Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
anca_nicolae spune:
Multumesc de explicatii, am mers, am bifat optiunea cu Activati mesaje private, am trimis datele...
Mai trebuie sa fac ceva?
28+ Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
anamariame spune:
Anca, in menul din stanga iti apare acum scris cu rosu sub mesaje private "1 mesaj nou". Ai acolo conturile si parolele de pe yahoo si picassa.Ana-Maria
28+
Ilinca_M. spune:
Anca, in continuare cred ca tot trebuie sa-ti verifici mesajele private unde fetele iti vor da instructiuni cu privire la conturile comune (unul e de yahoo, practic o adresa mail comuna, unul e de poze, picasa).
Sa ma laud: SUNT O EROINA!Am rezistat pana la final fara dulciuri. E drept ca nici n-am avut tentatii prin casa. Asa ca azi am mancat relativ sanatos (in sensul ca mult mai rezonabil ca in alte zile): dimineatza snitzelul ala oribil de pui cu vreo 4 rosii cherry. La pranz lasagna la prietena care m-a invitat (suuuper delicioasa; nu conteaza ca am mancat trei portii, nu?) iar seara o farfurie de ciorba (a tras maman o ciorba numai cu legume: morcovi, cartofi, pastarnac, mazare, patrunjel...dar ca orice ardeleanca...si cu smantana!
). Langa ciorba am reusit sa mananc doar o felie de paine, nu 5 ca altadata!
Iar intre mancarurile astea: doar o portocala!
Acum astept sa ma laudati si sa ma mangaiati pe cap ca pe un good doggy ce sunt!!![]()
Si merg la nani sa-mi iau gandul de la mancare!!
29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
anamariame spune:
Ilinca, ce bine de tine!Eu am mancat ca sparta azi, si pe cuvant ca sunt de parere ca de la vitamine mi se trage (am inceput de luni sa le iau, o zi da, una nu, deci azi dimineata am luat). Am mancat pe la 12 cateva felii (bune) de paine cu almette (noroc ca era paine integrala), apoi pe la 6 am bagat o portie de paste (in jumate fata de a sotului, dar totusi au fost paste
) si pe la 8:30 mi s-a facut iarasi foame
si am mancat peste cu ceapa rosie, tot cu paine, alba de data asta. Intre mese, o portocala si vreo 5 bomboane de ciocolata, delicioase 

Si ma mai plang ca ma fac cat casa!!! OffffAna-Maria
28+
anca_nicolae spune:
Am gasit mesajul privat, multumesc.
Am incercat sa trimit si eu mail cu datele mele... eu nu m-am putut loga deloc la id-ul martiaprilie@yahoo.com. Mailul de pe id-ul meu catre acest cont mi s-a intors respins.
Si ca sa radeti de mine [5 minute va las, nu mai mult, ca plec si eu apoi spre casa ;)], meseria mea de peste 14 ani este inginer programator IT ...
So, unde sa mai incerc sa trimit mail cu datele mele?
anamariame spune:
Anca, poate am gresit eu in PM. Id ul e martieaprilie@yahoo.comMii de scuze 

Numai boacane am facut azi, nu stiu ce-i cu mine. M-am dus la dr sa vada analizele si eu le-am uitat acasa. Si asta e doar un exemplu, cate mai sunt
Ana-Maria
28+
anca_nicolae spune:
Am reusit!!! Multam de ajutor, acum da, pot sa plec si eu linistita acasa :).
E adevarat ca mi s-a parut ciudat id-ul martiaprilie, dar imediat m-am gandit ca o fi fost vreo limitare de lungime field, deci mi s-a parut plauzibil :))
Seara buna, pa!
aris26 spune:
floric - cred ca in cazul tau singura solutie e comanda pe net. in bucuresti stiu sa iti spun vreo 8 magazine, dar nu te ajuta.
si la mine e complicat cu sutienele de alptat, sunt destul de mica in spate, adica am nevoie de un 75 maxim 80 dar cupa.....acum port DD deci in perioada alaptarii trebuie sa ma ashtept probabil la E
. plus ca toate sunt albe cu bretele groase, pai mai toate hainele mele sunt negre sau maro...ce sa fac eu cu sutien alb???
pana la urma imi iau nishte bustiere de microfibra si gata, ca doar nu trebuie sa ma dezbrac intr-o secunda.
33+
poze
AMR 7 saptamani 
aris26 spune:
ilinca - esti mortala[:_)))] nici nu vreau sa stiu ce insemna o zi normala pana acum. inseamna ca ai un metabolism tare bun, eu nu mananc nicioadata nici jumate din ce ai mancat tu azi si tot am pus vreo 11kg
. in plus te invidiez ca poti manca ciorba si portocale, la mine sunt alimente interzise de cand cu durerile astea de stomac(ca arsuri e prea putin spus)
felicitari pt prima zi fara dulciurile alea pacatoase
33+
poze
AMR 7 saptamani 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 plus ca toate sunt albe cu bretele groase, pai mai toate hainele mele sunt negre sau maro...ce sa fac eu cu sutien alb??? pana la urma imi iau nishte bustiere de microfibra si gata, ca doar nu trebuie sa ma dezbrac intr-o secunda. |
Bustiere mi-am luat si eu! Sutienele alea de alaptat mi se par uraaaaaaaaaaaate!
Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa