Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
Floric spune:
Am o mare problema. Unde sa gasesc sutiene speciale pt alaptat? Sunt disperata, pt ca imi trebuie o masura considerabila. Adica de la 95 cu indulgenta, dca nu 100 in sus, cupa D sau DD. Nu inteleg ce minte au producatorii de fabrica masuri mici adica 70/ 80, deja daca vezi un 90 e batalie pe el. E stiut faptul ca sanii cresc in perioada alaparii oricat de mici erau inainte. Nu mai stiu pe unde sa caut. Jolidonul de la mine din sat (Braila) nu poseda varinta asta de sutiene. Cele de la Aroti sunt masuri mici, mici. Nici nu pot sa iau orasul la picior din magazin in magazin. Am fost si eu in magazine mari, centre comerciale.
Voi v/ati rezolvat problema asta? Ma gandesc ca nu sunt singura care m/am dezvoltat multilateral
. Inainte aveam un 80 uneori 85 in functie de model, acum pe alea le pun doar la genunchi.
anca_nicolae spune:
Anamaria, eu nu stiu ce inseamna PM [probabil private message?], unde sa-l activez... eu pana acum doar mi-am completat profilul si am scris pe forum, in varianta "trimite un raspuns". Nu stiu unde sa caut nici un alt link...:(
28+ Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
anamariame spune:
Incearca sa intri la "editeaza profil" sau "mesaje private" din menu-ul din stanga, si cauta pe acolo pe undeva activarea mesajelor private. Imi cer scuze, dar nu stiu exact unde.Ma mai uit, poate gasesc.Ana-Maria
28+
Ilinca_M. spune:
Anca: pe bara de sus ai scris cu roshu Contul meu. Daca apesi pe ala iti apar mai multe randuri: profil personal blabla. Tu intri la mesaje private. Acolo undeva in stanga sus ai iar niste desene cu sagetzele unde scrie outbox, inbox etc. Ultimul desen e cu Options. Apesi acolo si bifezi Activeaza mesajele private, chiar primul cerculetz, tre sa-l inverzesti![]()
29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
anamariame spune:
Anca, intra la mesaje private, optiuni (options), si bifeaza "activeaza mesaje private"Ana-Maria
28+
anamariame spune:
Uite ce frumos a explicat Ilinca! Eu nici eu nu eram bine dezmeticita, dar dadeam sfaturi
Ana-Maria
28+
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Multam Leeloo. Si da, ai inteles bine, am 2 copii maricei si inca un baietel in burtica, de 28 sapt, ... e adevarat ca se putea intelege ca eu am 28 de ani, as vrea eu, dar pe 20 martie fac 38 de ani... doar cifra 8 seamana :)) Pup! 28+ Veronica 11 ani, Tudor 8 ani |
Felicitari si multumim de povestea ta de viata !!! m-a impresionat !!!!

35+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3