aici!

Adimercedes
, ce calduri sunt la voi!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Am obosit! Dar nu ma las. De la 9 dim tot muncesc. Sper sa slabesc macar un kg. Acum ma rog sa nu ma lase fortele/cheful si sa am timp suficient sa fac tot ce vreau. Ma scuzati ca ma dau mare gospodina, dar e prima data cand iau eu casa la mana asa cum trebuie. O vreme am stat la mama (vreo 25 ani) si nu ma punea la treaba, apoi cu chirie, faceam curat, dar cu colega de apartament, apoi ne-am mutat aici in ziua cand am venit cu Tudor de la spital, am mai avut femeie o perioada, dar nu mai vine si m-am apucat eu acum. In primul rand fac pt ca asa vreau eu, dar sper sa fiu apreciata si de sot.

Mandarinutza- multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna fetelor!
Eu bolesc rau de tot…ieri dimineata am facut febra 39, tusesc, ma dor amigdalele, am nasu infundat si capuul il simt f greu…ieri am stat toata ziua in pat cu frectii, inhalante, antibiotic si alte cele. M-am izolat intr-o camera sa nu iau contact prea mult cu Tudor si am stat acolo sa uite ca sunt prin casa…la inceput cand am intrat in camera batea in usa si striga “mamaaa”. Noroc ca am putut soacramea sa se invoiasca sa stea ea cu T ca nu eram in stare sa ma tin pe picioare…groaznic.
Aseara am hotarat tot asa sa dorm eu in alta camera si Tudor cu bunica insa ne-a iesit doar partial ca pe la 12 noaptea, cand s-a dus sotul sa verifice starea natiunii, bunica sforaia ca un tractor si in scurt timp Tudor s-a trezit din cauza somnului si s-a pus nene pe un urlet infiorator.Asa ca mami si-a luat frumos paturica si perna si s-a intor la pui sa-l linisteasca pt ca tati nu reusise. Cum l-am luat eu in brate a adormit.
Azi sa zic ca sunt putin mai bine…
Si Tudor a aprofitat de vremea buna si a iesit cu bunicii in parc unde a alergat si a atentat la jucariile copiilor, acum este iar cu buni la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dupa-amiaza!
Moldoveanca, eu am ramas cu burtica.Cicatricea, inca este vizibila si destul de uratica. Eu am taietura pe verticala si din cauza efortului marginile tind sa se departeze una de alta (asa mi-a spus mie doctorul meu), din cauza asta linia este putin cam groasa. Eu intotdeana imi pun ceva de deasupra cand port costum de baie.
Cecilia, reportajul referitor la vaccinuri l-am vazut joi la stirile protv. Insanatosire grabnica lui Cristi!
Bernix, multumim. In ambele sarcini am avut o trombocitopenie urata, si inca din copilarie ma lupt cu o anemie feripriva urata cu ocilatii ale Hg intre 6 si 11(11 doar pe tratament cu fier). Se pare ca eu o mostenesc pe mama iar doctorii se temeau la randul lor ca nu cumva si cei mici sa-mi fi mostenit genetic amenia asta. In urma analizelor a reiesit ca cei doi sunt OK, am ramas numai eu cea defecta. Ies afara pentru ei,dar recunosc ca si dispozitia mea dupa cateva ore petrecute in parc este de nota 10. Mai ales acum cu vremea asta chiar era pacat sa stau in casa.Andrei doarme foarte bine afara in carut chiar si cate 2-3 ore. Plec dupa mine cu hainute de schimb, scutece, servetele umede, mancarica , jucarii etc, o gramada de lucruri doar sa se simta ei bine si eu pe langa ei.
Cu o mica intarziere,urez la multi ani cu fericire, sanatate si numai bucurii, alaturi de cei dragi pentru Ank83 si diwana!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput