Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
monica_dicut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 Fetelor, tocmai mi-am facut programare la Pop, la Diagnosis, pentru 8 mai. Voi fi in saptamana 20, la sfarsitul ei. Morfo fetala e 4.300.000 lei si punerea pe cd 300.000 lei. Mai putin decat ma asteptam! ![]() |
Hi hi

Si eu tot pe 8 mai la ora 16 la Pop 
Tu la ce ora??? Ce super ar fi sa ne vedem acolo

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri

Minunea din burtica

8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
monica_dicut spune:
In alta ordine de idei... ca aseara n-am avut net si am adormit ca pruncul pe la ora 8 si m-am trezit la 11 si am crezut ca e dimineata ... asa mutl dormisem 

Am fost la Fundeni sa-mi iau analizele ... care evident ca au iesit f proaste. Cele de coagulare ca hemoleucograma e PERFECTA.
Proteina S si proteina C mi-au iesit foarte mici. Astea cica fac sangele vascos, sange care din cauza asta nu mai iriga cum trebuie placenta si nu mai hraneste bine copilul si de aici ce am patit eu adica bebe cu noduri pe cordon si insuficienta fetala... sau pierderea sarcinii in saptamani mici... mi-a dat tratament cu aspenter de 3 ori pe saptamana si peste 2 saptamani inapoi la control sa vedem cum stam... mi-e frica de mor, am vorbit si cu ginecoloaga, ea saraca m-a sustinut, mi-a spus ca are si a avut multe cazuri asa si s-au nascut copii la termen si bine-merci . Mi-e o frica de nu mai pot
parca de aseara a inceput sa ma cam doara burta ... sper sa fie bine totusi...
Mai este careva in situatia asta? V-ati facut analizele de coagulare? Mai ales daca ati pierdut vreo sarcina anterior 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica 
anaconda2 spune:
Monica , nu te juca ! Aspenterul e cam apa de ploaie in problema asta ! Vorbeste cu dr tau sa treci pe Clexane !
Si la mine toate analizele mi-au iesit ok , mai putin Factorul V Leiden , care a iesit pozitiv . Si din acest motiv , trebe sa fac Clexane toata sarcina , si sper sa fie bine pana la capat ! Am 4 sarcini pierdute . Factorul V Leiden tzine de coagularea sangelui .
Ai facut si tu analiza asta ? Este extrem de importanta !
5+
monica_dicut spune:
Oh anaconda, stiu ca nu-i de joaca. A zis 2 saptamani aspenter si daca nu cresc macar putin trecem pe ceva mai tare. Mi-a facut o gramada de analize de coagulare ca d'aia m-am dus la Fundeni. Cred ca si Layden-ul. Mi-a zis ca restul sunt bine. Oricum maine ma duc la doctora mea sa vada ce am facut si sa mai imi dea daca mai trebuie.
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
anaconda2 spune:
Monica , "crezi" ca ai facut analiza sau nu ai facut-o..? Asta e analiza genetica si se face la Genetic Lab . Costa 250 lei .
5+
monica_dicut spune:
Atunci nu am facut-o
Eu intelesesem ca se face si la hemato printre analizele de coagulare
. Poate imi spui si mie unde sa o fac. Dar oricum sigur o sa ma trimita si doctora mea sa o fac pentru ca dupa nastere mi-a spus despre ea ca va trebui sa o fac in cazul unei noi sarcini.
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
anaconda2 spune:
Cu Clexane trebuie sa se inceapa de f devreme , de cand se vede sarcina in uter , de pe la 4 sapt .
5+
anaconda2 spune:
Deci ,analiza se face la Genetic Lab , pe Natiunile Unite . Costa 250 lei si ai rezultatul in vreo 10 zile . A nu se confunda cu analizele uzuale de coagulare ! Eu am facut multe analize mai mult de capu' meu , printre care si asta , factorul V . Rezultatul este ca .."s-a depistat mutatia genei G1969 , in forma heterozigotica". Asa ca , cum am ramas gravida , m-a si trecut pe Clexane , de 0,4 .
Da un search pe net si afla mai multe despre Factorul V Leiden , ca sa-ti faci o idee . Cum spuneam , are rol in coagularea sangelui . Iar Clexane , subtiaza sangele .
5+
monica_dicut spune:
Vai de viata mea... hai ca m-ai bagat rau in sperieti. Am gasit Genetic Lab-ul pe net. O sa sun la ei sa vad dc trebuie programare sau ceva. Oricum maine merg la doctora si o sa ma duc si la Tutunaru, m-am hotarat (adica m-au hotarat colegele din fosta odisee
)
Sarumana de info 
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
monica_dicut spune:
Gata, am sunat la ei, ma pot duce in orice zi. Nasol e ca de la 1 martie se muta in Ghencea la capatul ui 41
Cred ca luni ma si duc ca sa imi iau si rez tot de aici pana se muta.
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica