Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
honeybaby spune:
creata2008 - Sper sa-i poarte noroc numele
. Si eu ales numele si pt fetita si pt baietel, dar cu siguranta in 9 luni se pot schimba multe.
Incerc sa gandesc pozitiv , dar nu-mi prea iese , mai ales cand vad ca pana acum se repeta tot pana la cel mai mic detaliu .
Denisa,
5+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
gaby76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
eu am avut o pata maro deschis. Dar rushii n-au mai venit 9+Fluturasii mei iubiti |
Multumesc mult de raspuns

Si eu, la sarcina care am pierdut-o, am avut scurgeri bej si maro pana au dat in rosu (14 saptamanai) dar le-am avut permanent. Si de 6 ani tot astept... si ma agat de orice...
http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png
Pozici din tinereti
MoRo_K spune:
Buna seara burtici!Am citit ca veti adauga pe mail-ul comun info multe multe iar eu citesc tot ce prind zilnic...e prima sarcina...si nu ma satur cautand info deci mi-ar fi de real ajutor experienta voastra.trimiteti-mi si mie va rog mail-ul,parola...sa ma bag la citit
Aaaa citeam aseara cat de mare e bb meu acum(la mine e o dif intre bb si U.M de 2 sapt)la 6 sapt si de ieri ii zic fasolica
Vreau sa intreb si eu :sanii mei sunt marisori oricum si normal o sa se tot mareasca...deja imi lasa urme unele sutiene...ce sutien sa cumpar sa ma simt mai ok...ma gandeam si la bustiera...ca presupun ca e mai bine sa porti ceva altfel se vor lasa mai mult...sau nu?
intrebare 2:ce faceti cu vopsitul?am citit diverse....dar habar n-am ce sa fac...pe de o parte am citit ca pana la 3 luni mai bine nu te vopsesti...dp...as putea sa ma vopsesc cu vopsea din plante...dar si la astea tre sa avem grija ca sunt unele ce contin chimicale ce ne pot dauna...deci
eu cu cine votez?!
Aaa si imi place ideea cu scrisul mail-ului..id-ului de mess
puuuuup
diamar78 spune:
Dar pe voi v-a trimis medicul ginecolog la morfofetala? Eu la prima sarcina nu am facut asa ceva si pe toata durata sarcinii medicul ginecolog mi-a facut 3-4 ecografii si alea facute cu un eco cam vechi dupa parerea mea. Spunea ca nu e de acord sa se faca eco in fiecare luna. Nici nu mi-a spus ce sex are copilul si nici nu am mers in alta parte sa aflu.
Ioanact spune:
Am trimis si eu cateva ceva pe mailul comun, sper sa va fie de folos..asta am gasit eu in calc meu..daca mai gasesc pe net..sau din alta parte le trimit. Aaa ..si astept parola de la mail. Mersic.
ALBUM
de sus - 18.01.2009 , 
de jos - 28.01.2009 ,

de sus - 04.02.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
Julie_Me spune:
Hello again! m-am bagat ca o musculita prin cateva subiecte interesante, gen fier de calcat...saltea...etc
si am reusit sa ajung la 10 mesaje
! Asa ca de acum ne vedem in timp real!
MoRo_K apropo de vopsit..am aceeasi dilema, dar cred ca ma pot abtine ca sa nu fie probleme la bebe ![]()

anaconda2 spune:
Julie , tot pe 6 oct am si eu DPN ..
Poate o sa fim colege de salon..![]()
In rest ...am niste greturi ...de mama mama ...
Si simt presiune la uter , ca se "lucreza" . La voi cum e ?
5+
Julie_Me spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaconda2 Julie , tot pe 6 oct am si eu DPN .. Poate o sa fim colege de salon.. In rest ...am niste greturi ...de mama mama ... Si simt presiune la uter , ca se "lucreza" . La voi cum e ? 5+ |
n-ar fi rau...ca mie mi-e o teama nebuna de momentul nasterii..sper sa imi treaca Eu deocamdata..slava Domnului nu am stari de greata..simt unele miscari in zona uterului, ce-i drept.
ionika spune:
Buna, ma numesc Ioana, sunt din Iasi, si mi-am facut test de sarcina care a iesit pozitiv. DPN 2 oct.
Sambata sunt programata la gineco insa pana atunci ma lupt cu o viroza luata de la copilul meu. Ma simt naspa, sper sa nu aiba nimic bb2. A mai patit careva din voi asa ceva?
Ioana
loradin spune:
Neata,
eu sunt precum cocosul(numai pe la ore de astea pot scrie) Cand ma intorc de la servici, ma preia copchilul pana adorm.
Am fost la dr cu analizele pe care eu precauta mi le-am facut inainte de a ramane insarcinata.Adica pe 4 dec le-am facut in ian am ramas.Mi-au iesit ca de pilot.
Glumesc.Am glicemia la minim(asta in conditiile in care nu eram insarcinata si leucocitele un pic marite.Nimic important zice el.A...Ba nu....m-a pus sa ma mananc.Am 49 de kg.La primul copil am intrat in sarcina cu 50 kg si am iesit cu 70Kg.In 4 luni le-am dat jos fara sa fac nici cel mai mic efort.Se pare ca alaptatul a facut minunea.
In alta ordine de idei m-a trimis sa-mi fac dozajul pentru incompatibilitate rh.La a doua sarcina se face mult mai des(eu il am negativ,soatza pozitiv).Asa ca ...luni ma prezintla institut.
Ca stari....ma incearca o greatza si ma urmareste un somn si cand dorm
.Sper sa nu fie ca la Ana.Trei luni am vomat in fiecare dimineata.
Moro_k- tot ce stiu eu este ca ar fi bine sa eviti bustierele.Am citit ca inclusiv pe perioada alaptarii ideal ar fi sa porti in permanenta un sutien care sa-ti sustina pieptul.(asta ca sa ramai frumoasa
)
Felicit toate noile burtici,le doresc multa ,multa sanatate si un bun venit in odisee!!!!!