America (147)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramona J spune:
Cam dur regimul asta, dar mi-a mai venit inima la loc cind ai adaugat si gustarile alea.
Am incercat si eu apa cu degetul la subiectele de slabit si am avut aceeasi impresie, asa ca n-am mai intrat pe acolo. Intotdeauna numai slabele vor sa slabeasca.
Multumesc pentru detalii, cred ca sint citeva chestii pe acolo fara de care nu stiu cum as putea trai. Carnea slaba n-are haz, fara strop de ulei mi-e greu spre imposibil, in seara asta am mincat paste. Mai zic?
Edit sa adaug ca pe de alta parte tu slabesti serios. Eu mai ca racul - dau un lb. jos si pun doua la loc.
CamiM spune:
Beeii ce de barbati bine.. ma ia ameteala si asa sunt slabita ca sunt la dieta... Am pus si eu sa inregistrez Gray's Anatomy , cred ca azi episodul are legatura cu cel din Private Practice care urmeaza dupa el.
Sanzi multa sanatate si sa iti traiasca baiatul!
Alina multam pentru link acolo ma uitasem si eu dar nu scrie exact cat dureaza pana la programare.
Neda felicitari mamei tale! Cred ca esti in al noualea cer. Ah!! si pana nu uit merci mult. Asta voiam sa stiu ca pe site spune ca depinde .. dar voiam asa o idee. Ce mai fac Mihaita si Nicole?
Ramona suna excelent cursul de public speaking; si mie mi-ar trebui unul.
Oana0204 felicitari pentru kg pierdute!!Keep up the good work!
Miere esti o fericita ca scapi asa usor de kg. te invidiez..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
adriana spune:
Sanzi, sa-ti traiasca baiatul.
Stie cineva pe ce post e Seinfeld? Daca tot ati dat atatea free channel, poate prind si eu un episod din el..
THX
CamiM spune:
Adriana Seinfeld e pe FOX seara la 10:30 parca. vezi si pe site-ul lor poate au si episoade on-line.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
LucasMom spune:
Noi ne pregatim sufleteste sa mergem in Romania prin martie, aprilie si o amica mi-a trimis asta
mi-e o spaima teribila sa conduc in Romania (mai ales cu copilul in masina) desi am condus inainte de a veni aici, mai mult de 7 ani. Aici nu am nici o problema sa conduc sute de mile, in trafic sau fara trafic dar acolo... Care ati fost mai recent, aveti ceva incurajari?
Alina
blackpanterro spune:
Doamne, Alina, aia merg pe contrasens si mai si rad cu gura pana la urechi.Ce tampiti!
Neda, felicitari pt viza!
Sinzi, sanatate multa, LA MULTI ANI Davidutului si da, daca venim esti asteptata, cu shaker-ul :))))
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
blackpanterro spune:
Oana, decat inlocuitori de zahar mai bine zahar brun sau 100% pure cane, e mult mai sanatos.Inlocuitorii gen Splenda contin Aspartame care e foarte controversat.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame_controversy
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
blackpanterro spune:
Fetelor stiti de situl asta?
http://www.bidz.com/
E ca un fel de eBay. Ma bate gandul sa licitez si eu ceva :)
Delia21 spune:
SANZIANA,sa-ti traiasca baietul si sa te bucuri de el toata viata,....si sa mi-l dai de ginere,daca fac o fata.Spune-i La multi ani si din partea noastra si sa-i dea Domnul noroc,caci frumos si destept este!Nici noua nu ne merge caldura,...trebuie sa chemam pe cineva sa repare pe acolo,...asa ca ieri seara cautam prin garaj caloriferul electric pe care l-am carat dupa mine de la NY,...si sa vezi ce bucurie pemine si pe maica-mea cand incepuse dragutul de el sa dea caldura,...si intr-o ora era super lejer,...de la 7-8 grade c ,..ajunseram la 19,...iar pe la 5 dimineata l-am oprit caci eram rosii ca racii,.....iar la 7 inghetam din nou de frig.Toate astea in Florida,...macar de ar ninge nu m-as supara,....dar frig fara
Ieri am fost la mall,...las copilul cu mama la trenulet sa se dea de mai multe ori,...eu ma duc la magazinul de copii de langa,...revin in 15-20 de minute,...mama era verde caci pierduse copilul,...care fugise de ea cand iesise din trenulet,ea nu s-a putut tine dupa el,...si sa mai adaug ca el nu a fugit de ea,de noi in mall,magazine niciodata,nu stiu ce l-o fi apucat sa fuga ca un iepure iesit din cusca,mi-au confirmat alte 2 bunicute care erau la trenulet cu nepotii, saraca mama nici nu avea voce sa-mi spuna...si ochii i erau iesiti rau de tot din orbite,...Il cautaram cam 15 minute,...eram in denial,...si cred ca aratam cam ciudat fugind de colo colo intreband lumea,....ba de socata ce eram nu-mi aminteam exact cu ce era imbracat,...stiam ca in ceva de culoare inchisa,...apoi alerataram security-ul si in alte 15-20 de minute mi-l gasira,...asa ca acum numai despre asta vorbim de pierderi si de bau-bau,...caci eu una niciodata nu i-am vorbit de asta.Si bine-nteles ca mnealui nici nu stie ca s-a pierdut,...l-au gasit dupa un raft de haine statea jos si zicea ca el se joaca de-a hide-ing,adica de ascunseleaBine ca-l gasiram,...ca-mi pierdeam mintile,...de acum incolo la mall il tin legat in carut,...plus ca nu vom mai da pe acolo mai mult de o data pe luna,...gata cu vizitele saptamanale.No ,ca mi-am zis oful.Ati mai pierdu-regasit careva odraslele,...sau eu sunt singura mama neglijenta,...?multumim de complimente la toata lumea!