America (147)
Raspunsuri - Pagina 12
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Mda, nu prind ABC, zice "channel not purchased". Raman la Dr. House |
Eh...ii vrei pe toti acu???
Ala-i al meu chiar si asa beteag!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
La multi ani David!
Oana, curaj cu condusul. Eu m-am apucat doar cind ne-am mutat aici, adica de mai putin de trei ani. Nu sint vreo experta, dar a fost una dintre chestiile pe care credeam ca nu le pot face vreodata.
Vio, la Disney e bine sa mergeti in vreo vacanta din asta de toamna sau de primavara, cind nu se nimereste sa aiba vacanta tot US. Altfel stai cu orele la coada si e "no fun". Pe Alexandru l-am dus in Octombrie (acum nu mai au vacanta asa) si a fost perfect, aproape ca nu am stat la cozi deloc. Daca locuiesti la un resort Disney ai dreptul la un fel de pass si nu stai la coada cea mai lunga. Chestia e ca in sezon si coada asta asa-zis mai scurta e tot lunga. Alta strategie e sa mergi in capatul parcului de distractie si sa vezi in ordine inversa, spre intrare.
Ruxij, am vrut sa te intreb cum mai stai cu slabitul. Share your strategy!
Oana, tu cum faci?
Nu stiu ce am mai vrut sa zic, ca m-ati zapacit cu atitia barbati.
Eu am o problema legata de cursul lui Alexandru. Tema urmatoare este despre "the messiest place" ce l-au vazut vreodata. Eu i-am sugerat sa vorbeasca despre camera lui, dar copilul s-a gindit sa vorbeasca despre Romania. Aoleu! Ce ma fac? Ca parca n-as vrea sa mearga acolo sa vorbeasca despre maldarele de gunoaie pe care le-a vazut el in Romania. Nu stiu ce obsesie are cu astea, nu le mai uita odata! Dati-mi niste idei, cum il aduc pe calea cea dreapta? Oare ce alternative sa-i sugerez?
Lai ma bucur ca lucrurile se indreapta spre bine si abia astept sa ne pregatim pampoanele pentru tine.
sinzi_ana spune:
Ramona, du-l intr-un loc si mai murdar in US. Nu aveti cartiere dubioase??? Aici cu duiumu (iti trimit poze daca vrei)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
ruxij spune:
Da, chiar, ia du-l intr-un loc murdar de la voi din oras, ce e aia Romania? Nu ca ar fi prea curata, da' acu' n-are rost sa ne laudam cu gunoaiele ca fiind reprezentative.
Io cu regimul nu am ce sa impartasesc ca merge prost. Dar de cateva zile iar m-am apucat. Strategia mai noo e sa ma uit la gagiu' din videoclip, asa ca Oana:)) Nu mai mananc dupa orele 5-6, in rest am decis sa mananc orice, cu masura. De ex. la ora asta sunt moarta de inanitie, dar ma gandesc ca o sa mananc maine dimineata.
Ramona J spune:
Adevarul e ca n-am prea fost in cartiere rele pe aici. Mie mi-e frica, oricum eu nu conduc asa distante. Sa-l duca ta-su!
Evident ca nu vreau sa scrie chestia asta, dar nici nu vreau sa-i interzic. Imi trebuie o strategie. Asta-i buna, dar cum ziceam, eu n-am cum sa-l duc pina acolo. Sincer mi-e si teama pe aici ca stiu ca-s mai liberi cu guns. Mai sa duc si copiii!
Oricum, sint incurcata rau. A mai scris el si la scoala despre gunoaiele din Romania, m-am trezit cu foaia aia la sfirsit de an, cind aduc toate cele de pe la scoala.
Acum ma gindesc ca putem sa-l ducem la city dump. Mi se pare ca platesti sa intri acolo, dar alta scapare n-am.
miereamara spune:
La multi ani David!
Sanzi multumesc pt pompa, sa vedem daca mai recuperez ceva din lapticul meu, fimiu sta toata ziua agatat de tita, dar nu trage mare lucru, e mai mult pe post de suzeta si comfort pt colici, il linisteste.
Ruxi, Garou este primul care canta in videoclip, ah...francezii astia...
Ar trebui sa prinzi ABC e in pachetul basic, in primele 20 de canale.Anyway poti vedea absolut toate serialele difuzate de abc pe site-ul lor, chiar si in format HD dc doresti.
http://abc.go.com/
Daca vreti sa slabiti, facem schimb vreo doua-trei saptamani, veniti in locul meu, va garantez ca slabiti cel putin 10 kg, eu bat pe 17 kg in minus si azi se implinesc trei saptamani de la nastere. Mai am vreo 9, Doamne ajuta:))Deocamdata nu ma incape nici o pereche de pantaloni dinainte de pregnancy,imi lipsesc vreo 3-4 cm ca sa ma pot incheia, basca imi ramase o burta oribila, cu o piele creatza, cred ca doar cu bisturiul scap de ea:)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
oana0204 spune:
Fetelor, cu strategia cu slabitul am inceput asa: Scarsdale, dar nu am tinut 100% si rezultatul a fost in loc de 7 kg in 2 sapt, 2 kg in 2 sapt, dar consider ca e mai bine asa. In cele 2 saptamani de intretinere care urmeaza dietei Scarsdale am slabit tot 2 kg in 2 sapt, asa ca m-am decis sa o tin numai pe cea de mentinere.
Dimineata mananc cereale din alea care cica reduc colesterolul sau din alea care cica slabesti daca inlocuiesti una din mese cu ele, si un ceai verde pe care il beau mai mult asa in greturi ca e fara zahar si fara lamaie si beau apa toata dimineata cat sunt la serviciu. Masa de pranz o constituie un baton din ala nutritiv (daca are calorii mai multe-peste 180-200 mai mananc un fruct, daca nu 2 din alea de 80-90 si un fruct-si multa apa) iar pe la ora 6 cina.. friptura cu salata verde, sau peste la cuptor, peste invelit in folie de staniol copt jos in broil, mai scap in cate o pizza sau cate o portie de fasui. Astept sa se faca iara cald ca merg pe jos, poate nu tot drumul de la serviciu acasa ca ar fi cam o ora, dar macar jumate- nu din cauza de lene ca mergeam km intregi pe jos cand eram in tara dar din lipsa de timp. Mi-am achizitionat si un hula hoop sa incep sa fac exercitii dar astept sa plece rusii din vizita sa pot sa incep sa ma unduiesc, mai intai trebuie sa prind miscarile. Mi-ar lucra exact zonele in care as avea mai multa nevoie, adica burta si suncile de la mijloc si de pe spate
cam asta ar fi strategia mea in lupta cu kg, daca am slabit 25 kg in adolescenta, trebuie sa pot slabi si acum. MUSAI
Ramona J spune:
Felicitari Oana! Daca as minca asa putin sigur as slabi si eu! Cerealele de dimineata le maninci goale?
Eu nu ma pricep la Scarsdale, dar nu sint prea putine fructe si legume? N-ai snacks deloc?
Miere, ce repede ai slabit! Nu te grabi, organismul isi revine inca si burta o sa fie mai bine peste citeva saptamini.
oana0204 spune:
Ramona, am uitat sa spun ca dimineata mananc cereale cu Kefir, imi plac mai mult decat cu lapte, sunt mai satioase. Iar fructe mai mananc de cate ori mi-e foame, un mar, o para, o portocala, iar cand imi este chiar foame pe la 4 asa.. putina branza cu rosie aa.. si fac si paine integrala cu masina de maine, mai o feliuta mica, mai un ardei gras cu putina branza, si normal mai iau cate o muscatura din cate ceva daca ii dau lui Andrew . Daca nu ar fi muscaturile astea sunt sigura ca as slabi mai rapid. Muscaturile si calcaturile pe laturi sunt dupa ora 2 cand ajung acasa de la serviciu, ca acolo nu am nimic de rontait si nici timp de rontait nu am. Daca mi se face foame, mai trag o dusca din apa cu gheata. Defapt.. bautul apei cand mi-e foame, a fost cea mai sigura dieta.
Dieta de mentinere (dupa cele 2 saptamani de Scarsdale) pentru urmatoarele 2 saptamani-
Orice mai putin urmatoarele alimente interzise:
1. zahar (puteti folosi inlocuitori)
2. smantana
3. lapte integral(doar lapte degresat - cu moderatie)
4. inghetata
5.Prajituri, tarte, biscuitit, jeleuri, dulceturi, ciocolata, bomboane
6.cartofi, orez, fasole uscata, avocado
7.spaghete, macaroane sau alte produse asemanatoare , taitei , gris
8. carnati, parizer, salam, carnuri grase
9. sosuri, maioneze
10. unt, margarina, ulei, slanina, substante grase (nici pt gatit)
11. unt de arahide
12. nu mai mult de 2 felii de paine pe zi si de preferinta paine proteica
Alimente permise cu moderatie :
1.nuci
2.oua (maxim 3 pe saptamana gatite fara grasime)
3.alcool
4. sucuri dietetice
Dieta Scarsdale se gaseste si aici la femina intim, dar nu ma pot baga acolo ca ma ia cu calduri cand vad fetele ca au 54-65 kg si nu mai pot de grase ce sunt