FIV de toamna 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Doamne, Doamne ce dimineata, m-a busit plansul si de tristete si de bucurie dupa ce am citit tot de vineri pana acum!!!!

Denisa, draga mea, plange cat poti, da, dar nici o clipa sa nu te lasi prada deznadejdii, ai pierdut o batalie, nu si razboiul, ok??? Ai embrionasi la congelator asa-i, cati sunt per total ??? Sa vezi, ca acum cand iti va face urmatorul ET macar nu mai treci prin perioada aia cumplita cu injectii, da??? Capul sus!!!Vorba lui Ralu, FIV-urile sunt incercari, nu esecuri!!!

CORINAAAAA, CONGRATULATIONS!!!!
Iti tin pumnii azi la test!!!
Si eu ma intreb cat Progesteron ar trebui sa am... uite, vezi, ca si la Cloe, in US se fac imediat analizele astea.Neaparat, poimaine, ii cer lui Niculescu sa-mi faca si mie analizele astea...ca totusi imi fac ganduri pe ici, pe colo..cu Progesteronul asta pe care tot il iau..

Fetelor, s-a deschis sezonul de vanatoare!!! Cu Cloe in frunte, va tragem PE TOATE, TOATE dupa noi, pe pariu????????!!!!!!!! Asa trebuie sa fie, ptr ca prea ne dorim si ne-am dorit mult acesti, ii meritam!!!!

monbb - incepi, da??? Ei, TOATE PANZELE SUS!!!

Pia, imi pare rau daca trebuie sa amani, dar nu te lasa, poate ne intersectam pe la Niculescu..

Gabitule, apropo de slabit - vezi, tu ai slabit totusi in primele 3 luni, asta nu e rau deloc,cred!! Nu vreau sa fac dieta propriu-zis, doar un regim mai usor, multe fructe, legume,lactate, mai vegetarian asa.

Corina, inca o chestie - nu ma prea pricep eu la oligospermia asta, dar uite ce inseamna un 'indopat' temeinic cu vitamine,etc,numai chestii naturale si stii ce mi-a mai ramas mie in minte de la tine??? Treaba cu baile fierbinti!!! Ca dau sterilitate la barbati, ori sotul tau a incetat din acel moment sa mai faca asa ceva, right??? Cred ca si asta a contat ff mult in cazul vostru...

Fetelor, un lucru e clar: nu scapati de aici de mine nici de frica!!!! Am superstitia clara ca am ramas ptr ca mi-ati purtat noroc si ca imi veti purta noroc ca sa tin sarcina pana la capat!!!! Am senzatia ca daca nu as mai intra pe acest forum, mi s-ar intampla ceva rau...

Inca odata, Denisa, suntem toate aici, nu putem sa-ti stergem durerea, dar gandeste-te acum CAND poate fi urmatorul ET, gata, incepe deja organizarea rundei a doua !!!! Asta te va remonta, cred!!

Va pup pe toate, nu stiu ce m-as face fara voi!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bunadimineata sau bunaziua!

Cored,eu stau in Bacau .Am devenit bacauanca prin casatorie.Eu sunt din Galati.Sotul meu este bacauan.A terminat la Bacovia in 1989.
Pia,eu am luat hotararea sa fac in primavara pentru ca era prea repede totul.Nu aveam nici timp de analize.Nu vreau sa dau totul peste cap.Sunt multi bani la mijloc.Mai era si problema cu banii...Asa ca suntem deja 3 in primavara.Eu,Oana si Pia.Eu inainte de fiecare FIV imi faceam eco,examen secretie si tratament pt secretie.Mereu am probleme si imi trebuie tratament.Apoi...Ancar numai stie nimic despre cum am evoluat dupa nastere.Poate in bine sau poate in rau.Eu una cred ca in bine pentru ca simt ca am ovulatie la mijlocul fiecarui ciclu.Am si greturi si dureri de sani la ovulatie.M-am interesat pe forum si este exact la ovulatie.
Raluca,nu am mai mers la Focsani pt analize.Vreau sa mergem intai la Ancar la Medsana.Vrem sa venim in Bucuresti pe 22 septembrie.Sper sa ne primeasca.Nu cred sa ne fi uitat.Daca ai timp poate ca ne vedem.Chiar sunt curioasa cu cine vorbesc de atata timp pe forum.
S-a hotarat Dan.E lucru mare!astept sa vad ce analize imi da Ancar sa fac.Are dreptate si Dan sa nu imi fac hormonii dupa ureche.
Ieri am discutat cu Dan si unde o sa-l punem pe al doilea bb,in ce camera si in ce patut.Sa dea Dumnezeu sa vina!

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

draga denisa, tu, fata de mine si celelalte fete care au avut incercari nereusite, ai marele avantaj ca ne ai pe toate linga tine: e mare lucru sa te inteleaga cineva, sa-ti inteleaga durerea din suflet; capul sus, asa cum au spus si fetele, asta e doar o batalie, lupta nu este incheiata; si uite exemplu concludent: gabi care a reusit din al 2-lea fiv cu embrioni congelati; sunt sigura ca tu vei gasi puterea sa treci pe asta si sa te gindesti la urmatorul et; te pup si ma rig pt tine;
se apropie si ziua mea: joi am programare la dr ancar; de abia astept sa vad ce impresie imi va face, ce-mi va spune; sa va rugati pt mine sa nu fac al doilea laparo, va rog; numai asta nu vreau..daca totul va fi bine, intentionez sa fac fiv in feb-martie, deci suntem un trio pina acum:gabi, pia, eu..cine mai vine in echipa?
voi lipsi de pe forum de joi pina pr 21sep, plec in vacanta; imi va fi tare dor de voi..asa ca abia pe 22 voi posta mesajul despre intilnirea de gradul 0 cu dr ancar..
poate veti avea vesti f bune pe cind ma intorc, cine stie ce bebe mai apare..anca, imi place de tine ca esti optimista; asa te vrem; deci avem deja trei mamici dragute, dar asteptam lotul de fiv din septembrie; sa dea Domnul cit mai multe mamici toamna asta, asta asa-ca sa prindem si noi curaj; si raluca va intra cu siguranta in lotul de mamici..
va pup pe toate, oanamagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor,tot raul spre bine.Mi-a facut ecografie cum m-am dus fara sa ma intrebe daca mi-a venit ciclul sau nu.In fine i-am zis ca mi-a venit chiar pe masa si a zis ca nu e bine.Apoi mi-a zis ca nu e sarcina(ceeace stiam) si ca, imi ia analize sa vada de ce nu am ramas.Mi-a zis ca sunt bine inauntru,ca nu am chisturi si ca,imi da anticonceptionale si in a 14 zi sa ma duc sa fac din nou injectia de supresie,iar la ciclul urmator fac stimulare din nou.Au zis ca e mai bine sa-i pastrez pe cei din congelator,ca oricum la anul v-a trebui sa fac din nou stimulare,ca rezerva se termina,sansele sunt mici cu cei congelati(de parca doctora ar fi stiut dinainte ca eu nu o sa raman)mai ales ca de la anul o sa se plateasca stimularea,este bine sa o fac acum si ca sansele cresc acum la a doua stimulare.Asa ca tot raul spre bine.Data viitoare sper mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

bravo denisa, esti tare; deja te pregatesti pt urmatoarea tura..sa ne spui si noua ce analize iti face pt ca sunt tare curioasa; aici, daca nu ramii, nu-ti face nici o analiza; dau din umeri si atit..;
asteptam noi vesti de la tine;
te pup, oanamagda

Mergi la inceput

Mi-a luat 4 seringi pline cu sange, pentru analize si nu stiu ce analize sunt.Sper sa imi zica din ce cauza nu s-a prins sarcina. Macar de ar descoperi!!!
Din pacate Anca,nu scap de injectii.Sper sa obtin ceva rezerva si de data asta si din toti s-o prinde macar unul pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Draga Denisa, sunt f trista pt tine si imi pare tare rau ca nu a iesit acum. Dar ma bucur caci uite deja vezi speranta in viitor. Interesant ca iti face din nou stimulare ca sa ai rezerva de embrioni congelati la anu'. Si stimularea inteleg ca o incepi luna asta (la noi iti face pauza de minim 2 luni ceea ce cand astepti asa trebuie sa fie groaznic). Sunt cu gandul la tine, o sa fie bine.

Anca: Da, am inceput FIV-ul, cu anticonceptionale (cum incepe trat. aici) si pe 20 sept merg la prima injectie de supresie.

Corina: Iti tin pumnii la analize. M-am gandit mult la tine weekendul asta. Sa fie bine si sa ne dai vesti bune (pe analizele mele de dozaj hormonal da toate cifrele de referinta dar trebuie sa verifici unitatile de maasura: hCG> 25UI/L ;
Progesteron: nmol/L
H: 0.06 - 5.3
F: foll: 0.5 - 4.5
lut.: 6.0 - 60.0
men: 0 - 4.0 )

Va pup pe toate,
Monica

Mergi la inceput

monbb1,cand ai inceput anticonceptionalele?Eu le incep de azi se pare ca facem aproape impreuna fiv.
Se facea si aici pauza,dar numai daca vroiam eu, sau daca Doamne fereste aveam chisturi sau altceva care ma putea imipiedica sa fac asa de repede inca o stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Corina, mie aici mi s-a spus ca prog. trebuie sa fie peste 60. Dar daca se intampla sa fie mai mica valoarea iti da supliment de prog. si se rezolva treaba. Referitor la endometru stiu ca e bine sa fie peste 8-9 ca sa se implanteze, dar nu stiu pe urma, dupa implantare. Nu stiu daca mai creste, daca mai creste mult?? Habar n-am, despre endometru imi spunea numai in timpul stimularii la eco, pe urma, dupa ce s-a confirmat sarcina, nu mi l-a mai masurat.
Corina, abia astept sa ne scrii azi ce iti spune la medic!! Eu o sa am o dupa-masa mai incarcata, dar o sa incerc sa intru cat de des pot, sa vad cand scrii. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!

Denisa, ma bucur atat de mult ca te vad pe cai iar! Sa ramai asa optimista!!

Anca, iti doresc si tie o sarcina sanatoasa.

Monbb, sa fie intr-un ceas bun inceputul de FIV si la tine!!

Va pup pe toate,
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Denisa,in Germania nu se plateste tratamentul pt stimulare?Dar procedura?
Nu inteleg de ce ti-au spus ca sansele sunt mai mici cu embrioni congelati pentru ca eu stiam ca-i invers.Embrionii care rezista decongelarii sunt f.rezistenti si sansele sunt mai mari.La congelare se pun cei mai buni embrioni.Cred ca fiecare dr sau clinica are parerile proprii...
Bine ca nu ai nici o problema cu chisturi sau alte chestii de felul acesta ce pot aparea dupa FIV.
Totusi cred ca faci repede FIV iarasi.Eu stiam ca ovarele trebuie sa se odihneasca pana isi revin un pic.Cel putin asa se cere in Romania.

Oana,dar de ce trebuie sa faci iarasi laparo?Are importanta la FIV?Ancar iti va face eco si va decide.Pleci in concediu?Concediu placut!Eu cred ca pe 18 sau 22 sept ajung la Ancar.

Raluca,ce faci?Ai fost la Ancar?

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput