A venit frigul.

A venit frigul. | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Voi cum imbracati copiii la 22 de grade in casa? Caciula?
Dar la 13 grade afara?
Multumesc
Nicoleta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

din cate stiu eu caciula se pune sub 21 de grade si numai la nou-nascuti. In principiu, la 1 an jumate cat are mandra noastra, o imbracam exact ca si pe noi, si in casa si afara. La 13 grade eu imi iau o geaca sau ceva grosut, deci si ei ii dau la fel. Cred ca ar merge si o caciulita afara, dar subtire, nu de iarna.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

In casa nu e cazul de caciula. Afara insa ii pun o palariuta captusita. Dragos are un an si 9 luni.

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Matei are maine 9 saptamani. Nu a purtat niciodata caciula in casa nici macar atunci cand era nou-nascut. Afara, i-am dat de vreo o saptamana ceva pe cap de cand este frig. Oricum nu s-a imbolnavit si nu a papat lapte dela mine niciodata. Sper sa o tina tot asa, dar nu am de gand sa-l infofolesc si sa-l cocolosesc. Medicul mi-a spus ca daca mi-e rece ii este si lui, daca mi-e cald ii este si lui. oricum mai mare soc termic decat la nastere cand a venit de la 37 de grade la 25 cat era in sala de nasteri, nu poate suferi, iar daca atunci nu s-a imbolnavit...nu cred sa se imbolnaveasca daca il consideri si pe el un om normal! Asta e parerea mea si oricum intreaba medicul tau, fiecare isi creste copilul cum crede ca e mai bine!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

daca e mai racoare e bine sa-i dai niste pantaloni cu tricou cu maneca scurta sau lunga, depinde cat e de racoare, si o palarioara care sa-l apere de vant. vestele sunt ideale. in principiu eu caut sa-i protejez in primul rand picioarele si spatele, si-i dau tricou si vestuta. daca e chiar frig pulover evident. dar in principiu cum te imbraci tu asa il imbraci si pe el. in casa la fel. daca stai cu caciula, asta e pui si la el una, dar nu cred ca e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Se zice asa :Daca tie ti-e cald intr-o camasa, copilului ii este la fel. Daca ti-e frig intr-o camasa, pune-i copilului o vesta. Chiar daca sint mai mici, termoreglarea la fel functioneaza. Eu nu vreau sa o invat prea friguroasa ca destul sint eu friguroasa...

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu il imbrac pe Vladut (1 an si 2 luni)ca si pe noi, imi pun eu geaca ii pun si lui, stau eu in tricou asa sta si el. Am citit intr-o carte ca pe bb trebuie sa-l imbracam ca si pe noi sau ii putem pune cel mult o bluzita in plus fata de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

intrebare: daca are tot timpul manutele reci, desi in casa sunt 26 de grade, ce recomandati? eu sint tare friguroasa, de cand ma stiu am avut tot timpul picioarele si mainile reci. bb sta imbraccat cu lucrusoare subtiri, dar pantalonasi lungi si manecuta lunga. am incercat cu manusi, sa i se incalzeasca manutele, dar degeaba...
se incalzesc doar and le tin in ale mele.

cristina si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor daca a-ti sti cum stau copii in JaponiaNici macar in timpul iernii nu le pun caciuli in cap afara si unii sunt tzinuti si in picioarele goale.Am vazut o data chiar pe 31 dec.2001 la un magazin mare un bb cred ca de cel mult o luna numai cu o bluzita subtzire cu pampers si o pelerina,cu piciorusele goale,fara macar pantaloni.Era vanat mititelul!I-mi venea sa Nici mie nu-mi place sa o infofolesc pe asta mica ,dar nici in halul ala.Japonezii cred ca asa ai fac puternici si rezistenti.De accord sa-i lasi mai lejeri dar nu dezbracatzi cum fac ei.Si mie teama ca o sa ajunga friguroasa ca mine daca o imbrac gros (exagerat)Dar fiecare mama stie cel mai bine cum se simte bb-ul ei comod si bine.
Va pup,Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Bb Stefan are 7 luni si jumatate si cred ca mi-as dori mai multe mesaje din partea unor mamici cu bebei asa mititei. Cand va avea si el peste un an va sta cu capul descoperit afara cand voi sta eu, etc.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Daca in casa sunt mai mult 19 grade nu are nevoie de caciula.
La 13 grade eu ii pun un body, ciorapi, pantalon lung de bumbac, hanorac cu gluga sau plovaras si o palariuta captusita sau o caciulita de bumbac, mai ales daca bate vantul.
Copilasii care au acum un an si un pic erau imbracati asa cum spun mamicile si cand aveau doar cateva luni, deci poti sa le asculti sfaturile linistita.

Mergi la inceput