America (147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Montajul eu l-am facut azi, nu e prea complicat.

V-ati facut taxele? ce program folositi?
Trebuie sa mi le fac zilele astea, ca am de luat bani.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miere- e superb montaju!poza in prosop e dulce
neda- scumpi foc ,blonduti tai!

lisa- vrea sa te simta aproape.fatuca mea(cea mica) , toata ziua era o bomboana ,dar cand era timpul de somn tipa,dar tipa ,nu joaca.... o bagam in paturi si ma plimbam prin fata casei. acum la trei ani se culca singura.

sanzi - la multi ani pt David cel destept!sanatate tie,hai, trebuie sa fii in forma maine!

ciuf- dna de la appraisal v-a intrebat de imbunatariri?
tata e ok,e tot in spital,speram sa-si revina complet.

fetelor, multumesc pt urarile de sanatate pt tatal meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba ma bucur ca ai vesti bune de la tatal tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Miere, mi-ai dat idei:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all

Cred ca a racit si catelul...are nasu uscat...ce fac? Il duc la dr?

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona
sanzi- ce baiat ai!cand era mic semana cu sotul tau,acum seamana cu tine perfect.sa fie sanatos si iubit in viata!

aspirator- sa fiu sincera, nu stiu cum ii zice,e de la walmart de vreo 100$,avem parchet in toata casa si si isi face treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanzi, foarte frumos!

Baga un umidificator in priza pt nasul lui cutzu! :)) glumesc...si pisi are cateodata nasul uscat, asta nu inseamna neaparat ca e racita. Vezi cum se comporta in continuare, o vizita la vet e cam scumpa, e posibil sa nu fie nimic.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, multam!! Acum citeam pe net ca nu inseamna neaparat ca e bolnav...daca e activ, mananca, bea...e ok!!!!
Am bebe mic acum...ma ingrijorez si din cauza lui

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sanzi, n-are nimic cutzu. Si Cezar mai are nasul uscat. Nu-i bai. Uff, incepura grijile .
Fain montajul. Ce rotunjor era David micut! Sunteti o pereche nameipomenita. Frumosi toti trei.
Irina, noi folosim TaxAct. Astept hartia de la gradinita si apoi ne facem si noi taxele ca o sa avem ceva bani de primit.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Neda ce mari s-au facut dragii de ei.. Mihaita e dulce foc iar Nicole o frumoasa. Nu aduc pe nimeni, suntem ok si in plus nici nu am cum sa aduc ca mama mea e bolnava iar soacra.. hmm vine la pachet cu catel si mie imi sunt dragi cateii dar in apartament mic cu doi tanci si catel nu vreau. Anyway de fapt vrem noi sa mergem in Rom prin mai si cum inca nu am primit GC va trebui sa mergem sa ne punem vizele(H) in pasaport ca le avem numai separat. Si voiam sa stiu cat dureaza pana te programeaza ca sa vad daca pot face programare la telefon de aici.

Miere, Sanzi superbe montajele, superbi protagonisti, melodia aceea e foarte faina (sunt aici putin subiectiva ca si eu am folosit-o cand am facut montajul cu Sofia pana la un an).

Lisa fetele mele in primele luni tot asa stateau agatate la tzitzi...Incearca sa ii dai sa suga de cate ori cere, nu dupa program ca nu merge. Daca are destule scutece ude si face si nr2 atunci papa suficient. Stomacul lor acum e extrem de mic. E foarte obositor dar trece.

Pumba multa sanatate tatalui tau!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am facut si noi taxele cu programul.. sot

Sanzi multa sanatate, incearca niste inhalatii cu ceai fierbinte, fac bine si la pielea uscata.

Ciuf super draguti pantofii..

Alina ce dieta e aceea?

Delia oribil prin ce ati trecut. Bine ca l-ati gasit rapid. Am patit si noi cu Sofia la mall, era langa mine si in secunda urmatoare a disparut, am crezut ca innebunesc noroc cu un domn care a vazut ca eram schimbati la fata si eu si DH si ne intreaba daca nu cumva cautam o fetita cu rochita galbena.. era cam la 10m de noi dar nu o vedeam de rafturi.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput