Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
alex25 spune:
Nu-i asa ca imi dati si mie adresa comuna si parola?
5+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami25_7 Buna!Ma trece si pe mine cineva in listuta???BB 2 dn 25/06/80,um 02/12/08,dpn 08/09/2009.Primul bb David andrei 02/10/2007 elias.Multumesc |
Bun venit colega scumpa! Sarcina usoara, bb sanatos, multa sanatate, fericire si buna-dispozitie in familie. Si lucrurile sa 'se aseze' asa cum vrei tu!

Alina
9+ DPN 9.09.2009si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
i0ana spune:
Va rog frumos, vreau si eu datele de acces la adresa comuna de mail sa ma delectez cu niste lectura in weekend.
5+
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaconda2 Ginnette , inteleg ca pe la 29 sapt ai ajuns la tutu , asa ca nu mai avea nici un rost sa-ti zica de Clexane , daca pana atunci a fost totul ok . Esti un caz fericit ca ai dus sarcina la capat fara probleme !...Si monozigota , care e mai naspa decat heterozigota , cum am eu de ex . Intrebarea e , pierdusei vreo sarcina pana atunci ..?? Ca de regula la cele care au sarcini pierdute , si se descopera ulterior mutatia , le baga obligat pe Clexane . Eu am 4 sarcini pierdute , si factorul acesta V , putea fi o mare cauza ! 5+ |
Scuze, am uitat sa precizez ca n-am avut nici-o sarcina pieduta si nici avort.
E adevarat ca asta conteaza foarte mult, dar - exact cum ai spus - tinand cont ca este monozigota, riscul era mai mare.
La Tutunarul am ajuns ca sa am a 2-a parere (pe langa a ginecologului meu); mie cel putin, mi-a spus, desi se considera ca nu face rau copilului, ca este totusi o substanta 'straina' in corp.
Eu n-am spus Doamne fereste, sa nu luati CLEXANE; doar ca inainte de orice, mai cereti o parere.
Sper ca nu am suparat pe nimeni

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
anaconda2 spune:
Crisarh , mai exact la ce te referi ..? Ca asa ....sunt o droaie de analize care trebuiesc facute , si toate sunt importante . Dar daca ne referim la astea de coagulare-genetice , se face cel putin Fact 2 si Fact 5 Leiden .
5+
crisarh spune:
Trebuie sa ma uit acasa sa vad ce mi-a scris pe biletel, dar nu mi-a scris exact analizele, stai ca nu mai stiu, offff...Nu stiu prea multe de coagularea sangelui si pierderea sarcinii din aceste cauze;Cum te simti? Ma bucur tare mult ca ai reusit 
10+
anaconda2 spune:
anticorpii antinucleari
anticorpii anti DNA-ds
anticorpii antifosfolipidici
antico. cardiolipinici
antitrombina 3
proteina C
proteina S
factorul 2
factorul V Leiden
cariotip
imunofenotipare celulara(ptr celulele nk , t si b)
appt
inr
fibrinogen
anticoagulantul lupic
Cam astea mi le aduc aminte... Nu mai gasesc lista de analize(undeva pe forum..) , cele mai importante de facut ptr cele care au sarcini pierdute .
5+
mimika spune:
Ca tot vorbiti de testele de coagulare. Acum ceva timp v-am scris ca mi-a iesit si mie deficit de antitrobina III la Fundeni, dr. Uscatescu. Si asta tot cu coagularea sangelui are de-a face si se pare ca este foarte rara. M-am cam ambalat si eu, l-a chemat si pe sot sa vada daca are si el, ca nu era bine...In fine, ca sa am si a doua parere, o colega m-a trimis la o dr. hematolog foarte draguta, cu care am stat de vorba. Si am aflat ca dr. Uscatescu este celebra pentru rezultatele fals pozitive, ca s-au unit cativa dr. si s-au dus sa vb cu ea, ea nu a vrut sa auda de ei..In fine, povesti. Deficitul meu oricum era foarte mic si dr. respectiva mi-a zis ca, dupa parerea ei nu am nimic (am discutat si semne clinice, antecedente), ca nimic nu ii sugereaza ca as avea deficit de A TIII, dar pentru linistea mea sa refac testul. Si mi-a spus ca tot pentru linistea mea, nu ca ar considera neaparat necesar, sa fac si testul pentru mutatia factorului V Leiden. Si le-am facut la Medsana, unde lucreaza ea. 2 mil factorul Leiden, 250 mii AT III. Acum astept rezultatul, ca dureaza cam mult. Ideea este ca: daca aveti analize facute la Fundeni la dr. uscatescu (nu stiu de alti dr/), refaceti analizele si abia apoi faceti tratament.
doro, am vazut gemeneii luni, cand am fost la dr. unul sta cu fundul in sus - "gica contra" dupa spusele dr.
Vad ca ati luat frica, sa nu fie 2
Cand am fost la dr., in fata mea a iesit o fata, care era in 3 luni si venise stiind ca are unul, si a plecat cu 2![]()

Asa ca...![]()
9+
Fluturasii mei iubiti
creata2008 spune:
Hello, burtici!
Zi grea azi, greata si dureri de spate la greu. Inceputul... ![]()
Moro, eu nu am purtat bustiera, dar asta pentru ca ma duceam la birou, intr-un mediu professional. Acum, ca stau acasa, deocamdata nu port nimic. Poti incerca in sutien mai mare, in care sa te simti lejera.
Raspuns 2: eu nu m-am vopsit deloc, nici din plante, nici normala. Nici la Mariuca si nici acum nu ma voi vopsi.
Diamar, da, la prima sarcina, mi-a spus medicul ginecolog sa ma duc la morfo fetala, dar eu oricum imi facusem programarea, pentru ca, dupa cum spuneam in alte mesaje, in Bucuresti trebuie sa te misti repede, cam de cand ai aflat ca esti insarcinata, ca sa poti prinde un loc la corifei.
Julie, a fost usor si acum suntem in real time! UNde nasti? Ca am citit ca ti-e frica de nastere.
Ionika, bine ai venit!
Monica, prea multe coincidente cu noi, hehehe!!! Eu la 13.30, deci scap pe la 14.30, daca nu sunt intarzieri. Nu cred ca ne vedem... Dar ocazii vor mai fi, be sure!
Roxy, super tare ca v-ati vazut prima oara! 
Gabi, distractia e la inceput! ![]()
Ziceati de burta... eu n-am avut burta cat am fost insarcinata!!!
Asa ca, dupa nastere, n-am ramas cu nimic, ca n-am avut cu ce, hehe!
Mami25 si kiki, bine ati venit!
Lutoniana, vesti bune am vazut, pe frontul moaselor de UK.
Am rugat-o pe mama mea sa imi faca niste mititei, asa ca sunt in zona, cu o poftaaaa... 
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona