LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (183)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Gabitza fruntea sus! Nu lasa hormonii sa-si faca de cap si nici nu mai da atentie parerilor celor din jur! Bb e in burtica, tu trebuie sa ai grija de el si toate celelalte probleme se vor rezolva de la sine.

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Natalia La Multi Ani Anei!!! Sa fie sanatoasa, fericita, norocoasa si sa va aduca numai bucurii. Am uitat sa zic ca am vazut si eu pozele cu Stefania cocotzata pe birou...nazdravana mare! Ce-mi place cum mananca singurica cu lingurita!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ALINA noi te asteptam la odisee.Adevarul este ca nimic nu se compara cu bucuria pe care o ai simtind cum creste o viata in tine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

ALINA noi te asteptam la odisee.Adevarul este ca nimic nu se compara cu bucuria pe care o ai simtind cum creste o viata in tine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Asa este Dana! Total de acord cu tine!
Chiar aseara eram cu ai mei si tata zicea ca a pus un bilet la loto. Si ne gandeam noi ce am face dc ar lua premiul cel mare ... eu am zis ca as sta acasa si tot la doi ani as face cate un copil...

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Monicaa, prietena mea (neonatolog...ii are in grija pe amandoi copiii) mi-a zis ca unii bebelusi fac otite, altii pneumonii, altii o trag cu sinuzite si cu polipi mariti...asta e modul lor de a "primi" virusii...Tudor le are cu nasul...una doua are muci dar am invatat lectia si aspir cu batista fara mila. fetita prietenei mele insa o tragea cu otitele pana ce i-a scos polipii...Eu am vrut sa-i dau Imunobaby dar mi-a zis ca dupa tratam cu fier...stii ca anemia face partie virusilor? cum sta Clarita mica la partea cu sideremia?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ne-am intors de la vaccin si acum Dani a dus-o sus pe Mariuca, ca poate o adormi. A prins doar 10 minute in masina. A fost super ok, la amandoua, a plans putin, dar am calmat-o repede.

Monica, imi pare rau ca iar sunt probleme cu otita, dar, exact cum ti-au spus si fetele si doctorul, in primii 2 ani, tot o sa ne lovim de diverse. Capul sus si pupam fetele!

Miriiii, stare de kko, zici?? Hmmm... Cand feeling-urile sunt blue, trebuie sa treci pe la noi, sa te inrozim putin.

Multumim de urari, dar nu ne-ai zis ce fac nazdravanii vostri. Ce e cu atatea vizite la medic?

Jelimoni, multumim, bine ai revenit!

Gabi, eu cred ca invidia si gelozia sunt in floare in jurul tau, din pacate. Eu am primit o singura intrebare de genul "da' aveti bani sa cresteti doi?", de la un fost coleg, incat mi-am dat seama ca lumea moare de grija caprei mele, ca sa zic asa. NU baga in seama, tu vezi-ti de ale tale si ai grija de samburel! Te asteptam si la odiseea cu burtici fericite!

Dana, esti eroina, pe bune!! Juma' de kil', in conditiile in care stai numai in pat????? Din pacate, colul e clar ca nu se mai inchide, asa ca trebuie sa te pregatesti si de o nastere mai rapida. Sa speram ca nu e cazul, dar sa nu te sperii...

Grati, uite, sa te incurajez! Esti batrana, da' faci copii frumosi si destepti!! Eu zic ca reversul nu suna bine, nu-i asa?? Te pup si te imbratisez!

Cred ca a adormit si Dani pe langa Mariuca, ca azi-noapte s-a culcat la 2 si ceva. Ma duc sa ma intind si eu... ca foame nu mai imi e, acu' mi-e somn, hehehe!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

LauraD esti grozava! Pe bune. Ai asa un optimism in tine de il simt eu pana aici la 2000km distanta. Si e bine ca e molipsitor.

Miri saru'mana. Si multa sanatate si voua si zile mai roz.

Gratiela eu zic ca matza sta bine la fier si vitamine. Plus ca tocmai facem cura de 2 saptamani si mai avem pana duminica. Desi sansele sa fie anemica sunt infime. Plus ca ultima data cand i-a luat sange acum vre-o 2-3 saptamani avea fierul peste medie.

va pupicesc si va multumesc ca imi sunteti alaturi.
azi plec la 4 ca oricum nu prea ma pot concentra.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ALINA ii tinem pumnii tatalui tau sa castige la loto!CREATA din pacate nasterea prematura e o amenintare pe care incercam sa o tinem sub control.Asa ca rod tastele laptopului si fac gauri in saltea de la atata stat.Cu Kg am deja 12,5 si sper sa nu mai iau prea multe.Cum mor de plictiseala mi-am comandat andrele si ata sa impletesc.Nu ma prea pricep dar am zis ca e mai bine sa diversific activitatile si poate voi reusi sa fac macar un fular.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am revenit si eu, am disparut ca porcu-n ceata.

Ma bucur ca a aparut Jelimoni si din parte noastra pt Robert cel frumos.

Dana ma bucur ca esti bine, mai rezisti un pic si gata.

Monicaa uf, mai e un pic, rezista fata, si s-a terminat cu antibioticele, se va face bine.

Raluca voi cum mai sunteti?

Gabi lasa-i incolo pe toti, tu ti-l doresti si aia e important.

Emma am vazut pe bebe Milan, un baietel in toata puterea cuvantului, frumos si jucaus.Imi place freza lui din baie.

Si acum din nadravaniile lui Razvi, acu intr-o zi mi-a trantit castronelu cu mancare drept pe mine, toata am fost mancare: pantalon, papuci, ciorapi, pe jos plin.Am crezut ca-l si mananc,el domnu, radea cu gura pana la urechi.Asa rau am ajuns, sa rada pruncu de mine.

Mai nou ii place sa mearga cu spatele, si tot merge pana da de un obstacol, se da la o parte si iar merge cu spatele.Dar e foarte precaut, merge incet si cand simte un obstacol cat de mic, se uita sa vada despre ce e vb, si il ocoleste, si continua.

Si am mai vazut acu de cateva zile ca ii place sa se invarta in cerc, pe loc.Dar numai o roata face.Sta un pic, si iar se invarte, ameteste un pic ca il vad ca se clatina, da nu se satura, se invarte iar.Ii tare haios.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ramona si Tudor merge cu spatele, se invarte in cerc si apoi se aplauda singurel...sunt tare haiosi...ce-o fi in mintea lor?!

Cretzule mi-ai ridicat moralul!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput