lipsa orgasmului.....problema!!!!
Salutare tuturor...sper ca nu sperii pe nimeni cu acest subiect..dar am si eu o problema deranjanta si as vrea sa stiu daca sunt eu unica sau mai sunt ca mine....:(Sunt casatorita de 6 luni si nu am avut niciodata orgasm (specific...am fost virgina), sarmanul sotul meu se straduie din rasputeri si nimik....cind aproape sa-mi vina orgasmul imi apare senzatia de urinare si na....se termina totul:(...nu pot sa trec peste aceasta senzatie!!! sunt disperata ...nu stiu ce sa fac...si in plus in unele pozitii am dureri in timpul penetrarii!!! Ajutati-ma va rog cu sfaturi si alte cazuri!!! Va multumesc! numai fara glume va rog...e ceva serios!!! pupici
Raspunsuri
Annie80 spune:
lasa-te purtata de val si nu te mai gandi la orgasm, vine ...nu vine.... totul se intampa in creier, de acolo pleaca toate,
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
blackpanterro spune:
Parerea mea e ca esti prea constienta de ce faci, adica te gandesti intr-una ca trebuie sa ajungi la orgasm si nu te poti bucura de actul in sine. E ca si cum mananci ca sa umpli golul din stomac dar nu savurezi mancarea :)
Incearca sa te relaxezi, sexul nu se face cu unicul scop de a ajunge la orgasm.
Eu nu am mereu orgasm dar mereu actul in sine e sublim si chiar nu ma deranjeaza datile cand nu il am.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
unique spune:
Cred ca sotul ar trebui sa se straduiasca mai mult,iar in cazul pozitiilor, alege ceea ce iti convine tie. Si daca iti vine sa urinezi, de ce nu o faci?
bb_yasmi spune:
eu zic ca totul depinse de tine (de fapt 90 %).tu trebuie sa te lasi purtata de val, sa nu te gandesti doar la asta. ai si putina rabdare, sa iti cunosti corpul, sa va cunoasteti mai bine, daca zici ca ai inceput relatiile sexuale de 6 luni si ai fost virgina.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
unique spune:
Si inca ceva: sunt o multime de femei care nu au orgasm si totusi se simt bine. Trebuie sa iti propui sa te simti bine, nu sa ai orgasm si foarte important: sa nu ajungi sa mimezi orgasmul doar pentru a multumi stradaniile sotului.
Si singura poti sa iti provoci orgasmul( sunt o gramada de sex-shopuri de unde poti sa iei ceva care sa te ajute), iar daca afli cum, poti sa pui in practica descoperirea impreuna cu sotul tau.![]()
Gabi_K spune:
daca ai dureri la penetrare, inseamna ca nu esti suficient de excitata, eventual cere de la ginecolog sau de la farmacie gel pt umezirea vaginului.
Si as mai intreba ceva foarte intim, scuze pt indiscretie, dar ai incercat treaba asta singura, fara sot, sa vezi daca si atunci te apuca nevoia de pipi? Multi considera masturbarea o mare rusine, ba chiar o boala, dar e foarte important sa-ti cunosti propriul trup, ca sa nu se ajunga la astfel de probleme.
Oricum discuta sincer cu sotul tau, arata-i sau spune-i ce-ti place, ce nu-ti place, ca numai prin comunicare va cunoasteti.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
unique spune:
Sunt si eu curioasa. Pentru cine e deranjanta "problema" ? Si din cate vad eu in ceea ce ai scris tu te invinovatesti pt ca se intampla asa."Sarmanul" sot zici ca se straduie din rasputeri.Imi si imaginez cum alearga ca la o cursa cu obstacole.
Lasand gluma la o parte,cred ca sotul ar fi bine sa acorde o mare importanta preludiului, si sa il prelungeasca atat cat e nevoie (si ore), daca e cazul
(asta nu cred ca presupune un efort extraordinar).
SuperMami_1 spune:
Lina, sugereaza-i sotului mai intai stimulare orala a clitorisului, intrucat , conform studiilor, ograsmul clitoridian se obtine cu mai multa usurinta, fata de cel vaginal... si asa reusesti sa experimentezi si orgasmul ...apoi continuati cu cel vaginal(intrucat primul te ajuta sa te ''umezesti'')![]()
Albumele noastre
octopusu spune:
Si la mine, orgasmul a venit mult mai tarziu, dupa cateva luni bune. Ideea e ca nu m-am stresat si m-am bucurat de act in sine si mai ales nu am simulat. La un moment dat a venit si orgasmul si acum 99% din actele sexuale se termina cu orgasm.
ladyJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui linascuta Salutare tuturor...sper ca nu sperii pe nimeni cu acest subiect..dar am si eu o problema deranjanta si as vrea sa stiu daca sunt eu unica sau mai sunt ca mine....:(Sunt casatorita de 6 luni si nu am avut niciodata orgasm (specific...am fost virgina), sarmanul sotul meu se straduie din rasputeri si nimik....cind aproape sa-mi vina orgasmul imi apare senzatia de urinare si na....se termina totul:(...nu pot sa trec peste aceasta senzatie!!! sunt disperata ...nu stiu ce sa fac...si in plus in unele pozitii am dureri in timpul penetrarii!!! Ajutati-ma va rog cu sfaturi si alte cazuri!!! Va multumesc! numai fara glume va rog...e ceva serios!!! pupici |
La care orgasm te referi? Adica care-i cel ´´vanat´´?
Dar placere ai, macar asa cat de cat in timpul actului?