America (147)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, la mine nu se vede

Ciuf, in Ro se faceau...si probabil ca am ramas in priza.... Am zis ca paza buna trece primejdia rea...si mai bine previn decat tratez...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sunt disperata, de la ora 1 nu doarmeee,cere de mancare,ii dau san...papa,si se uita pe pereti...acum e 5,a stat treaza 4 ore,sunt ruptaaaaaaa,ce sa ii fac??? oare nu se satura??? nici nu stiu ce sa ii mai fac,ooofff
am schimbat-o,i-am dat sa manance,dar nu vrea nici cum sa doarma.eu nu am mancat cioco sau cafea sau cine stii ce...ahhh de as intelge ce vrea

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Lisa, poate pur si simplu nu ii e somn...plange? Daca e linistita, poate vrea si ea sa cerceteze mediul inconjurator...Vorbese-i, tine-o in brate...cu rabdarea treci si marea

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Irina,superb montaj.
Sanzi...plange de foame..acum i-am dat iarasi san si a adomit. am asezat-o langa mine pe o perna.de 5 ore aproape i-am dat de 3-4 ori sa manance,daca nu ii dau plange tare. la san se linistete un-doi.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

La noi ploua. tot nefiresc e..

Sanzi, sunt scumpi cu spume pantofii aia. frumosi ce-i drept, dar cum ii creste piciorul lui Lucas la varsta asa mica, n-as da atata banet ca sa-i poate poate juma de an :( As fi vrut sa fiu asa bogata sa nu-mi pese de pret

Miere, tare frumoase pozele si puiul mic! mai spune-ne despre el...

cris nu a pus pozici, nici Lisa nu prea mai are vreme sa ne scrie ce mai fac ele...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Lisa, nu stiu cat te voi linisti cu ce iti spun, dar asa facea si Eva. Imi statea treaza toata ziulica. Toate povestile ce le auzeam despre bebelusi cum ca dorm si mananca, iar dorm, iar mananca, la mine nu s-au adeverit. Eva imi statea treaza ziua 9 ore la rand. Nu vroia altceva decat san si plimbata in wrap.
Tu nu ai putea sa o scoti la aer? Sa o obosesti un pic?
Dar tu ai suficient laptic? Poate ii este foame.
Am spus primele trei luni sunt mai grele, apoi pe masura ce incep bebelusii sa isi descopere manutele (pe la vreo doua luni), sa vada mai bine (stii ca ei acum nu vad decat la o distanta de 8-12 inch care este exact de la sanul mamei la ochii bebelusului - cand se hraneste), sa gangureasca, se vor mai linisti. Le trebuie o preocupare .
Stiu ca nu este usor, dar trece. E mica si are nevoie de tine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

aa, tocmai a scris Lisa :)
Lisa ai pompat vreodata ca sa-ti dai seama cat lapte ai?

Poate nu se satura. sau poate desi sta la san nu papa destul. Lucas a plans ca era infometat vreo saptamana. mie imi era frica ca-i dau prea multa mancare si el plangea de foame. am sunat doctora si ea mi-a spus ca ei mananca doar cat le trebuie, sa-i dau pana refuza si cand am facut asa in sfarsit a tacut multumit dupa zile in sir...a baut cam cu 50% mai mult decat ii dadeam eu. m-am speriat dar pan' la urma am acceptat ca are nevoie de mai mult

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Miere, ce frumos, mi-au dat lacrimile

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Foarte frumos montajul Irina

Sinzi si Bianca e nascuta in RO dar nu i-a facut nici un TBC test ... si merg cu ea la control la pediatru anual. Dar David are vaccinul TBC , nu ?
Atit mi-a zis la ultimul control ca daca ar fi avut vaccinul ptr chicken pox si nu boala acum ar fi fost vremea pentru un rapel ... dar asa pas ...

Ciuf foarte faini papucei i-ai luat Evei , abia astept sa o vad in poze gatita

Si la noi a fost un pic mai cald azi si am crezut ca am murit si-am ajuns in rai ca ultimele nopti avuseseram iar -19 gr C

Mergi la inceput

Lisa, la varsta asta sug putin si des...iti dai seama ce mic le este stomacelul si ce repede obosesc de la supt?

Lucasmom, io inchid ochii la pretz si ii cumpar...David are picioru ciudat, ff lung si ff subtire...in general ii clampane orice incaltaminte...cu exceptia astora
Sotzu habar nu are cat am dat pe ei da' stie ca sunt scumpi

Cainele e asa un linistit...doarme toata ziua si sforaie!!! Noaptea vine la noi si miorlaie sa il luam in pat...

:
varsta, poze,

Mergi la inceput