Prietenie la plesneala*24*-Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 16
violeta69 spune:
bey,de ce n-ati asteptata sa votam toate ![]()
ca mie-mi convenea in Moghioros ![]()
venim la 11 in herastrau,unde e pavilionu' 11?! ![]()
nu conteaza...il gasim noi....lasati si voi un nr.de tel ceva pe PM....mama nebunelor(adica Misha
)lasa-mi numaru'
....
noi am fost la monica(monica-elizabeth) ne-am intalnit si cu felis,anasip(parca asa se scrie)cu Vicky si cu Marcela de la (bucataria noastra)+copii din dotare,ne-am cam destrabalat(la 6 tb sa plecam la karate,eram si cu echipamente )dar....ne-am simtit asa bine ca am zis mai bine sa ne ingrasam si sa fim fericiti decat sa slabim si sa fim nefericiti(io +Mihnea)....
noapte buna 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Acu' sper c'am inteles io bine faza cu 58 Kari, pot sa-ti zic sar'na...si se pare ca n-ai citit subectu' asta , unde s-a lasat si cu avertismente ... sa vezi parerea unora despre mamele peste 40ani ![]() Ptiu,sa nu te deochi ,ca a mea digiaba are varsta ta,ca-i dusa rau cu pluta ...apropo, si a mea si-a facut cavou ,de trei locuri(ea,socru'si sotioru') eu n-am ce cauta acolo **************************** Si Mihaita are nevoie de voi! ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
mei, te rog frumos, io's tanara! stai asa, doar nu crezi ca am 58 de ani...valeu bre....am doar patruzeci si un pic....
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
sorana spune:
Uraaa .. vine si Vio.
"Pavilionul H" e la intrarea dinspre "Casa Presei Libere".
Si Misha da-mi si mie nr. de tel pe pm.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kokiy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
mei, te rog frumos, io's tanara! stai asa, doar nu crezi ca am 58 de ani...valeu bre....am doar patruzeci si un pic.... ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
pai zi domle asea ...ca ne-am rascolit pe toate partile 
Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
sorana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
mei, te rog frumos, io's tanara! stai asa, doar nu crezi ca am 58 de ani...valeu bre....am doar patruzeci si un pic.... ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ |
Si eu am 30 de ani si cateva luni
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kariguld spune:
koky, soacra cui sa fiu? ca ai mei boracei sunt copkii inca !
fata va implini 10 ani, iar baiatul 11...asa ca mai am pana ajung soacra...
so, deci voi puneti de intalneala?
BINE!!!!!
uratelor!
ai vazut umflatelule? pe noi nu ne primesc pufuletele astea! iti spui IO care-i treaba, se intalnesc sa bage pufuleti si alte prostii in ele, iar pe noi ne pun sa "evoluam"!!!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
kokiy spune:
Misho ,pe Adi il lasi acasa?...sa stiu sa-l incui pe'al meu in masina ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
| citat din mesajul lui kariguld koky, soacra cui sa fiu? so, deci voi puneti de intalneala? |
Mey,peste 10ani o sa fi o soacra tocmai buna
Pai de ce nu vi la intalneala ...in doua ore esti aci'
...face Misha cinste ****************************

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui kariguld so, deci voi puneti de intalneala? BINE!!!!! uratelor!ai vazut umflatelule? pe noi nu ne primesc pufuletele astea! iti spui IO care-i treaba, se intalnesc sa bage pufuleti si alte prostii in ele, iar pe noi ne pun sa "evoluam"!!! ![]() |
Noi suntem pedepsite.

Am fost rele
si acum numai primim portia de pufuleti 
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
Morgano spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132869

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat

pot sa-ti zic sar'na...si se pare ca n-ai citit subectu'