America (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc fetelor
de la 6 la 9PM am dormit amandoua. eu cerd ca a papat prea mult si a durut-o burtica.la 9 si 20 ne-am trezit,i-am dat sa pape,schimbat si din nou somn de voie. doarme tare linistita acum in patutul ei. tare cred ca adurut-o pe micuta burtica.
pipi si kk face,pipi schimb vreo 4-5 scutece si kk de cel putin 2 ori. m-am mult odata sa vad cat papa,la o masa a halit 120 de ml. azi mi-a golit ambii sani in interval de 2 -3 ore. cred ca a durut-o burtica de prea mult laptic.
multumesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Miere, Sanzi f frumoase montajele!
lisa incearca sa ii dai san la interval de 1h -1h 30 macar.. ca lapticul dinainte sa apuce sa se digere, pt ca ei chiar au stomacelul mic de tot.. si ai sa vezi ca incetul cu incetul o sa se obisnuiasca si ea.. inca o chestie care am uitat sa iti zic data trecuta (poate stii deja).. pt ea totul e nou si atunci cand plange si o iei in brate sa ii tii capusorul aproape de inima ta, pt ca ea cunoaste sunetul asta dupa cele 9 luni de stat in burtica..
hai curaj ca o sa treaca repede! ca maine incepe sa misune peste tot, si o sa ti se faca dor de bebe care sta unde il pui ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Sinzi,la multi ani lui David ! Sa fie fericit si iubit!

Delia,pt mine au fost un calvar mall-urile cind era Dan mic.Ma mir ca n-am facut infarct.Tirziu cind avea deja 5 ani si nu prea mai fugea de linga mine am descoperit astea
http://www.mypreciouskid.com/products/wearable-id-products.html
Mi-am luat ,in disperare ,cam din fiecare cite ceva ,shoe id ,sticker ,ceva ursulet care ticaie ,bracelet ,vezi si tu p-acolo ce mai au .
Am fost mult mai linistita dupa-aia .Ma gindeam ,oare de ce nu mi-a zis nimeni ca exista asa ceva si m-am chinuit atita

Hilde ,si io patesc d-astea ,iau mereu ce am deja acasa .pina la urma am ajuns tot ca in Ro cu plasuta ,adica fac zilnic aproape cumparaturi si am constatat ca am cheltuit mai putin desi se spune invers.Da io am noroc ca e magazinul linga mine ,doar cobor si cumpar ,bani sa am.

Miere ,frumusel foc Aidan.Si voi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ia uite what it takes sa fii middle class la NY:
http://www.nydailynews.com/money/2009/02/05/2009-02-05_nyc_so_costly_you_need_to_earn_six_figur.html
Interesanta comparatia cu Houston!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Arminad,multumesc tare multAm salvat site-ul la favorites si zilele astea cand prind un pic de timp o sa citesc sa vad ce mi-ar fi de folos de pe acolo.

Miereamara,SUPERB montajul,mi-a placut la nebunie,...candva ma inveti si pe mine sa fac unul,...?
RAMONAJ,da am citit despre NY,...si desi stiu ca acolo o sa ma intorc,...o sa trag de timp in Florida cu scolile cat pot de mult,macar inca 4-5 ani,...caci tare imi place si vremea si viata linistita de aci,....comparativ cu nebunia de la NY.Pe mine ma deprima profund faptul ca pierdeam 2 ore pe zi cu commutingul,...cu metroul.Si 2000 pe daycare,....o nebunie,zau.Bine ,aici daca socotesc,la daycare-ul lui Rudy daca l-as lasa 5 zile pe saptamana,deocamdata il las doar 2 sau 3 maxim,as plati 205 ,...deci ar ajunge la 840 pe luna,...in fine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Delia, si eu l-am pierdut pe David la mall...si mai eram si in vacanta in Timisoara!!!!!
Am crezut ca se naruie ceru...nu stiu cat a durat cautarea, nu mai mult de 10 min...acolo nu era nici un politist la care sa apelez...eram disperata!!! Pana la urma l-am gasit intr-o cabina de proba se ascundea de noi...M-a socat insa indiferenta oamenilor pe care ii intrebam daca nu au vazut un copilas singur (avea 2 ani jumate)...ridicau din umeri si nu s-a oferit unul sa ne ajute sau sa dea ceva informatii...

Eu cred ca cea mai eficienta metoda (merge de la 3 ani in sus) este sa il inveti nr de telefon al parintilor si 911!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Delia mie imi place NY tare mult, dar e adevarat ca te costa mult ca sa traiesti relativ decent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Sanzi, f. fain montajul cu frumosu' de David - moama, ce ochi are

Ramona, acum ma simt si eu putin mai bine cunoscutii mei din NYC cam toti au 6-figure salaries, deci sunt ok si ei - da' de mine nu prea e pe acolo, cel putin deocamdata acu' stiam ca e f. scump, dar nu ma asteptam sa fie chiar cu 53% mai ridicat pretul chiriilor decat in SF, wow.

Lai

Mergi la inceput

Pai vezi ca la $120,000 nu e nici o scofala. Daca ai si copii...
Chiria/mortgage sint o parte mare din cheltuieli. Ma rog, daca n-ai avut norocul sa cumperi casa la inceputul anilor '90, ca preturile erau de vreo zece ori mai mici atunci. Cunosc pe cineva care a cumparat pe vremea aia o casa cu 20 de familii cu $180,000. Acum ai noroc daca iti cumperi one bedroom apartment (care are monthly maintenance cit costa chiria in alte orase).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele are cineva Tom Tom? Sunteti multumite? Navigonul nostru nu se mai aprinde asa ca am cumparat un Tom Tom azi. M-am uitat pe Amazon la review-uri si sunt unii foarte multumiti, altii nu.

Foarte frumos montajul, Miere!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput