America (147)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Sa nu te sperii cand il vezi ca e verde la culoare, asa e el. Am folosit si la maioneze si e bun, nu are miros/gust, doar ca iese mai verzulie maioneza.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sanzi, ce temperaturi aveti voi prin Florida!!! Ieri, la 7:30 cand am fost eu la dentist aveam 9 grade C. Iti fac cu sac-sac. Cum te simti azi? sanatate multa. La multi ani lui David. Sa fie baiat cuminte si sa va aduca numai bucurii. cand pleaca bunica?
Andreea, buni a voastra cand pleaca? Cred ca Philip ii va simti mult lipsa. Tu cresti, infloresti?
Delia, am experimentat odata faza asta. Nici nu vreau sa imi amintesc. In sperietura aia m-am dus direct sa cer ajutor, nicidecum sa caut copilul pe randul celalalt , eram intr-un Walmart. Si casca ochii la lucrurile de pe raft. Nici nu imi mai aminteam cum era imbracat. Ca si pe tine, m-a luat asa pe nepregatite, fara lectii facute. Luca acum stie cand nu ma vede sa ma strige tare in magazin. Cu Eva lucram, ea deocamdata sta langa mami.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, sint faine si alea dar par mai rigide. Nu cred sa fie bai cu return. Mai, dar astea-s incaltari pe care eu le dau iarna la fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Asta vroiam sa spun si eu Ramona , ca la noi aici sandalele sunt alea decupate si in fara si in spate, doar cu barete. Aia eu ii numesc pantofiori. Nu e cald si la voi vara?

Sanzi, LA MULTI ANI lui David. Sa creasca mare sanatos si sa va aduca numai bucurii.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

La multi ani, David!
ca am uitat...
Cand sunt la serviciu citesc forumul dar nu am timp sa raspund imediat. Si apoi ma iau cu alte treburi si uit ce-am mai vrut sa zic. Batranetile!
Btw, vreau sa fac un tabel cu tot ce cumparam de mancare si sa-l lipesc pe frigider. Iar am aruncat multa mancare saptamana trecuta. Sotul meu aranjeaza totul frumos in cutii de plastic/ pungi de hartie opace cand venim de la cumparaturi iar eu pe la mijlocul saptamanii am uitat ce mai e in frigider.

Mergi la inceput

Ramona, pai iarna asta cam asa ceva a purtat si Eva cand am luat-o in vizita. Nu v-am spus ca vreau incaltari inchise in fata sa nu isi strice fata pedichiura ?
Ieri si-a scos Crocsii la purtare.
Si, va rog, nu uitati unde locuim. Colorado, daaaa?!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

E un friiiiggg aici, -2C!!!

Am facut un montaj cu pozici dc aveti timp si placerea sa le vizionati:
Enjoy!
Aici:

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ciuf, sa stii ca am ramas socati de vremea asta!!!! Temperaturi record!!!
Eh...cred si io ca nu te-a durut daca spui ca stomatologul era tanar...al meu un evreu cu nasu mare si cu un tic in care parca suge pe sub dinti

Ramona, noi cumparam pantofi de la firma asta
http://zeta.zappos.com/search/petit+shoe/filter/productTypeFacet/%22Shoes%22/gender/%22kids%22/categoryFacet/%22Shoes%22/brandNameFacet/%22Petit%22
sunt super!!! Au o piele manusa!!!! Si sunt atat de usori si flexibili!!! In plus sunt asa colorati si frumosi...!!!

Am fost la pediatru azi...
I-a facut test de TBC pe mana, tre sa mergem duminica sa vedem cum se raspandeste...Oare de ce i-a facut? Asa se fac copiilor nascuti in Romania? Ca nu am auzit sa fie asa comun...
Am facut sange (colesterol, anemie) si urina si cica e perfect, am cerut in plus alte teste de sange mai elaborate...si mi-a dat o trimitere...S-a uitat cam mirat la mine, si am banuit ca nu prea multi parinti cer asta...
In rest...ca de obicei e pe linia de 5% inaltime (4.09 feet) si pe 50% greutate cu 22kg (imbracat cu bluzon, blugi, bluza, tricou...deci vreo 21 curati zic io)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Irina, emotionant montajul. E atat de dulce Aidan! Pozele cand doarme sunt atat de linistitoare!!!

Mergi la inceput

Ouch, Sanzi, cam piperate preturile. Nu dau atatia bani pentru mine care port pantofii ani la rand.
Dar de ce ii faci atatea teste lui David?

Mergi la inceput