FIV la Cluj 7
Raspunsuri - Pagina 5
apalina spune:
NU POT SA NU MA BINEDISPUN CITIND MES TALE URATICA DA' SA STII CA SUNT PASNICA CEL PUTIN CU PRIETENII, DAR DE VOI PRINDE PE AICI PE VREUNA CARE VREA SA NE STRICE BUNADISPOZITIE SI OPTIMISMUL SA VA BAZATI PE MINE FETELE SOMNIC USOR .APROPO URATICA N-AI VREA SA-TI SCHIMBI NUMELE ASTA CA NU-MI VINE SA-L SCRIU !
uratica spune:
nu!!!!!!!!!sunt undercover!!asa au zis fetele!!dar ssssssssttt..sa nu mai zici la nimeni!
desi l-as schimba dar nu cred ca se poate!
apalina spune:
PAI ... AM PUTEA SA-TI ZICEM ...FUNY CA TOT ESTI AMUZANTA SI SUSTII ATMOSFERA PE AICI
uratica spune:
yupii..I'm a funny,ooo so funny...I'm a funny girl!
na,ca ma apucasi si de cantat!!!!clar m-am stricat la cap!!!
da nu-i nica!!de maine incep sa o fac si pe maimuta-o sa manc zilnic cate 1 kg de banane..sper insa apoi sa nu am probleme sa devin!da o dreg eu cumva!scap eu de toate problemele astea!si o sa ma fatai pe forumul asta infertil cu puiutii dupa mine,la fel ca si voi!!sa vedeti ce vom defila atunci!!
usor fete frumoase!!!
apalina spune:
hi funny girl .sa nu ma pui absenta azi ca merg la mama si ma intorc doar deseara asa ca o ptr toate fetele si sa nu ma bateti ca am vrut sa dau desteptarea asa devrema Mara azi e ziua cea mare si ai intrat in linie dreapta Dedus sa ai o zi frumoasa si usoara sa nu stresezi ... in fine o zi faina la toate fetele si sa fiti cuminti
apalina spune:
ha te prinsei funny girl ! pai se poate la ora aia mica tu sa bintui forumurile ? si ai evadat la fetele de la capitala ? ai ? na ca te-am pirit ,amu'i amu de coaja ta !!! amu dormi pina la amiaza ... hai ca nu merg emoticonurile da' cam te gindesti ce ti-as face acum ! Iti veni sotul aseara sau ai baut vinisorul ala degeaba ? na ,ca dadu-i de gol iara !!!
uratica spune:
neata fetelor...
apalino....nu ma bate! ca mi-i frica,oricum iti zisei ca ma sutesc repede de e ceva sau dau la picioare!
pai ce sa fac si eu,daca mi-am bagat nasu unde nu-mi fierbe oala? mi-am luat cateva ghionturi de la fete..dupa care am dres-o bine,sa ma scot!
si mai fata,dupa vinul baut aseara,sot lipsa--ca vine azi din delegatiuni,vii aici sa ma certi cand sunt mahmura???adu bre cafeaua,c-altfel imi pocneste si neuronul asta ce mai bantuie prin capatana mea!
sau bine,hai ca dau eu cafeaua!
ei..asa mai merge!buna dimineata fete frumoase!!!!TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihi...o zi excelent sa aveti!
mara de azi esti,de fapt sotul tau!oricum,spor la intepat!sa clocesti o groaza de oua fata frumoasa!!ca si-asa vine si Pastele imediat!bafta fatuca!sansa sa fie de partea ta !!
bruni,madutz,moni,criadema,dedus,turqoise,petruta,criadema si gravidute-enni,jovana
uratica spune:
ioi..o uitai pe anamy si lilicica!
va zisei ca ma paraseste neuronu'! ma lasa si asta balta!
of of mai mai!
petrutaf spune:
fetelor cred ca ar fi frumos din partea noastra sa ne rugam toate la doamne doamne pt mara( mai ales ca astazi e vineri, zi de post)si pentru ficare fata cand e ziua cea mare pt fiecare
iti tin pumnii mara
petrutaf spune:
dedus mersi mult m-am linistit ca eram putin stresata de procedura in sine, eu sunt mai fricoasa de fel
eu inca mai am de asteptat sa fac analizele hormonale ( in sperioada 16 feb-22feb) si apoi vedem ce urmeaza
doamne ca incet mai trece timpul !
nu credeam ca pt inseminare trebuie atatea analize si atatea saptamani de asteptare
deci fetelor nu voi fi eu prima pe anul acseta dar nu-i nimic ca eu ma bucur pt orice ar fi!
vasi curaj mult!