LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (183)
Raspunsuri - Pagina 7
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti Sanatate multa pt Robertino, Clara si ceilalti clopotei bolnaviori! Am pus acum repede o poza de pe la 5-6 luni cred, cu burtosul mic, pt exemplificare http://good-times.webshots.com/photo/2628154100103950812fJSjFG Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
ce dulce e burtosu mic!!! sper sa-si dea repede drumu la mers sa nu te cocoseze prea mult,acum ca ai si burtica!chiar...a crescut burtica?se vede?
jelimoni spune:
si miha e gravi????nu-mi vine sa cred felicitari miha sa mearga totul bine!!!!cum e matei?nu mai stiu nimic,sper ca e bine si face progrese!
Shose spune:
LA MULTI ANI STANCUTZA!, mamica draga, sa ai o viatza minunata si sa te bucuri pana la adanci batranetzi de Soa ta.
Happy BDay Matei, sa fi sanatos, cuminte, destept si frumos!!! Sa o bucuri pe mamica ta zi de zi!
Felicitari Gabi pt burtica. Sa ai grija de ea si sa o faci mare-mare cam de 40 de saptamani.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui jelimoni si miha e gravi????nu-mi vine sa cred felicitari miha sa mearga totul bine!!!!cum e matei?nu mai stiu nimic,sper ca e bine si face progrese! MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
da da si ea e gravi .. matei e bine, face progrese. a facut deja primii pasi singurel! da roade kinetoterapia.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui miri_mik dragele mele drage, am avut o perioada gri, in care mamai lafai de altfel, fara sa se fi intamplat nimic specific, dar in care maruntisurile cotidiene s-au adunat intr-un munte de frustrari si enervari... per total suntem bine, dar parca ne-a cam lipsit energia sa ne bucuram de soarele de dimineata, si ne-a inghitit rutina la cafeaua matinala. am stat mult pe-acasa (am muncit in avans pt zile libere) dar... nu m-am bucurat nici de zile nici de timp... am zacut in preaminunata mea pasa proasta. nu v-am citit. sa-mi fie cumva. dar n-am citit nici altceva. am vizitat medici peste medici cu copiii (vreo 4 vizite de cand nu ne-am mai scris)si cu blazarea care ti-o da traiul in belgia la un moment dat imi zic... ndah, urmeaza pisicii la tratament, pestii si am incheiat si lichidat bugetul pe medicale 2009. nu-i bai, noi sa fim sanatoshi, si la vara iese soarele! ashea, pt ca nu v-am citit, am ramas in urma cu evenimentele. umbla zvonerul ca.... dar s aincepem cum e frumos sa incepem, cu un LA MULTI ANI! e drept, colectiv, cum nu-mi place mie de altfel, dar daca nu e asa... iar nu mai mai prindeti cu saptamanile pe aici:) La multi ani! Si doar amintiri frumoase si pline de dragoste din ziua primei voastre aniversari! sunteti niste copii deosebiti, care ati ales sa va nasteti in zilele cele mai insemnate din an, le-ati transformat in prilej de sarbatoare pentru toti cei dragi voua, in praguri pe drumul vietii voastre! Sa cresteti mari, iubitori, intelegatori si toleranti! pasii vostri sa insemne luminos locurile prin care veti trece, iar surasul vostru sa se imprime in sufletele celor care va deschid usa inimii! La multi ani! Alexandru Mihai de carmilia Rares de irinouka Beatrice de beinazuta Ilona de creata Amandine de micsunea Matei de ereena Maya de miutza Clara de monicaa Mihai Alexandru de aweya Anna Laura de anca74 Lulua de nour Razvan Gabriel de raca Tudor de grati.ela Daria de nemary Izabela de cristacoman Raducu de andreea29 Cazimir de virgo Alexandru Cristian de bdiana Sofia de madalina28 Bianca de Adryana4you Andreea Bianca de matgravidut Matei de CameliaH Eleni de laura_dimitris Andrei de raluk.m S-apoi un La multi ani! pentru super mamicile noastre si ale lor! Emabucuresti Andradda Cornilia Stancutza Sa ramaneti aceleasi mame iubitoare pentru puii vostri cum ati fost si pana acum, sa treceti cu fruntea sus peste greutatile si micile neplaceri si spaime ale copilariei celor mici si sa nu uitati niciodata cat de extraordinare sunteti pentru ca ati adus pe lume niste minuni! si... mi-e dor de voi! miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
tocmai dadeam strigare dupa tine un pic mai sus !!!
si sa zboare cat mai repede perioada gri!!!! sa vina una roz-roz !!!!
ca de obicei... ai urat de mi-a mers la suflet !!!!
inca un
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui jelimoni neatza zuzici!!!ce dor mi-e de voi!!!!nu mai apuc nicicum sa intru abia deschid laptopu si de multe ori asa si ramane..doar deschis ca nu pot face nimic...robert e tot mai nazdravan numa prostioare ar face,acum se plimba prin casa cu piciorul in olita ii place mult sa imi incalte papucii sa sa umple prin toata casa sa tropaie,sa-mi imprastie hartie igienica in toata casa,sa arunce lucruri la gunoi sa se catere peste tot,cauta lucruri pe care le aduce langa masa sau birou si se urca pe ele ca sa poata sa-si ia de pe masa ce vrea...deh incepe sa-si foloseasca creierasul puiul meu am fost bolnavi,azi mergem la doc sa vedem daca i-a trecut,a fost prima oara cand a luat antibiotic...o fost cam greu si frustrant pt mine ca nu mi-a mancatmiai nimic cateva zile...noroc cu sanul...inca suge la greu...noaptea in jur de 7 treziri spunem mama toata ziua,stie sa ceara apa,sa zica nu,zice bavoooo,,ham ham(e inebunit cand vede catei) si cam atat.. am vazut ca alina si creata sunt gravide felicitari fetelor sa aveti parte de sarcini usoare si bebe sanatosi! am citit asa in fuga ce-a patit alinush cu bona,slava domnului ca nu s-a intamplat ceva! ramo ce face razvanici?mi dor sa-l vad!dupa cum vezi am raspuns la apel elle am inteles ca eva o avut un accident,sper ca e bine printesa,ah si pe ea mi dor sa o vad...ma bag imediat sa mai recuperez la poze ginette felicitari pt adeluta pt primi pasii! cam atat tin minte din ce am citit asa in fuga va pupam,ne pregatim acum sa mergem la doc. MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE SI FILME ROBERT ce mare am crescut!! |
robotelul frumos!
sa va intoarceti cu vesti bune de la doctor si robert sa fie sanatos !!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Ellenuta camelia deocamdata eva e inebunita dupa rochite .. sa vezi ce sa admira in oglinda si isi face mai mai (tot in oglinda) .. se tine de rochita si se balangane dintr-o parte in alta .. e tare haioasa .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
si eleni a mea la fel...
iar mie imi place la nebunie sa o vad in rochita !!!
abia astept sa "faca" si ea niscai par sa-i pot face o codita - doua
deocamdata i-am luat bentite d'alea elastice dar nu le suporta si le da jos din cap ! tot mai buni sunt niste chilotei frumosi de la ma-sa ca aia nu o strang
si Eleni - 05.02.2008
emabucuresti spune:
Moni burtica nu se vede inca, nu mi se pare.Si oricum am slabit vreo 4 kg pana cum de la greturi.
Danonik succes la doctor, sa vii cu vesti bune bune!
Am mai pus si eu poze, de aici, prima insa e de acum cateva luni, cand era inca un grasan
http://good-times.webshots.com/photo/2628154100103950812fJSjFG
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui grati.ela fetelor se vede ca nu am baut cafelutza desi s-au oferit doua in dimineata asta...am urat Anutzei si Dianei la capitolul trecut....reiau aici: "La multi ani!" printesei Anutza de mami Naty. Sa fii sanatoasa si norocoasa puiutz scump! "La multi ani!" mami Diana de printesuca Sofiuca! Sa fii fericita la maxim! "La multi ani!" mami Cornilia! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Diana o cheama pe stancutza noastra ???
Ce nume frumos !!!
Cred ca am vrut de 1000 de ori sa o intreb cum o chema in realitate...
noroc cu tine ca am aflat
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui emabucuresti Moni burtica nu se vede inca, nu mi se pare.Si oricum am slabit vreo 4 kg pana cum de la greturi. Danonik succes la doctor, sa vii cu vesti bune bune! Am mai pus si eu poze, de aici, prima insa e de acum cateva luni, cand era inca un grasan http://good-times.webshots.com/photo/2628154100103950812fJSjFG Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
ti-am "savurat" fotografiile!
mi-era dor sa-l mai vad pe milan !
si ce diferenta mare intre prima fotografie cu bebe milan si colaceii lui si urmatoarele fotografi, cu baietelul milan, frumos, cu perisorul mare si ca un arici ( in fotografia de la baie), care o ajuta pe mami cu aspiratorul, se joaca cu tati si jucariile si papa de la buna lui !!
Voi v-ati gandit la numele lui bebe2 ? ai spus ceva in sensul asta si nu am citit eu ?
Astept cu maaaare interes si curiozitate alegerea voastra caci - am mai spus-o - ma astept sa fie la fel de frumos si deosebit si numele lui bb2 !!!
si Eleni - 05.02.2008