Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Di, si a mea e cat usha de la intrare, diabet, hipertensiune, coloana praf. Toata ziua se vaita. Dar ea...nu mananca! Si o data am intrat si nu ne-a auzit, baga paine cu jumari si ceapa...si li se duc 4 porci pe an...brrrrr

Alinutzo, da, dar crede-ma, merita efortul. Mie de prima data cand am facut asa mi-au ramas inauntru (scuze de amananute), nu mi-a venit sa cred; dupa nastere pune-ti 2 glicerine si dupa ce faci treaba mare, ultraproctul. Eventual unge putin cu ulei de masline, cu degetul, si in interior
si stai cat mai mult culcata, statul in fund ii favorizeaza; si gimnasticaaaaaa
tu nu bei cafea? io dupa cafea imediat ...

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Am inteles si am si dat copy-paste La cafea am renuntat, pt ca imi aduce aminte de tigara, mai beau mai rar cu mult lapte, dar nu are nici un efect. Oricum am observat ca toate functioneaza la inceput, apoi se obisnuieste organismul asta nesuferit, asa ca le mai alternez. Fasolea a devenit ceva fara nici un efect secundar

Hai sa va zic ultimul banc de pe mail: Noua formula de salut la telefon: "Salutare tie si ascultatorilor nostri...."

21+ cu Catalin-George
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Clodyac...vai...ce probleme ai cu buricul..
Alynutza...tare faza!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Maria, pai esti in luna a 6-a de la 22 saptamani. Si in luna a 7-a intri la 27 de saptamani.

Dar mi-ati facut o pofta de clatite! Fac si eu diseara.
Clody, multa sanatate soacrei!

24+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

maria stiu ca e tare faza pt ce imi fac eu griji la ora asta dar din cand in cand mai adaug un pitic la cardul pe care il am deja pe creier

22 + cu

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Strunfita..multumesc pt raspuns!!
Clodyac..nu-i nimic...fiecare avem piticii nostri!!Abia ai mai destins un pic atmosfera!!

23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

strunfita multumesc frumos sa dea dumnezeu sa fie

si iti dau si tie cu drag clatite

de abia astept sa pap si eu am vreo cateva zile de cand le visez

22 + cu

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Stiam si eu de un tratamen bunicel impotriva hemoroizilor: supozitoare cu carpicon. E pe baza de propolis si e cicatrizant.
Si oral () prune afumate/uscate si smochine proaspete, eventual cateva prune lasate intr-un pahar de apa de seara pana dimineata, mai intai bauta apa dimineata, pe burta goala si apoi mancate prunele. Bai de sezut si comprese calde si cel mai rapid si sigur: acupunctura si gimnastica.
Cafeaua nu merge la toata lumea, adica nu are efect, la mine nu a avut niciodata efectul asta, iar activia e o zeama de chimicale.

Inca un sfat de la o suferinda...nu lasati treaba asta netratata. Tinde sa se instaleze ca la ea acasa si va va afecta si restul organismului parsiveste. Adica se pot umfla picioarele sau mainile, pot aparrea cosuri rebele, parca se strica tenul, o senzatie de oboseala, de greata.

CAt despre soacra...de mult am ajuns la concluzia ca nu merita ea ca persoana sa-mi consum nici macar jumate de neuron. Imi fac datoria de om, ca as ajuta si un aurolac (nu mai zic de caine) fata de ea si atat. Pe patul spitalului, in primele zile de dupa atac, cand ne ziceau toti dr. ca tot ce putem face e sa ne rugam, ii zice Adi: "mama, roaga-te si tu la Dumnezeu sa te ierte, sa-ti ierte pacatele" si ce credeti ca zice??? abia balmajind: "Eu nu am pacate"

Asa ca...no comment.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 21

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele, m-am hotarat si eu sa va scriu asta dupa o absenta de mai bine de 2 capitole.
Imi pare rau ptr fetele care au probleme si sper sa reusiti sa gasiti o rezolvare .
Alberta imi pare rau ptr tatal tau, sper ca Cel de Sus sa iti dea putere tie si familiei tale sa treceti mai usor peste aceasta problema...cu toate ca e greu...

Fetele am vazut ca va preocupa spatiul locuintei voastre...si ma gandeam ca poate mai aveti loc si ptr mine..ca aceasi problema o am si eu...ca sa nu mai zic ca noi inca suntem la capitolul renovare si ma rog la D-zeu sa ne ajute sa termina pana vine bebe, ca altfel nu stiu ce am face...

Am citit ca sunt/au fost fete care s-au plans ca nu l-am mai simtit pe bebe de ceva timp...fetelor problema asta o am si eu de cateva zile...dar m-am calmat acum ptr ca stiu ca bebe e bine (am fost aseara la control)...asa ca cel mai bine e sa nu va mai stresati, bebe creste..

Cum am spus mai sus, aseara am avut ocazia sa o vad din nou pe bebelina mea (mai lenesa ca acum o luna), statea cumintica, picior peste picior in burtica lui mami, asa ca doctorul a putut sa o masoare. Dupa masuratori e cu 3-4 zile mai maricica iar la kg...e cam grasuta si poate de aceea nu mai e asa activa ..are aprox. 1300gr...asa ca acum va intreb pe voi fetele, daca e ok ca la 27 sapt si 5 zile sa cantareasca atata....
De kg mele in plus ce sa va mai spun ca am pus exagerat de mult...asa ca verdictul doctorului a fost ca retin apa in organism (in 3 zile am pus 2 kg in plus), mi se umfla si mainile, gleznele si pe deasupra am si tensiunea destul de mare ....asa ca doctorul mi-a spus clar fara sare, cat mai mult la pat, fara stres, nervi si control din nou peste 2 sapt. Adevarul este ca in ultima perioada m-am simtit destul de rau, seara nu pot dormi,iar daca reusesc sa adorm e doar ptr 10 min ca apoi ma trezesc si iar ma chinui sa adorm, obosesc tot mai mult pe zi ce trece, iar bebe ptr ca s-a intors deja in burtica, apasa atat de tare cu caputul de imi da jos o senzatie tare nasoala, e ca si cum ar vrea sa iasa si sa nu mai pun si faptul ca am inceput sa merg din nou foarte des la toaleta (tot la 15-30 min).

Va las fetele ca sunt deja obosita ..ma duc sa ma intind in pat.
Sa stiti ca, chiar daca nu sunt activa eu va citesc mai mereu...
Apropo, frumoase burticute aveti...v-am vazut pozele
Zic si eu cu intarziere la multi ani ptr fetele care si-au sarbatorit ziua de nastere, si la multi ani ptr Bogdan (sper ca nu am gresit sarbatoritul, iar daca da o sa corectez mai tariu)
Acum ma duc ca simt cum mi se face tot mai rau...si i-am promis sotului meu ca dupa ce vin de la cursuri ma pun direct in pat ...

pe toate si sper ca nu m-ati uitat asa repede

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

28+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

anamaria multumesc, esti o dlaguta! Totusi, spune-mi te rog din alt punct de vedere (pt. ca eu sunt propria-mi angajata). Eu, in calitate de angajata voi avea nevoie de hartii de genul acestora? Sau in calitate de angajator voi avea nevoie de ele la intrarea in C.I.C. sau in alte cazuri?

21+ cu Catalin-George
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

dear..aici chiar nu stiu sa iti spun, cred ca cel mai bine este sa vb o persoana autorizata care stie exact ce si cum. imi pare rau ca nu pot sa iti dau "solutie"

ana-maria 24 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23[/i

didi, nu-mi vine sa cred ca un om care a trecut prin ce-a trecut poate in continuare sa aiba asa un comportament. Probabil ca nu ai ce sa faci decat sa ignori... Doamne ce sanse au unii si nu invata nimic...

GOD is a DJ

DIDI, draguta mea..iarta-ma ca iti spun..dar se poate si mai rau, din pacate! trebuie, intr-adevar sa tratezi cu indiferenta tot ce se intimpla..oricum orice o sa faci nu o sa fie bine..oricum altcineva ar face mai bine decit tine..si o sa vezi..o sa auzi cuvinte mult mai grele decit astea..pacat ca in ultimul timp nu a a vut o situatie medicala prea roz..si totusi nu a realizat niste lucruri si nerealizindu-le nu stie ( sau nu vrea) sa aprecieze pe cine trebuie!
apropos e situatie..am avut si eu in familie..cind a vazut acele fisii de piept de pui fierte a zis: "ce sunt astea? picioare de broasca?? tu vrei sa ma omori sa scapi de mine!!" deci..incearca sa nu dai atentie..tu si bb + sotul sunteti mai importanti decit orice altceva pe lume acum..si atit..gindeste-te doar la asta!
parerea mea e ca oricum niciodata nu o sa se schimbe..odata cu inaintarea in virsta e si mai rau..din pacate!

ana-maria 24 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput