Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Picky, ai mare grija
monitorizeaza tensiunea (ia-ti tensiometru, nu e scump), fa analiza de urina - proteinurie

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

apropos e situatie..am avut si eu in familie..cind a vazut acele fisii de piept de pui fierte a zis: "ce sunt astea? picioare de broasca?? tu vrei sa ma omori sa scapi de mine!!"

MOoaama, nu ma omori si pe mine cu niste picioare de broasca!!! Sunt buuuune rauuu!
Uite ce mi-ai facut! Unde gasesc eu acum pui de balta? Bine...sa nu ma trimiti la Casa Vernescu..

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Picky...ai grija de tine si respecta sfaturile medicului si cu siguranta va fi bine!!Felicitari pt o asa grasuna...eu zic sa nu iti faci probleme cu greutatea bebelinei...mai ales ca la eco sunt si ceva erori!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

maine, dis de dimineata, la prima ora ne punem pe drum spre Buc. ma gandesc cu groaza ca ma asteapta iarasi o ora de stat la coada in fata cabinetului, in picioare ....
pentru fetele care au probeleme cu constipatia. stiu ca cel mai puternic depurgativ natural este crusinul, de obicei consumat sub forma de ceai. dar nu stiu daca este recomandat in sarcina.
eu, m-a ferit Dumnezeu si nu am probleme din punctul asta de vedere. ba as spune chiar din contra. la mine de obicei e ceas, o data pe zi, cam la aceeasi ora sau dupa acelasi ritual. dar de cand cu sarcina m-am dus si de cate 3-4 ori la toaleta pe zi si din cauza vreunei diarei.
va pupic! ma bag la un dusulet!

Vine bebica .... +26
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

nemo, carla, sar'na de raspunsuri, eu m-am cam obisnuit cu ei si nu le dau prea mare importanta, dar se pare ca gresesc. De ex. de cand cu sarcina cam sangerez, desi fara dureri, deci probabil se intampla undeva in interiorul colonului. Supozitoarele o sa fie probabil singura varianta dupa nastere si nu prea imi surad pt. ca imi dau niste dureri infioratoare, ca de taieturi. Dar o sa vreau sa alaptez, asa ca suportam. Am sa incerc si sucul de prune, pana acum m-am impacat destul de bine cu iaurt natural amestecat cu miere si cereale integrale (Activia a fost apa de ploaie la mine, dar am auzit ca la alte fete functioneaza)

nemo, sa stau ghemuita de fiecare data?

didi, nu-mi vine sa cred ca un om care a trecut prin ce-a trecut poate in continuare sa aiba asa un comportament. Probabil ca nu ai ce sa faci decat sa ignori... Doamne ce sanse au unii si nu invata nimic...

21+ cu Catalin-George
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ
alinutza-te pot ajuta cu un sfat k de cand cu sarcina,mai precis din luna a-4-a intampin si eu greutati k si tine,eu merg pe un regim:incep dimineata (un pahar de suc de pere)cu lapte si cereale integrale,pranz pap carne de pui sau iepure,peste,ciorbita..etc cu paine integrala....1h-chiar 2de de miscare in aer liber..iar intre masa de la pranz si cea de seara pap fructe(mere,pere,kiwi)iar seara pap lintie,fasole,spanac..etc multe legume dk iti plac(fara prajeli)cat mai naturale dk se poate,eventual putin ulei de masline si suc de rosii(acolo unde se poate)pot sa-ti spun k ma simt mai bine,nu mai am disconfortul acela cand merg la wc,e si mai sanatos cred eu!asta nu inseamna sa nu mananci si altceva dar eu prefer k celelalte bunatati sa le pap cat mai putin,eventual 1data pe saptamana,prin rotatie.

ely 27 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Fetele..maine daca fac deja 24 de sapt,pot spune ca sunt in luna a 6 a,nu??

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

MARIA-MS PT GRIJA,
DIN CATE STIU EU,MAI PRECIS DIN CE AM CITIT din carti,esti deja in luna a-6-a..adik saptamana 22-26..luna a-6-a...sapt26-30..luna a-7-a .....sapt30-34..luna a-8-a...sapt34-38..luna a-9-a...sper k ti-am fost de folos..

ely 27 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Lipsesc o zi de pe forum si am de citit un capitol jumatate!Asa da albinutze harnice!
Alberta,imi pare rau pentru vestile proaste despre tatal tau , ii doresc multa sanatate ,credinta si putere sa treaca peste asta si sa se bucure de nepotei!
Maria,si pe mine m-a mai durut in jurul buricului ,am impresia ca ma trage ceva dinauntru de buric , cred ca bebe se joaca!
Philip,am vizionat pozele , sunteti tare frumusei!
Daniela,felicitari pentru bebe baietel ,ati ales un nume tare frumos .Denis il cheama si pe nepotelul meu si cam e "pericol public"(stii filmul , nu?).
Alinutza,am vazut ca si voi v-ati hotarat la numele pentru bebe .Felicitari , e un nume tare frumos!
Laura,sunt frumoase toate 3 numele ,greu de ales ,eu am optat pentru Maria pentru ca am vrut sa aiba pitica mea si o zi de nume .
Tiana ,ai vazut ca nu ai motive de ingrijorare?Le transmitem bebeilor mai mult decat ne imaginam din starea noastra .Deci daca tu esti stresata si suparata, si bebe e stresat si suparat si asta poate fi o cauza daca nu-i foarte activ .
Bunicul sotului a murit cand era cumnata mea insarcinata si a plans si suferit foarte mult .Cand s-a nascut cel mic ofta mereu in somn .Ne-am gandit atunci ca asta ar putea fi cauza....
Ca vorbiti de socrii...as avea asa multe de spus ...va zic doar ultima gaselnita a socrului meu :cand i-am anuntat ca vom avea o fetita a zis ca el se bucura foarte tare pentru ce fetele de obicei seamana cu fetele(adica va semana cu sotul).Dar eu ce am , am dr...pe mine????Asta spune acum la toata lumea .
Vad ca fiica-mea are numai obiceiuri sanatoase ,beau foarte mult lapte , aproape 1 litru pe zi ,plus ca as manca mai mult legume (acum am luat rosii ,castraveti , branza de caprita pentru o salata)si fructe(o pasiune pentru piersici sau nectarine).
De aseara e foarte activa ,dupa cateva zile de leneveala in care abia o simteam ,stau cu sotul si ma tot uit la burta cum "mi se muta din loc".
Ma bucur ca avem doar vesti bune legate de sarcina si toate albinutele cresc cumintele!
Picky ,stai cumintica sa nu "superi" albinuta prea tare!Sunt sigura ca o sa fie bine!

Mirela 21+ si minunea mea Antonia Maria

http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda
pentru fetele care au probeleme cu constipatia. stiu ca cel mai puternic depurgativ natural este crusinul, de obicei consumat sub forma de ceai. dar nu stiu daca este recomandat in sarcina.

Nu este recomandat absolut deloc in sarcina!! Si in general trebuie luat cat mai putin, doar la extrema urgenta, nu trebuie facut un tratament cu asa ceva. Organismul se va obisnui si apoi sa te tii...+ca e iritant.

Spanacul cam constipa, iar cel mai bun ulei e cel din samburi de struguri.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

nu stiam, ca eu n-am folosit si mai ales nu stiam ca nu se ia in sarcina. dar stiu clar este cel mai puternic remediu natural.
acum imi faceam lista cu intrebari pt doctorita. sa nu cumva sa uit ceva.

Vine bebica .... +26
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna seara, burtici!!!

M-am repatriat si eu ca am fost la tara la socri ca au mai avut un porc de paiat, asa ca am prestat ceva munca azi si acum va invit la un soric...

Multumesc pentru voturile in legatura cu numele bebelinei mele, se pare ca aproape toate sunteti pe o mana cu sotul meu, care a decretat: Sonia.... Maria Bunica, m-ai bagat in ceata cu Sonia Timeea

Alberta, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau acum, dar trebuie sa fii si mai tare acum, cu bebelul in burtica. Si cum au spus fetele, sunt atatea alte tratamente alternative care dau rezultate bune, asa ca de ce sa nu incercati.

Piki toto, sa ai grija de tine, bea multe lichide si cum a zis dr. regim si sa vezi ca o sa fie bine. Eu zic ca nu e o problema asa mare ca bebe e mare, mai problematica ar fi o greutate mica. Stiu o burtica cu fetita care la 31 de saptamani avea deja 2 kg...

daca am uitat ceva, o sa revin cu alt mesaj.

Cristina 27+ Alexandra Sonia

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput