PAP modificat dupa FIV
'neata fetelor,
Vreau sa va spun ca sunt foarte suparata si ingrijorata. Mi-am refacut analizele dupa FIv, PAP +secretie si cele de sange, toate. Sunt a treia luna dupa FIV. La analizele de sange mi-a iesit glicemia 115 si am citit ca ar fi din cauza medrolului. Vreau sa zic ca eu acum simt efectele medrolului, adica mi se umfla mainile si picioarele si sa nu mai zic Kg in plus. Ma rog, astea le indrept eu cumva.
Dar problema mare, care ma ingrijoreaza cu adevarat e PAP-ul modificat, mi-a iesit ASCUS plus vreo 2 chisturi Nabothian pe col, care am inteles ca nu ar trebui sa ma ingrijoreze deloc. Eu nu am nicio rana pe colo (cel putin nu vizibila), intotdeauna am avut colul curat. PLus ca mi-a mai zis ca am cervicita cronica. De unde Dumnezeului sa fac asta in 3 luni, habar n-am.
Va rog sa va dati cu parerea despre rezultatele astea si poate imi spuneti si mie unde sa fac un PAP si o colposcopie calumea. Am sunat la Micomi dar am programare deabia in Aprilie si nu la Mihaela Badea ci la cealalta.
Va pup fetelor si va rog sa-mi spuenti si mie o vorba de alinare ca sunt cam panicata 

Arina 
Raspunsuri
Arina21 spune:
Am uitat sa zic ca le-am scris celor din Viena despre rezultate si mi-au zis ca nu au legatura cu FIV-ul. Nu le-am mai zis si de analizele de sange aiurea. Adica mi-a iesit calciu putin peste limita superioara, eu care intotdeauna am avut lipsa de calciu. La fel si potasiu. Mai erau cateva 'ciudate' dar v-am zis, nu astea ma ingrijoareaza ci PAP-ul.
De la Viena mi-au zis sa nu ma ingrijorez foarte tare ci sa iau antibiotice si 'antiphlogistic'-habar n-am ce-i asta.
Celor care ati avut asa ceva, imi spuneti si mie cum ati tratat??
Se vede ca sunt panicata, nu???
Arina 
cornelia1172 spune:
buna
si eu am patit ceva asemanator
pana in Fiv nu aveam nimic , toate in regula
saptamana trecuta am facut o ecografie si mi-a zis ca am un polip pe col si ttrebuie sa-l scot
nu mai inteleg nimic
Arina21 spune:
Cornelia, imi pare rau. Dar partea buna e ca polipii sunt benigni. Partea proasta e ca trebuie sa-l scoti.
Uffff...
Sunt asa suparata pe tot si toate. In momentul asta am decis ca nu mai bag hormoni in mine cate zile am. Dar sunt convinsa ca o sa ma razgandesc.
Santate maxima
Arina 
miki-miki spune:
Arina
dar ai incredere in laboratorul asta? Repeta-le inca odata, mi se pare ciudat sa-ti iasa atatea proaste intr-un timp asa de scurt. Antiphlogistic banuiesc , nu sunt sigura este ceva pt protectia organismului pe per administrarii antibioticelor, ceva gen Biotics . Eu pot sa-ti zic ceva naturist dar dc vei repeta PAP sa nu iei pana dai proba. Sunt ovule miprosept cu propolis , cicatrizante si funct ca un antibiotic. Eu am luat mereu si mi-a iesit PAP numai 1. Vezi ca pe cut scrie ca sunt supozitoare dar de fapt pot fi fol si ca ovule .
Pt ca ai mainile si picioarele umflate pt asta ar tb sa faci analize de trombofilie la Fundeni, si eu am mainile si picioarele umflate si tb sa ajung acolo.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
Arina21 spune:
MIki-Miki multumesc pentru raspuns. Astea de trombofilie le-am facut la clinica din Viena, inainte de FIV si au iesit OK. Le simt umflate in urma FIV-ului, deci e clar de la asta.
La analizele de sange am incredere, la PAP nu stiu ce sa zic, eu zic ca e OK. O sa-l repet, asta-i clar. Am programare la Micomi la inceputul lui Aprilie si pana atunci o sa fac si tratamentul.
Arina 
brunadria spune:
am si eu o poveste asemanatoare..am facut fiv in april-mai ,analizele de dinainte toate bune , pap ok, si dupa 4 luni de la fiv papanicolau nu a mai iesit de loc bine, am facut tratament o luna dar in decembrie la fel nu a iesit bine astfel incat in ianuarie am facut conizare...intrebarea asta mi o pun si eu :cum inainte de fiv totul era ok ?si de ce dupa nu?
acuma astept sa merg la control pe 17 febr sa vedem daca totul e in regula , vreau sa incep al doilea fiv..
arina la fel caut si eu raspuns dar nu stiu daca o sa l avem, mie mi a spus dr ca nu are legatura cu fiv ul , desi eu cred ca da.
eu am facut tratament cu colposeptine dar in cazul meu nu a ajutat...
iti doresc mult noroc ,
Arina21 spune:
Mda...la mine CLAR a avut efect negativ FIV-ul asta (al doilea) asupra colului. Nu stiu daca neaparat asupra resultatului PAP dar cervicita cronica si chisturile sunt absolut sigura ca sunt rezultatul tratamentului FIV care a fost ffff bogat in estrogeni de data asta.
Ce diagnostic ai avut tu la PAP si unde l-ai facut?
Sanatate
Arina 
brunadria spune:
eu l am facut in franta!!
si a fost cin 1, displazie intraepiteliala, inca nu miam facut restul analizelor, o sa le fac in februarie cand o sa repet pap, sper sa nu mai am surprize si sa pot incepe fiv 2..
si eu am pus 3kg de care nu mai pot nici cum sa scap..dar vb ta asta nu e asa grav ..si mi se umfla si mie mainile si picioarele dar nu stiu daca in urma fiv ului , cert este ca se intampla de dupa fiv..cine stie?
sora mea a avut pap de tip 2 ascus fara displazie, in urma tratamentului cu betadine de 3 luni , ia iesit pap perfect..
sanatate si tie ..e cea mai importanta..
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Miki-miki..ma bucur sa te vad iar,mi-era dor de tine..iti tin pumnii Miki pt doi pui..
Arina21bilantul meu dupa 3IA consecutive si 2FIV...sanatoasa beton inainte..acum dupa 7 luni:chisturi luteale multiple cel mai mare de 6 cm,fobroame multiple..aveam unul vechi de cand lumea acum s-au inmultit ca ciupercile..Pe side effects fetelor la tratamentele pe care le-am tot bagat in noi scrie clar:cancer,chisturi,caderea parului..cititi efectele secundare sunt pe un cearceaf..eu am facut la doua luni dupa tratament pt IA si un chist la sani..m-am temut de ce e mai rau,dar m-a ajutat Dumnezeu si am scapat cu bine.
Va pup..singure ne-am asumat riscul cand am plecat pe drumul acesta..doc de la FIV spunea ca e riscant si cand traversezi strada.
Mult noroc si sanatate tuturor fetelor!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!