Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani copilasi de 5!!!!!
Dolores, bine ca e ok, ...cat dspre dormit in pat, Iustin a dormit singurel 6 luni, nic nu l-am alaptat vreodata in pat..si acum nu mai scapam de el..deci cum o dai tot n-o rezolvi
Miss, imi pare rau pentru problemele voastre interminsbile
Aldaesme, paine cu unt?
Micaela...buna intrebarea..ce-ori fi facand o zi intreaba la cresa?mie mi-e groaza ca poate plang si-i lasa asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

iertati ortografia, stiu sa scriu, pe cuvant ..dar nu recitesc niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

lma pt iasminutza, ilinca, andrei, eva si ariana sa rsteti mari , sa fiti sanatoase!!

multumim pt sprijin inains, iulia, cleo, prag, ylari,adriana, bratafel, miss si restul de fete.

suntem mai bine azi...eu nu mai stranut..desi stranutam cred ca de 30 de ori pe zi..acume bine, mai curge bornaul, dar mult mai rar..semn ca e pe vindecate..
eric e si el bine, nu mai tuseste decat rar, ochiul e ok, sper sa fie bine si s a ii treaca tot. suntembaieti mari..pasim deja daca suntem sprijiniti..de ridicat nu s eridica singur, s erostogoleste dar nu mai mult.. .

am apucat sa citesc asa putin...dar timpul asta e asa scurt ca nu apuc nimik.

fugggggg acum si va pupez
sa auzim de bine. multa sanatate tutror bebeilor bolnaviori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
... sa stii ca am observat ca mamele care au ales sa aiba copii mai tarziu sunt mult mai alerte si se tin mult mai bine ca celelalte. Asta pentru ca probabil copilul te forteaza sa ramai tanara si in verva.

Doloress, asa e, testat pe pielea mea

Am fost la pediatra cu muciosii. Nu e foarte grav, mi-a dat tratament pt. amandoi. Plus siropel de imunizare, ImunoBaby, la amandoi. La Andrei mi-a dat si vitamine+minerale.
Raducu are 73cm si 9.8kg.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara mamici,

Am uitat sa va spunem ca si pe noi ne-a vazut pediatra si avem 8,600 kg si 74 de cm.

hmmm, maine plecam la munte, parca n-am nici un chef sa plec, nu stiu ce-i cu mine, sper sa nu mi se intample ceva rau pe-acolo.

De fapt mi-e greu sa plec de langa Vlady care a devenit tare scump, progreseaza pe zi ce trece, acum ne imita tot timpul, imita cuvinte caca, cah, tata, deci le spune la comanda, face pa, pa, cand pun muzica daca sta in fund ridica de fund in sus ca si cum ar da sa danseze....e adorabil.
In seara asta insa a fost tare scartait si abia la baie am vazut ca era usor iritat la funduletz, deci asta era cauza si eu ma cam suparasem pe el degeaba.

Nu va mai povestisem demult de el....
Ah...si i-a iesit al doilea dintisor!

Chinabulina, Melly, bafta cu regimul sa die eficient! Luati si voi exemplu de la mine si cereti bani de la soti ca sa slabiti. Pe mine m-a stimulat tare mult pariul cu tati!

Iasmina, La multi ani! si La multi ani, Ariana si celorlalti bebei care se aniverseaza azi!

Prag, Adriana, asa sunt eu visatoare si optimista dar am un motiv intemeiat: fetelor stiti cum sunt socrii mei?? vesnic indragostiti, credeti-ma! si nu se prefac, i-am surpins fara sa se astepte, pe strada intamplator, tinandu-se de mana si dandu-si pupicuri. Stef mi-a marturisit ca nu s-au certat niciodata serios. S-au mai contrat, dar atat. Nu s-au jignit niciodata! Cand socrul meu suna la usa, soacra-mea isi da repede sortul jos, se aranjeaza o fractiune de secunda in oglinda si cand deshide usa il imbratiseaza zambind. Si multe alte lucruri frumoase care se petrec intre ei. Nu e fictiune, va dau cuvantul. Deci se poate. Cred ca tine de noi sa nu intram in rtuina, sa nu ne plafonam in relatia respectiva. Asta o spun in 1 rand pt mine, ca tre' sa am grija. Dar nu-i usor mai ales cu un bebe energic.

Laurita?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

aldaesme ce frumos pare la cresa dupa cum ai povestit tu! cu toate jucariile atarnate de tavan! si eu ii mai dau din cand in cand Biancai paine cu unt, dar nu chiar o felie. oricume moarta dupa paine.

Miss, Gabitzam, Alysh felicitari pentru masuratori!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

N-am mai trecut pe la voi, fetele, din cauza de Mirci foarte dinamic.
Mi-a mancat ficatii azi, am crezut ca ia prima bataita...am iesit cu el afara, vreme superba, maraiala incontinuu, aproape de parc m-am intors ascasa, l-am schimbat, i-am pus o geaca mai subtire - ma gandeam ca i-o fi cald - m-am intors afara, aceeasi maraiala, plansete etc. Am renuntat si ne-am intors acasa, in urlete.
Nu accepta sa stea in carut, patut, scaunul de masa.
Nu mai pot. Ma termina..
Ah, si nani, numai cu mine langa el, cu tzitzi in gura altfel se trezeste.
E o dulceata, rade, e haios, are chef de joaca, dar na!...nu mai zic nimic. E un dulce.
Lilysuper ca ai reusit s-o faci sa adoarma singura…pai eu daca ill as in patut, in minutul 2 e in picioare, sa pice de somn si nu pune capul jos…Oricum, felicitari pt perseverenta
Monik frumoasa scumpi a ta.
Leeloo a fost rotavirus, m-a sunat doctorita sa-mi spuna cand au iesit rezultatele.
Ylari sanatte mamei tale, sper sa-si revina din toate punctele de vedere…buna idea sa ii ajuti cu ceva, cateva milioane conteaza…sau ceva in frigi. Felicitari pentru Eva, pentru statul in picioruse!
Inais sanatate si voua, vreau sa aud vesti bune!Iasmi, sa te insanatosesti rapid!
Cleo
Andrada, Lorich
PRag success cu mutatul Roxanei in camaruta ei…M-ai impresionat cu Alex care plangea din capul patuli
Esme merci de info cu sfecla si spanacul…eu ii dau spanac in fiecare zi in piure…ca si morcovul. Mereu sunt impresionata cat papa Lorelei… Ah, si buna treaba cu dublurile de carti…si eu mi-as dori sa vad cartile copilariei, mai ales una, preferata mea, “Cum a ajuns condorul rege…”
Mi_bebelina rotavirusul nu se transmite printr-o terta persoana…
Andreea ce frumos ca mergi cu Mariuca la pationar…
Mihaser duuuulce rau Eli, parca are un motoras in popo. IAr Cri e si el un frumos!
Adriana [pup
Ca_eric v-a luat si pe voi boala, ooof, sa va faceti repede bine!
Nicole mai tine-ne tu la current cu ce se intampla, eu una sunt total pe dinafara…daca nici tv-ul nu-l deschid! Imi pare rau de iritatie lui David, sa-l lase mai mult in poponetul gol..
Melly, Chinabulina lui tati vostru
Socrate cred ca banutii ii pupam cam in 3 luni, mie asa mi-au spus cand am depus pt sis: primim raspunsul – anume calcularea sumei, peste 90 de zile.
Doloress mama, nu te lasi, vrei sa-l diversifici total!! Gulie, ridiche…ma bucur ca nu sunt de operat ganglionii, poate se retrag in timp. La fel si fribroamele. Unele mai cresc din cauza sarcinii…
Miss vezi ma ca si acolo te trateaza aiurea, doar ca sa le vizitezi cabinetele particulare. Nasol. SI ei banuiesc ca macar au salarii serioase…Tupeu, ce vrei?? Cam asa avea si Mirci la 7 luni fix: 71 cm, 8300 gr. Er foarte bine, sigur.
Micaela ei ca ei, dar ce fac educatoarele alea????
Alysh mai, baietii astia se tin de mana???Mirci avea acum o sapt la dr 8630 gr! Ce frumoasa relatie au socrii tai…si mai sunt cazuri…am o prietena ai carei parinti tot asa sunt…Mi se pare minunat, dar la fel ca Andreutza, dupa 16 ani de relatie, sunt si eu sceptica.. asta e…sper insa la voi sa se poata sis a urmati exemplul pe care il aveti aproape.Distractie frumoasa la munte, nu te mai gandi ca n-ai chef, am remarcat ca atunci cand n-ai chef iese cea mai mare distractie. Asa o sa fie. Te pup sip e tine sip e Vlady si astept sa ne vedem cat de repede.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,
Nu prea sunt intr-o dispozitie de scris, dar am zis sa zic totusi vreo doua vorbe.
Nu stiu ce am, o fi de la vreme, habar n-am, totusi cand vad ca se face 5 si totusi e lumina afara, parca ma simt mai bine. As vrea sa vina primavara...

copilasilor nascuti astazi si zilele precedente ca n-am mai apucat sa zic.

Doloress, bine ca nu e nimic grav, poate se resoarbe nodulul, am mai auzit cazuti.
Ylari, ooff prin cate mai treci si tu, sanatate mamicii tale, a fost la doctor? incurajeaz-o cat poti.

Laurita, lasa nu mai zi nimic, bine ca si-a revenit. Mai bine sa ne chinuie copiii decat sa fie bolnaviori.

Cadina, ce mai faci, parca n-ai mai scris demult..si Daria, toate-s bune? chiar nu vrei sa ne mai scrii nimic?

Alysh, ce frumos povestesti de socrii tai
, sa-ti traiasca!

LMA pentru niste tatici de mamici, parca am citit pe aici, nah ca fac si rime si al meu tatti face tot 60 de ani in octombrie. Sa ne traiasca inca multi ani de acum inainte.!

Gabitzam, multa sanatate, bine ca sunteti mai bine, wow ce grasunel e Raducu. Si Olivia mea ii calca pe urme, are 9.500 kg, imi rupe spatele.

Iulia83, sanatate multa mamei tale.

MissP, stai linistita ca 15 minute e bine la noi maxim 5 minute o analizeaza, si nici macar nu ne cheama in fiecare luna, la controlul de 6 luni ne-a chemat peste 3 luni, adica la 9 luni.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magda la noi ultimul control a fost in noiembrie si de atunci ne-a mai chemat in martie. A zis ca daca am vreo problema de sanatate cu el sa sun sa fac programare, daca nu, sa venim inainte de a pleca in Romania asa pentru un consult general. Si la noi tot asa sta 5 minute maxim. Asta e cu doctorii aici.

Miss intr-adevar, ai dreptate, eu insa nu ma pot obisnui cu el in pat, dorm tare rau, ma trezesc si nu pot adormi, ca stau pe o latura de pat. El vine inspre mine foarte tare, apoi mi-e frica sa-l mut ca imediat se trezeste. Si de aceea eu tot insist sa-l pun in patutul lui. Insa am sa ma sacrific, daca-l vad ca doarme bine cu noi, asta este.

Am fugit ca urla!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata! o si-un ceai de stimulare a lactatiei pt. cine doreste

Alda, ce mai, ai un copil de nota 10: mananca bine (ar fi fost si pacat cu o mamica ce gateste cu placere si asa bine!), doarme bine, e cuminte - bravo! felicitari!

Doloress, cred ca toti piticotii se rasucesc in patuturi - si eu la fel, ajung sa dorm pe-o latura, iar pitica in ditamai patul.
Eu o mai imping la loc, cand nu se mai poate si nu se trezeste, sau ma culc pe jos langa pat (avem o saltea de rezerva), da stau cu frica sa nu cada din patul mare.

Alsyh, ce relatie frumoasa au socrii tai. f. frumos. sunt convinsa ca se poate, depinde de om, de fire, de mediu. iti doresc /va doresc si voua sa aveti parte de mom. la fel de frumoase.

Laura, deci cand Mirci doarme tu esti imobilizata in pat??? chiar nu vrea suzeta??
Ai fi putut profita si tu de timpul cat el doarme.

A mea saraca a adomrit alaltairi si nemancata, a plimbat-o mama in brate si ea a pus capul pe umarul ei si-a adormit, draguta de ea.

Acum se ridica de mobila in picioare, da mai frica imi e de jucariile sora-sii, ca a devenit mobila si ajunge peste tot si mi-e frica sa nu gabe ceva micut in gura

Adriana

Mergi la inceput