Prietenie la plesneala*24*-Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 15
misha71 spune:
Io ma duc la canasta
Pe bune
Ne vedem peste 2 ore, ca de obicei 

Daca intre timp hotariti altceva cu intilnirea, scrieti mare sa vaza si baba chioara (adecatalea io!
)
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
devoska spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Si eu tot doua Pai daca ramine Herastrau, ne putem vedea in parcarea de la Pavilionul H **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
Nu vreti voi sa faceti intalneala in Marinivska? Ca sa pot sa vin si eu?

kay spune:
dev, cum sa nu !!! io acu plec, sper sa ajung pana duminica
o sa iti prezentem poooze ![]()
beeey, 11? in Herastrau??? pai acolo nu e locuri de joaca pt copil mic... si nici de plimbat... da putem merge la Hard Rock... e oki? eu am liber de la barbat, am si masina, asa ca unde vreti, cand vreti. da e pacat sa stam inauntru daca o sa fie frumos...
Va mai ganditi? ca nu e locuri de joaca, dom`ne
. si se anunta cineva la 10?
stai ca m-am gandit ![]()
cine vine la 10 in Kise? sa ne jucam cu copchii in leagane, o obosesc pe S si ne infiintam la orele mai sus mentionate ca sa ne bem la Hard Rock?
hai va pup, mahalagioaicelor !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
am postat?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
devoska spune:
Hai ca am scris eu un mesaj si nu a aparut.
Kay, abia astept sa vad pozele. Multam! Distractie placuta! Aveti grija de copii, sa nu-i pierdeti prin parc. Si de misha, binenteles![]()
Eu ma retrag in barlogul meu.
Poate ne mai auzim! 
rhoneea spune:
Sa faceti poze multe multe
.
Baietii mei au plecat la chioscarete,cica s-au dus la gagici 
Hai revin 
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
kay spune:
acu plec la tratament da revin ![]()
hai ca ma duc sa ma hlizesc in oglinda.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
Morgano spune:
proba de semnatura :))
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat
sorana spune:
Mai la 11 in Herastrau (Pavilion H) Duminica eu zic ca-i ok.
Kay - vor fi mai multi copii - eu zic ca-si gasesc ceva de facut ![]()
Eu aduc una bucata copil din dotare si neaparat o punga de pufuleti
.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
sorana spune:
Super semnatura Ripley ![]()
Si a mishei e haioasa ![]()
Unde-i mama parcul Kisselef??
Hai ca nu va chem in IOR, asa ca nu ma chemati in Moghioros ![]()
![]()
Dar vin si acolo, nu scapati
Doar ca se usuca pufuletii ![]()
Si Edit ca uitasem sa-i raspund Oanei: Cu HS-ul eu am recunoscut ca ma roade invidia
Mi-ar place si mie sa calatoresc prin toata lumea cu copil cu tot dar nu pot in special din motive financiare, asa ca sunt usor invidioasa pe cei care pot sa o faca ...
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)