FIV la Cluj 7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetele!
mara, mai am si io o fiola de diphereline ramasa, daca te ajuta pana iti sosesc de la farmacie. iar daca nu reusesti cu farmacia, ti-am zis ca pot incerca si eu. vedem noi cum rezolvam. dar rezolvam
turqoise bine ai venit. ne bucuram de orice noua aspiranta inscrisa . azi am vorbit si eu cu un medic care practica acupunctura aici in cluj (am citit pe net de el, si scria ca ar fi specializat si pe infertilitate masculin). m-am programat pe sapt viitoare. putem face schimb de nr de tel. eu sunt deschisa. unde medicina nu are prea multe de spus, de ce sa nu incercam altceva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

maddutz sper sa se rezolve, m-au sunat azi de la farmacie si mi-au spus ca au gasit in bucuresti, miine seara sosesc cu curieratul rapid si o sa le ridic luni ca la sfirsitul asta de sapt. sunt plecata .Multumesc oricum, eu mai am 4 fiole, deci imi ajung oricum pina marti . Si eu as proba chestia asta cu acupunctura, sa vii cu detalii dupa ce ajungi la medic
uratica maninca proteine multe, carne de pui si curcan , oua si lactate poate poate. Si nu te stresa ca o sa te ingrasi tu cind vei fi graviduta; mie oricum imi vine sa te invidiez ca eu fac eforturi sa nu ma ingras
turqoise esti binevenita, multumesc pentru urari sper sa fie cu noroc de data asta. Mult noroc si tie !!!
dedus vrem o veste buna pe saptamina viitoare
Pupici la toate fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

mara am uitat sa-ti spun ca te poti simti libera sa ma suni cand vrei tu!
uratica, daca tu imi spui cum sa slabesc, iti spun si io cum sa te ingrasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

HELLO HELLO DRAGELOR ! in primul rind sa urez nou venitei bafta si incredere multa ca vei reusi si tu sigur . Mara draga mai ai o zi si spor la injectat ,sa ai curaj si sa fie cu folos sa ai multe oute mari si frumoase .Uritica mersi de cafea chiar daca e cu intirziere dar sa stii ca nu mi-a cazut prea bine ca eu o beau dulce dulce si cu lapte .M-am trezit frumoaso devreme ,v-am citit in graba sa ma binedispun si am dat fuguta la stoma ca am tare mult de lucru cu dintii astia ,s-apoi daca ma gravidesc anul asta trebuie sa iau masuri !Dedus ce valentine's day fain o sa aveti tu si sotul tau ! Va fi un cadou pe cinste rabdare ca totul va fi bine Uratica nu-ti fa probleme cu greutatea ,sanatoasa sa fii ! De mine ce zici : 1.80 si 60 kg ? Slabanoaga rau ,da' ne-om umfla noi cind ne-om gravidi sigur ,asa ca nu mai fi supi .Ei ,mi-am facut temele si daca am imntrat mai tirziu ,nu ? ufff !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

maradar jur ca numai de-astea mananc!plus ca mai nou bag dulciuri la greu!!!desi eu nu prea sunt cu dulciurile!da nu se pune nica pe mine!!
madutz-eu cred ca am o probl la cap!ma consum,sunt agitata mereu..de asta ma comparasem cu criadema..nu am astampar!slabesc din cauza faptului ca sunt dusa cu capul!e cazul sa mai fac o operatie!dar,una la cap de data asta!!
ufffffffffffffff..
si uite,mami ca sa slabeasca-a inlocuit doar dulciurile cu fructele-si da roade!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

multumesc de primire, sunteti tare dragute
uritica ,ce zici de o cura de slabire, poate te ingrasiasa slabanoaga am fost si eu dar acum sunt "in grafic"cum zice sotu',ai luat ceva vitamine pt. pofta de mancare?eu mancam multe banane, cam 1kg pe zi.vezi si tu, poate se prinde ceva, ceva.
brunadria, pe bebe il asteptam de 2 ani dar inca nu vrea sa vina,abia anul trecut am aflat de problema sotului, eu am 25 si el 31 de ani,problema e ca el e mai si zice ca sa nu ne grabim ca avem timp destul. da eu vreau acum asa ca am cam multa munca de lamurire cu el dar asta este, toate la timpul lor.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

salutare fete dragi...uritico uffff....da ce mi-ar place sa am si eu ceva kile in minus....eunu-s ce sa ma fac fetelor..de cand cu tratamentul asta(ciclostybegit pt stimulare si pregnyl injectie 36 h inainte) parca tot corpul meu a luat-o raznaam o pofta de mancare nebuna si mananc ca o sparta...sper sa fie un semn bun ma cam mananca destele sa fac testul mai rpd dar ma calmez rapid ...

Mergi la inceput

turquoise..promit ca o fac si pe maimuta,numai sa ma ingras si eu un pic!insa imi vine inima la loc cand vad ca nu sunt singura in situatia asta.
apalina-hai sa zicem ca e ok!te-ai scos de data asta!te-am iertat ptr ca mi-a revenit inima la loc cand mi-ai spus ca si tu esti in situatia mea!
dedus-e de bine!!pune mana si mananca-cred ca e de la bebe papacios din burtica!
madutz,mara,bruni!
lilicica-cum e cu clocitul outelor?
anamy,petruta-
moni,criadema-va asteptam la defilare!!cu piticii!nu aia de pe creier cum am eu,ci cu micile comori ale voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

bine ca m-am scapat ca uritica imi dadea caftoiul acum lasa draga ca suntem bine si frumoase ,po'a sa vina bbi ... s-atunci sa vezi ce frumoase om fi draguta

Mergi la inceput

offffffffff ce ma dispera!!unde mi-a fugit mesajul??
apalina- de-acum o sa vin numai cu saru-mana la tine si pe viitor o sa am grija pe cine provoc la duel!ca pe urma ori ma,ori ma sutesc repede sau ma aleg cu vreun ochi!asa ca mai bine nu risc!cele 44kg si 1,65 nu se compara cu 60kg si 1,80!nu ma risc sa ma pun cu o miss-modeala!ca mi-o iau pe coaja..dar sa stii ca dau bine la picioare!!!!asta ca sa ma scot si eu cumva,ca cine stie!
fetele!

Mergi la inceput