America (147)
Raspunsuri - Pagina 21
Ramona J spune:
Noi avem si ne place. Ba chiar mi-a luat sotul altul (Garmin parca, nu mai stiu) si l-am dat inapoi ca eram invatata cu asta.
Hilde spune:
Frumoase montaje, Miere si Sanziana.
Eu il trag acum de limba pe nepotul meu despre ce vede el pe internet. Pretind ca nu stiu multe despre internet si el imi spune tot, face pe profesorul. Imi spune exact unde merge si ce face.
Oare cat o sa ramana asa naiv? : )
blackpanterro spune:
Ati avut vreo problema in sensul ca nu va gaseste un oras, strada?
Sota-miu pe l-a vrut mereu pt ca e Linux si pt ca e compatibil cu Mac dar acum e foarte nervos ca am cumparat vocea lui John Cleese si vrea sa o puna pe GPS si nu se trasfera...la fel e si cu hartile updat-uite. Voi ati avut asa probleme?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
mihutza11 spune:
daca va intereseza un site pt seriale TV online:
http://www.hulu.com/
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
sinzi_ana spune:
Si noi tot Tom-Tom avem...si sotu e ff multumit de el...desi s-a intamplat sa nu gasim unele adrese
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arminad ] Hilde ,si io patesc d-astea ,iau mereu ce am deja acasa .pina la urma am ajuns tot ca in Ro cu plasuta ,adica fac zilnic aproape cumparaturi si am constatat ca am cheltuit mai putin desi se spune invers.Da io am noroc ca e magazinul linga mine ,doar cobor si cumpar ,bani sa am. |
La mine sunt mai departe magazinele si n-am timp sa fac cumparaturile in fiecare zi. :(
Fiecare cu ce-l doare. Nu mai scriu toata polologhia.
lai spune:
Hilde, imi place de voi ca sunteti asa de axati pe mancarea sanatoasa Eu pana de curand aveam zero experienta culinara, sotul ma intrecea de departe, doar ca el nu prea are timp sa gateasca, mai mult la ocazii.. Asa ca incet, incet, am inceput si eu sa invat si sa ma preocup din ce in ce mai mult de aspectul asta, si sper s-o tin tot asa, ascendent
Lai
arminad spune:
Hilde,
Pai dupa e ne facusi pofta cu bunica aia care gateste ,dupa aia stersesi.Unde n-am si io norocu sa gasesc asa ceva si sa mai fie de acord si sotu si copiii.Cica lor le place doar mincarea gatita de mine ,in schimb mie imi place doar mincarea gatita de altii
Eu zic sa faci asa cumti-e bine si usor ,sa inveti cit poti ,cit esti tinara si fara copii ca de gatit o sa te saturi .M-ai vazut pe mine vreodata pe la bucatarie si zau ca stiu si eu citev retete da mi-e o lene sa le fac
Eu intrai de fapt sa va spun ca scriu acu de la YMCA .Stau aci cu o punga de cipsuri in mina .Fiica-mea habar n-am pe unde umbla ,Dan e la playground (au altii grija de el )si dupa aia se duce in piscina cu tati .Ce bine e sa ai copii mari!! Era si timpul ..
Hilde spune:
Incercam sa nu exageram, Lai. Cred ca am mai zis ca am facut asta initial pentru ca nu ne-a placut mancarea de aici. Si nici in ziua de azi nu ne place. : ))
Cred ca l-am convins si pe nepotul meu.
V-am povestit ca a ras de obiceiurile mele culinare cand am mers in vizita in Romania. A ras el de mine dar astazi ma ruga sa trimit retele mele parintilor lui, ca vrea sa manance si el exact ce mananca sotul meu. Ca sa arate ca el si sa gandeasca ca el. Daca asta il determina sa si manance sanatos, e fine with me.
E baiatul asta o figura!
Incerc sa-l conving sa ne viziteze dar a zis ca nu vine deocamdata. Si cand o sa vina, o sa vina sa vada NY. Nu crede ca are ce sa faca in prerie la mine. Ca a analizat el bine harta Americii si stie exact unde ma situez.
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arminad Hilde, Pai dupa e ne facusi pofta cu bunica aia care gateste ,dupa aia stersesi.Unde n-am si io norocu sa gasesc asa ceva si sa mai fie de acord si sotu si copiii.Cica lor le place doar mincarea gatita de mine ,in schimb mie imi place doar mincarea gatita de altii Eu zic sa faci asa cumti-e bine si usor ,sa inveti cit poti ,cit esti tinara si fara copii ca de gatit o sa te saturi .M-ai vazut pe mine vreodata pe la bucatarie si zau ca stiu si eu citev retete da mi-e o lene sa le fac Eu intrai de fapt sa va spun ca scriu acu de la YMCA .Stau aci cu o punga de cipsuri in mina .Fiica-mea habar n-am pe unde umbla ,Dan e la playground (au altii grija de el )si dupa aia se duce in piscina cu tati .Ce bine e sa ai copii mari!! Era si timpul .. |
Arminad, sa vad cum iese mai intai experimentul si apoi va povestesc mai mult. As prefera sa gateasca dupa retetele noastre. Noi avem o problema: sotului meu ii place numai ce gatesc eu. Daca nu fac mancare, mananca salata de vinete(daca are) dar mai sigur bea doar ceai cu lapte toata ziua.
A venim mama lui la noi in Canada si aproape ca o critica in fiecare zi pentru ce mancare ii facea: prea mult ulei, prea multa maioneza, etc.. Ca ea gatea ca la ei in Banat. Si el e un baiat tare politicos, cand critica ceva inseamna ca chiar il deranjeaza rau. Trebuia sa-i las si ei retetele dimineata ca altfel copilasul ei era nemultumit de rezultate.
Rad eu dar nu-i rasul meu. Mai explodez din cand in cand si il invit sa invete sa gateasca. Si apoi ma invita si el sa iau doua joburi si sa invat pentru examenele lui si imi trece.