America (147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Ruxi verifica ca sigur e preluat pe vreun canal local, ca asa e si la noi ... preluat de WZZM13 de pe ABC .

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Eu tocmai canale locale n-am. Credeam ca ABC asta e local. O sa verific dupa ce il culc pe fi-miu, poate il vad si io pe Dempsey. Desi acum sunt cu crushu' pe Giannis Ploutarhos asta:))

Oana, primu' imi place, al doilea, pletosu' nu imi place ca barbat. Tot la grecu meu raman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si io-s fidela lui Brad Pitt, dar mai este loc de o aventura

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Auzi mai Sanzi, pai daca tot zici, vezi ca venim trei zile. Intre 16 si 23 Martie. Zi dc. va convine sa ne primiti trei zile in saptamana asta si care ar fi mai convenabile pt. voi si io sa stii ca iau bilete:))Noi putem oricand saptamana aia. Acu' dc. te-ai apucaaat sa zici..lol

Mergi la inceput

Asa, La multi ani lui David, sa fie sanatos si mereu voios!! Si tie sanatate! Cand e exact ziua lui David?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Oana, primu' imi place, al doilea, pletosu' nu imi place ca barbat. Tot la grecu meu raman

Asa e, dar pe mine melodia asta ma scoate asa.. din amorteala care m-a cuprins in ultimii 4 ani si imi da pofta de viata, dar viata asa traita .. tinereste... Ascultand melodia asta m-am hotarat sa incep sa-mi pese de mine, de cum arat, am slabit deja 4 kg (din cele 30 over), am inceput sa-mi ingirjesc parul, unghiile, sa-mi pese ce haine iau pe mine, nunumai ce-mi pica in mana cand deschid usa de la closet...etc.. Nu-l consider frumos in videoclipul nr 2, dar in nr 3 e destul de atragator, e acelasi tip
Mai am sa imi fac curaj si sa incep sa conduc (dar trebuie sa invat inainte si mi-e cam frica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

La multi ani David, multa sanatate, sa fi un copil cuminte si norocos (ca destept si frumos esti), sa asculti parintii si bunicii, si tot ce iti doresti tu in viata sa se implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

La multi ani, David de Sanzi! Mult noroc si fericire!!!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

multumesc pt felicitari!

Inca se mai merge la ambasada.Daca obtii viza iti trimit pasaporutul acasa cu viza cam in 2 zile.Programarile se fac mai repede.Cam in decurs de o saptamina.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

La multi ani David!!!

Mergi la inceput

Oana, pai super daca te-a determinat sa dai jos kile!! Wow!

Mergi la inceput